آقا یکی جواب منو بده!
دارم دیوونه می شم!!!!!!!!!!
آقا یکی جواب منو بده!
دارم دیوونه می شم!!!!!!!!!!
انجمن اینده رو دیده بود که Destroyer بهشت رو نابود می کنه و تنها کسانی که می تونستن جلوی این کار رو بگیرن سوارکار ها بودن اما سوارکار ها قاتل یا مزدور نبودن که برن Destroyer رو بکشن.
برای همین War رو به زمین احضار می کنن(War فکر می کرده قفل شکسته شده که به زمین احضار شده اما وقتی Abaddon رو می بینه اون بهش می گه که قفل سالمه و فقط اون تنها به زمین اومده که توی دمو های اول بازی یادم نمی یاد کدومش War می گه : If The Seal is not Broken Then Who Called Me ) و بهش تهمت می زنن که جنگ پایانی دنیا(اخرالزمان) رو جلو انداخته و به مرگ محکوم می شه اما War از انجمن فرصت دیگه می گیره تا هم بی گناهی خودش رو ثابت کنه و هم عاملین این اتفاق رو پیدا کنه و بقیه ماجرا
Last edited by babak2002; 15-10-2010 at 15:48.
ترینر نمیخواد که. اتفاقا من همین امروز تیامات رو کشتم. باحال بود جنگش.
مهمترین نکته ـش اینه که عجله نکنی. هر وقت آتش شلیک کرد سریع جاخالی بده (با ALT) بعد برو یه دونه از اون بمبا رو بردار و به سمتش پرت کن. اصلا عجله نکن. بعدشم که میدونی چطوری با اون اسلحه دور زنه بترکونیش.
بعدش که نفله شد و افتاد رو زمین برو تا میتونی با شمشیر نوازشش کن.
دو دفعه که این کار رو کردی دیگه پرواز بی پرواز. حالا نوبت نمایش توـه. فقط بازم عجله نکن. نزدیکش نشو. بزار حرص بخوره. خواستی یخورده با اسلحه دور زنت قلقلکش بده. خودش میاد سمتت. بلافاصله E رو بزن تا پرتش کنی اونور.
ولی چون بقول خودش انتخاب شده ـس اینجوری نمیمیره. همینکه پرتش کردی برو سمتش و با شمشیر حالشو جا بیار. یکی دو بار که این کار رو بکنی مرخصه.
اگه واسه این بخوای ترینر بزنی که دیگه بقیه ـش رو چیکار میخوای بکنی؟من که زیاد باهاش سر و کله نزدم با یه بار مردن تونستم خلاصش کنم.
اتفاقا بنظرم جنگ با تیامات دستت رو روی تاکتیکا و کلیدا روون میکنه. اینجوری برای بعدنا اذیت میشی. حالا بازم میل خودته.
برو gamecopyworld هر کدومو خواستی بگیر![]()
عزیز اون screen shot که گذاشتم از این یارو ها نبود که بتونی بگیریشون که؟
تا الان 4-3 تا از این یاروهای نامرئی پیدا کردم که کاریشون نمیشه کرد البته هنوز بازی رو تمام نکردم...
من فکر کردم شما بازی رو تمام کردی؟
اونی که تمام کرده میدونه...
![]()
دمت گرم![]()
تصویرش زیاد واضح نیست شایدم من چشم ضعیفه
احتمالا باید mask of shadows رو فعال کنی بعد بگیریش
mask of shadows کدوم item بود؟
دوست عزیز بنده بازی رو 1 هفته میشه تمام کردم...من فکر کردم شما بازی رو تمام کردی؟
در مورد تصویری که گذاشتین هم حق با شماست من عکس شما رو نصفه دریافت کردم که به اشتباه راهنمایی کردم...عذر می خوام
ولی این قسمت نورانی که شما ملاحضه می کنید مربوط به یکی از نیروهای شماست که این قدرت رو بهتون میده که با دید دنیای ماورائیتون میتونید این ایتمها رو ببینید...یعنی 2 جهان بینی(یه چیزی تو مایه های بازیه singularity)
البته این قدرت رو شما اواخر بازی در اختیار دارید
موفق باشید
بعد از اینکه 7 تا تیکه رو میگیرم کجا باید برم یه نقطه نشون میده ولی هر کجا رو میگردم نمیدونم تو کدوم قسمت نقشه است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)