اونها جاهایی هستن که تصویر باید روشن باشه که در پلاسما فقط همون پیکسل ها روشن میشن، در LED های Local Dimming اون منطقه هایی از 224 منبع نور که پشت سر اون نقاط روشن هستند و در Edge Lit ها کل تصویر.
اونها جاهایی هستن که تصویر باید روشن باشه که در پلاسما فقط همون پیکسل ها روشن میشن، در LED های Local Dimming اون منطقه هایی از 224 منبع نور که پشت سر اون نقاط روشن هستند و در Edge Lit ها کل تصویر.
سلام
جرا LED های بی ضمانت دستگاه گیرنده دیجیتال آنها با ایران سازگار نیست
در واقع اگر کسی یک دستگاه ال سی دی سامسونگ از بانه خریداری کند چطور میتواند گیرنده دیجیتال آنرا فعال کند
سلام دوست عزیز ، چراشو نمیدونم اما میتونید با مراجعه به نمایندگی ها و با ارتقای نرم افزار دستگاه این مشکل را حل کنید(البته اگه مطمئن هستید که تلویزیون شما ذاتا" گیرنده دیجیتال داره)
سلام دوستان من میخوام یه پاناسونیک p55VT30 بخرم به نظرتون خووبه ؟میشه قیمت روزشم بگین
البته میخوام صبر کنم مدیلای جدیدش مثل VT50 بیاد بعد VT30 رو بخرم که ارزون شه
راستی تو کرمان p42vt30 رو میداد 2.650.000 و p55vt30 رو فک کنم حدود 4.350.000 فک کنم خیلی داره گرون میده نه ؟
Last edited by sakura; 02-03-2012 at 14:04.
55 برای آسیا و ایران عرضه نشده.
سایزهاش 42 - 50 - 65 اینچه.
قیمت 50VT30 حدود 4 میلیونه.
دو ماه پیش 2.950 بود.
پس فک کنم همون 50 بود میگم برچی یه دفه یه ملیون رفته روش؟
راستی نگفتین تلویزیون خوبی هست یا نه ؟ چون الانم تازه OLED معرفی شده میترسم بخرم بعد پشیمون شم
فک کنم صب کنم بیاد پایین چون اینجوری 100 درصد ضرره![]()
Last edited by sakura; 02-03-2012 at 14:14.
1.چی گرون نشده؟
تلویزیون پاناسونیک چون مثل ال جی و سامسونگ تولید داخل نیست و از خارج میاد تو گرونی گوی سبقت رو از همه ربوده.
در واقع چون ارزش ریال نصف شده تصور می کنیم گرون شده.
2.والا من یکیش رو دارم 100% راضیم.
خوبی زیاد داره: کنتراست عالی، رنگهای طبیعی با اشباع عالی، دیزاین شیک و...
بهترین تلویزیون 2011 که تو بازاره همینه.
3.
OLED هنوز تجاری نشده و مشکل کم بودن طول عمر داره.
حداقل 7 - 6 سال طول میکشه تا بطور گسترده و با قیمت مناسب در دسترس باشه.
سلام علیکم
اینقدر گرون شده!!!
پس این دلار عرضی برای ثبت سفارش ها چی!
فکر کنم این هم مثل دلار دانشجویان متوقف شده
والا این همه تفاوت قیمت!
یه سوال دیگه ال جی و سام و... مگه قطعاتشونو وارد نمیکنن ! یا اونم تولید داخل هستش؟
و سوال آخر با این تفاوت و افزایش قیمت بازهم خرید محصولات پانا توصیه میشود؟
Last edited by AMIRHJ; 06-03-2012 at 19:43.
ماژول ( همون پنل نمایش ) بیشترین تاثیر رو روی قیمت تلویزیون داره، و حتی اون برندهایی که داخل کشور کار مونتاژ رو انجام میدن ، بازهم مجبورن هزینه کم شدن ارزش ریال رو پرداخت کنن. چون ماژول TV داخل ایران تولید نمیشه.
قصد خرید یک تلویزیون 3d(55) را دارم (حتی تا 6-7میلیون) اما واقعا" گیج شده ام نمی خواهم پولی فقط بابت برند بدهم.میخواهم بدانم کدام برند و کدام مدل را دوستان پیشنهاد میدهند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)