تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 323 اولاول ... 354142434445464748495595145 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

داره خودمونی میشه nokiax6's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    TABRIZ

پيش فرض

چرا جواب ندادین؟
    یه سوال :
    چجوری فایل ها رو مارک کنیم.حتما باید از قسمت آپشن انتخاب کنیم؟
    و چجوری چندتا فایل رو یکجا مارک کنیم؟

عجب تاپیکی شده!!!!

---------- Post added at 01:19 PM ---------- Previous post was at 01:18 PM ----------

خدا رو شکر که شما میگین سرعتش تو گالری عکس از 5800 بهتر هست 16 گیگ دارین یا نه و تو گالری عکس چند عکس داری و چه مقدار از رم گوشی رو پر کردی اگه500 آهنگ و 100 عکس و 100 کلیپ و 20 بازی و 20 تم تو گوشی 16 گیگ بزاریم تو سرعتش تآثیر داره خیلی ؟ نکنه هنگ کنه ؟
    دیگه نمیدونم اون 1 روز بود که گوشی رو خریده بود!!
    باید از کسایی که 16 gb رو پر کردن بپرسی.

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

12 تی تو دانلود

بابا جان این گوشی هیچ مشکلی نداره سارش هم در حد استاندارد fcc اروپا و آمریکا همچنین استاندارد ansi و ieee هستش بابا بیخودی رعب و وحشت تو جون مردم انداختن!

اگه از اون دسته از افرادی هستی که یک دقیقه با گوشی حرف نزده گوشیت درد می گیره پیشنهاد می کنم ان 95 معمولی یا 6300 یا بهتر از اونا 6700 یا 6600 اسلاید بگیر اینا همشون سارشون حدود 0.5 هستش و اینو بگم اصلا ایکس 6 مشکلی در رابطه با بدن و رس نداره و مثل سایر گوشی هاست! تمام
    من که اسپانسر نوکیا نیستم که دارم تعریف می کنم از گوشی// مشک آن است که ببوید نه آنکه نوکیا ان 95 بگوید
    من گوشیم همیشه یک طرفه هست و فقط واسه آهنگ و کلیپ و عکس و بازی و اینترنت هست و اس ام اس و عکس گرفتن و شاید ماهی 1 تماس ؟
    تعجب نکنید؟

---------- Post added at 01:23 PM ---------- Previous post was at 01:21 PM ----------

چرا میشه ولی باید 20000 تومن هم پول اینترنت بدم!!!
    چرا 2000 تومن مگه adsl نداری اگه نداری برو کافی نت یا بگو خودم واسط دانلود میکنم بهت میدم عزیزم >

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

دوست گل من و همشهری من این تاپیک وارد فاز ضرر های گوشی رفته شما جواب سوال های من رو نمیدی ؟
    من که تا جایی که میدونستم بهتون گفتم ودریغ نخواهم کرد
    زکات العلم نشره: هر چیزی زکاتی داره زکات علم نشر اونه. البته من پیش دوستان خودم دارم تلمذ می کنم!

من خودم اولن گوشیم دبیلو 800 بود از سونی اریکسون خیلی هم طرفدار واکمن سونی اریکسونم هدفونهای 75 هزارتومنی خریدم منظورم اینه که من طرفدار برند خاصی نیستم!

سار رابطه مستقیمی با قدرت گوشی داره
    البته بگم این میزان ساری که تو سایت ها نوشته میشه این میزان ماکزیممشه و این مقدار بر طبق آزمایشات و اپراتورها باهم فرق می کنن ومقدار های متفاوتی خواهد داد!

این میزان ماکزیمم مقدار سار هستش که تو سایت ها نوشته شده و در موارد نادر از این مقدار گوشی استفاده می کنه مثال در موقعی که گوشیت به زور آنتن می ده این موقع چون شبکه بصورت in یا هوشمند یا همون INTELLIGENT NETWORK هستش شبکه سعی میکنه تو وات یا توان پایین از نیروش استفاده کنه. زمانی که از bts ها یا دکل های مخابرات زیاد فاصله داشته باشی یا گوشیت زیاد در جستجوی شبکه هستش این میزان سار زیاد میشه و باعث ایجاد سر درد و ریزش مو و گوش درد و.. میشه

اگه زیاد نگران سلامتیتونید موقهع استفاده از واکمن و هدفون قدرتمند ایکس 6 اونو تو حالات آف لاین مد یا فلایت مد بزارین که در این حالت کلیه وسایل ارتباطی ائم از وای فای . آنتن گوشی و بلوتوث قط میشه وضرری نداره!
    توان گوشی ها و شبکه در بیشترین حالش نیم واته که بردی حدود 20 کیلیومتر ارائه می کنه و این در مقابل بیسیم نیروهای انتظامی که 5 وات و بیشتر هستن و بعضی دم و دستگاههایی که دور و بر خودمونه خیلی خیلی کمه! سعی کنید کم از گوشی استفاده کنید

4. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

12 تی تو دانلود

چرا جواب ندادین؟
    یه سوال :

عجب تاپیکی شده!!!!

---------- Post added at 01:19 PM ---------- Previous post was at 01:18 PM ----------

دیگه نمیدونم اون 1 روز بود که گوشی رو خریده بود!!
    باید از کسایی که 16 gb رو پر کردن بپرسی.
    منظورت چیه مگه خودت نداری گوشی رو ؟

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    TABRIZ

پيش فرض

من گوشیم همیشه یک طرفه هست و فقط واسه آهنگ و کلیپ و عکس و بازی و اینترنت هست و اس ام اس و عکس گرفتن و شاید ماهی 1 تماس ؟
    تعجب نکنید؟

---------- Post added at 01:23 PM ---------- Previous post was at 01:21 PM ----------

چرا 2000 تومن مگه adsl نداری اگه نداری برو کافی نت یا بگو خودم واسط دانلود میکنم بهت میدم عزیزم >
    نه ADSL ندارم .چجوری می خوای دانلود کنی و واسم بدی؟ ! نکنه می خوای پاشی بیای تبریز؟
    مشکلی نداره ها بیا ولی با خودت پتو و ... بیار!!!

---------- Post added at 01:27 PM ---------- Previous post was at 01:26 PM ----------

منظورت چیه مگه خودت نداری گوشی رو ؟
    نه من هنوز نخریدم بعد امتحانات ترم میگیرم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

جوری که دوست ما تو این تاپیک گفت گفتم 1 ماهه سرطان گرفتیم و 1 ساله مردیم ؟
    مضرات گوشی رو نگید

---------- Post added at 12:58 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------

مانند عوارض استفاده از گوشی به طور کل و یا عوارض پارازیت بر بدن که از این ها که بالا تر نیست .
    بستگی به تآثیر پذیری بدن شخص داره واسه کوچولو ها و زنان باردار بیشتر مضر هست ؟؟

این استاندارد ها و مقادیری که تو سایت ها نوشته شده واسه یه آدم معمولی و بالغه. بله ممکنه واسه بدنها متفاوت باشه. ولی یه تست بین المللیه که هیچ خللی توش وارد نیست
    شخصی تو تبریز تو اخبار نشون داد که سیم برق رو بهش وصل می کردن برق نمی گرفت و الکترونها براحتی تو بدنش شارش پیدا می کرد! بدنها متفاوته ولی بلاخره امواجه دیگه

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

14 تی تو دانلود

نه ADSL ندارم .چجوری می خوای دانلود کنی و واسم بدی؟ ! نکنه می خوای پاشی بیای تبریز؟
    مشکلی نداره ها بیا ولی با خودت پتو و ... بیار!!!

---------- Post added at 01:27 PM ---------- Previous post was at 01:26 PM ----------

نه من هنوز نخریدم بعد امتحانات ترم میگیرم
    فکر کردم همشهری من هستی اگه پست اجازه ارسال سی دی رو بده آدرس بدین پست میکنم ؟

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    TABRIZ

پيش فرض

فکر کردم همشهری من هستی اگه پست اجازه ارسال سی دی رو بده آدرس بدین پست میکنم ؟
    خیلی چاکرم.خودم یه کاریش می کنم.ممنون

---------- Post added at 01:33 PM ---------- Previous post was at 01:32 PM ----------

هیشکی نمیخواد جواب مارو بده؟
    یه سوال :

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

بابا چه خبره.این گوشی دیگه انقدرها هم ارزش نداره که 400000 تومن بدیم.تازه باید 10000 تومن هم بدید gps رو نصب کنن!!
    بله گرونه این گوشی حدود 300 تومن می ارزه ولی اگه به 300 برسه نه اون کیفیت اولی رو داری نه اینکه تو بازار پیداش می کنی و نه این که دیگه به این گوشی علاقه داری چون تا اون موقع حتما ایکس 10 نوکیا به بازار میاد
    تا تنور داغه بچسبونید تا 350 بخرید البته اگه دارید ندارید که مث من باید حسرت بکشید و سماخ بمکید در حالت کنونی گوشی ای تو نوکیا بالاتر از ایکس 6 نمی بینیم وگرنه اونو میگرفتم. ان 8 که نیومده.

الان تو بازار ان 82 . ان85 و ان 86 درست و حسابی پیدا نمی شه همشون استوک هستن

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    TABRIZ

پيش فرض

بله گرونه این گوشی حدود 300 تومن می ارزه ولی اگه به 300 برسه نه اون کیفیت اولی رو داری نه اینکه تو بازار پیداش می کنی و نه این که دیگه به این گوشی علاقه داری چون تا اون موقع حتما ایکس 10 نوکیا به بازار میاد
    تا تنور داغه بچسبونید تا 350 بخرید البته اگه دارید ندارید که مث من باید حسرت بکشید و سماخ بمکید در حالت کنونی گوشی ای تو نوکیا بالاتر از ایکس 6 نمی بینیم وگرنه اونو میگرفتم. ان 8 که نیومده.

الان تو بازار ان 82 . ان85 و ان 86 درست و حسابی پیدا نمی شه همشون استوک هستن
    خوب وقتی 5800 قیمتش حدود 240000 هست این هم نباید از 320000 بیشتر باشه دیگه!
    شنیدم N8 هم اسپیکرش مونو هست.اگه اینچوری باشه که دیگه هیچی!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •