سلام بیشتر دوستان با بازی ای جی ای 1 تو کارت گرافیک های جدید مشکل دارن از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونین
نخسه بهینه سازی شده این بازی با فشرده سازی 100 مگ را دانلود کنید.
سلام بیشتر دوستان با بازی ای جی ای 1 تو کارت گرافیک های جدید مشکل دارن از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونین
نخسه بهینه سازی شده این بازی با فشرده سازی 100 مگ را دانلود کنید.
سلام.
بابا من همون تو مرحله اول گیر کردم(igi 2)
من در مرحله اول در ماموریت سوم گیر کردم. و نمی دونم چیکار کنم تا بازی تموم بشه.
آیا باید از اول کسی منو نبینه تا آخرش یا اینکه نباید آژیرها به صدا در بیاد؟
کجایی دقیقا یه عکس بده ببینیم.
ماموریت سومش دقیقا یادم نیس فک کنم باید از اون پله بری اون ور.
سلام نمیدونم از کجا باید سوال و نظرم رو بهتون بگم حالا اشکالی نداره فقط می خواستم بگم خیلی ممنون از کاشفalt+ctrl+shift+f9
که واقعا عالی بود.
دوستان بالاخره بازی IGI 3 امد میتونید اونو رو میتونید از این لینک زیر دانلود کنید. اما قبلش توضیحات رو بخونید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به یاد سالهای دور من دوباره این بازی را نصب کردم اما برای اینکه از حالت تکراری در بیاد یه سری از چیزها رو ویرایش کردم.
قدرت دقت وزن دوربین و تعداد مهمات اسلحه نارنجک psg1sd و g-17 و medipack و g11 و m16 (فعلا) و تعداد حداکثر مجاز مهمات قابل حمل
افزایش قابلیت زوم دوربین و افزودن قابلیت زوم به دوربین حرارتی
بازی نسبت به حالت عادی برای مراحل آسان متوسط و سخت به ترتیب 20 و 50 و 100 درصد سخت تر شده
سربازها بسته به درجه سختی بازی قدرت دید واکنش و جستجو محیط وسیعتری دارند از 2 تا 10 برابر
در صورت اصابت گلوله به سر سینه پشت و شکم مقدار بیشتری از جونش کم میشه ولی در عوض جونش 3 برابر شده
سرعت دویدن و ... تا 50 درصد بیشتر شده
و ...
اینها برای تمام مراحل هست اما برای مرحله اول و دوم و سوم اصلحه اصلی عوض شده و تغییراتی در مهمات سربازها و ... داده شده وسعت دید و حساسیت دوربینها هم چندتاشون اضافه شده
تا مرحله 9 تغییراتی در بازی صورت گرفت.
قبل از اینکه فایلها را کپی کنید از فایل اصلی بک آپ تهیه کنید!!!!!
فایل weapon.qvm در پوشه WEAPONS
فایل humanplayer.qvm در پوشه HUMANPLAYER
فایل settings.qvm در پوشه COMMON\ai
فایل objects.qvm در پوشه MISSIONS\location#\level#
فایل فشرده حاوی فایلهای فوق
بازی را روی حالت hard بازی کنید خیلی به حالت واقعی نزدیک شده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mostafa akbari; 29-07-2012 at 05:45. دليل: ویرایش جدید
بعد از مدتها هوس بازی کردم و چون IGI 1 بهم چسبیده بود igi2 رو دانلودو نصب کردم ولی از اونجایی که سالهاست بازی نکردم همون مرحله اول زمین گیر شدم داستان چیه باید بعد از اینکه از در ورودی رفتم تو و اون 3 نفر و زدم و از در بعد بیرون رفتم چکار کنم ؟سریع آژیر میزنه و به فنا میره...
مرسی
کسی بازی hidden and dangerous یادشه خیلی بازی توپی بود خیلی هم سخته من بهتون اونو پیشنهاد میکنم الان هم میخوام ورژن 2 اون رو دانلود کنم که اونم قدیمیه دوتا ورژن 2 داره:
Hidden And Dangerous 2 و
Hidden And Dangerous 2 Sabre Squadron
من یکش رو بازی کردم عجب بازی ای بود یادش بخیر خیلی هم شبیه ای جی ای هست
اینم لینکهای دانلود ورژنهای 2 بازی:
بعدا لینک دانلود ورژن یک رو هم میذارم
البته ورژن 2 یک دنباله هم داره به اسم Hidden & Dangerous Deluxe اینم لینک دانلودش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که میتونید از چند میرور مختلف اون رو دانلود کنید
کدوم مرحله هست؟ یه عکس ازش بذار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)