تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 74 اولاول ... 3541424344454647484955 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 737

نام تاپيک: ا NVIDIA Geforce 400 & 500 Series ا

کاربر فعال مشاوره برای خرید قطعات سخت افزاری sir payman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من اینو خیلی هم خودم مطمئن نبودم پرسیدم از دوستان مطمئن شدم ببینید اینکه 50% کارایی بیشتر چه تغییراتی اعمال شده در سخت افزار مهمه اصلا دلیلی نداره 50% کلاکها افزایش پیدا کرده باشن برای این مدل مشخصات سایت ایسوز هم کلاکهای عادی مرجع رو درج کرده:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینکه با Voltage Tweak چند درصد میشه کلاکهای این مدل رو افزایش داد بدون بررسی نمیشه نظری داد ...

و البته در اولین فرصت ریویو این مدل Asus رو هم قرار میدم...(بعد از انتشار!)
    ممنون از جوابتون ولی فکر کنم منظورم رو بد متوجه شدید چون گفتم که تو برنامه smart doctor این قابلیت رو گذاشته و در حالت عادی کارت اصلا اور نیست و یک گزینهداره که کارت رو خودش به صورت اتوماتیک اور میکنه.
    حرف من این بود که 50% رو نوشته و شاید برای زمان کوتاهی هم بشه این کار رو کرد ولی در عمل به خاطر محدودیتها که قبلا نوشتم نمیشه کارت رو 50% کاراییش رو بالا برد.
    بله بعد از عرضه اولیه تعدادی کارت به اروپا(هلند-آلمان-فرانسه و ...) ارسال شد و طی چند روز همون تعداد فروخته شد بعد از اون برای عرضه انبوه که قرار بود 12 آوریل باشه به مشکل خورد و کلا اکثر کشورها و فروشگاهها Out of stock زدند این دقیقا همون اتفاقی هست که پیشبینی میشد و برای AMD هم رخ داد بازم اخبار مرتبطش رو هم fudzilla جست و جو کنی زیاده...
    بله کاملا درسته ati هم وقتی من کارتم رو خواستم بگیرم تا مدت زیادی out of stock بود.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

تو برنامه smart doctor این قابلیت رو گذاشته و در حالت عادی کارت اصلا اور نیست و یک گزینهداره که کارت رو خودش به صورت اتوماتیک اور میکنه.
    حرف من این بود که 50% رو نوشته و شاید برای زمان کوتاهی هم بشه این کار رو کرد ولی در عمل به خاطر محدودیتها که قبلا نوشتم نمیشه کارت رو 50% کاراییش رو بالا برد.
    بله منظور من هم همین بود که با قابلیت تغییر ولتاژ (+ نرم افزار خود ایسوز ) اینکه چند درصد بشه کلاکها رو افزایش داد فقط با تست عملی مشخص میشه فعلا این ادعا Asus هست وگرنه 50% افزایش کلاکها یا یه بخشش هم برای این GTX 480 زیاده!

مثلا اینجا هم همین ادعا مطرح شده:

ASUS are tight-lipped on the actual performance video cards, so anything new regulation will be gleaned from the boxes themselves. The ASUS ENGTX480 comes with 1536MB of GDDR5 memory, while the ASUS ENGTX470 merely 1280MB, both obtained Voltage Tweak for simple GPU overclocking up to 50 percent.

منتظر تستهای دقیقتر باشید...

البته چیزی که فعلا من دیدم در مورد Asus 470 بوده که با ولتاژ پیشفرض (0.975)و همچنین افزایش ولتاژ این نتایج به دست اومده:

و البته دما هم کاملا رضایتبخش بوده ولی چون مصرف و دمای 480 خیلی بیشتر از 470 هست نمیشه خیلی بهش استناد کرد و باید
    منتظر بررسی خود Asus 480 باشید...

3. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اصولا وقتی هدف از عضویت و فعالیت چیزی به جز فعالیت صادقانه باشه (مراجعه شود به عکس Attach شده!) ، جایی برای بحث و اعتراض به اعمال مدیریت باقی نمی مونه.

لطفا این بچه بازی ها رو همون جایی که ازش تشریف آوردید انجام بدید! اینجا افرادی فعالیت می کنند که به بلوغ فکری رسیده باشند!
    مشکل دمایی همون طوری که دوستان گفتند هر چند TDP کارت به نسبت بالا هست ولی مشکل غیر قابل حلی نیست برای کمپانی های بزرگ . هر کمپانی میتونه با افزایش قیمتی برابر 10 دلار تقریباً روی یک کارت کولینگش را به راحتی عوض کنه .

باید منتظر عرضه سری های بعدی این کارت با مدار های تغذیه بهتر ، بایوس های قوی تر و به طبع سیستم های کولینگ خلاقانه تر ، بود .

باتشکر

Off Topic :

بنده پس از مدت زیادی که اومده بودم از اتفاق در انجمنی به نام هات اورکلاک فعالیت کردم و هیچ چیز خاصی هم نگفتم جز اینکه در یکی از بحث ها مدیریت سایت را که با ترجمه بدون دانش مطلبی را قرار داده بودند ، مورد سوال کردن علمی قرار دادم .

خیلی جالب بود که در ابتدای عضویت همه تبریک و ... . اما پس از اینکه مخالف صحبت های اعضای بلند مرتبه اونجا صحبت کردم پرخاش و زیر سوال بردن ها شروع شد که شما شخصیتی غیر حقیقی هستید که ما هم با IP حقیقی کانکت شدیم ، هم هر کاری که گفتند کردیم . گفتند تلفن گفتم باشه که باز هم گفتند نه تلفن چیزی را مشخص نمیکنه !

فرضاً که یک شخص ، حقیقی نباشه وقتی داره بحث علمی میکنه چون فقط و فقط داره مخالف شما صحبت میکنه باید بن بشه و بهش هزار و یک تهمت زده بشه ؟

این عکسی که آرمان جان گذاشتند هم مال همون انجمن هست . آزادی بیان ، صمیمیت ، دموکراسی ، احترام و همه و همه تا زمانی هستند که انتقاد نشه حتی کاملاً علمی .

مدیریت سایت اومد گفت شما با قصد عضو شدید در حالی که سایت عضویت را هم اشتباه دیده بودند ، در جایی که همه مثل هم فکر میکنند ، در واقع کسی فکر نمیکنه ... | بحثی به نام تفکر شخصی را گفتم اونجا اینجا هم به این دوستامون میگم : کار گروهی خوبه اما نه به شکلی که قدرت تفکر به تقلید تبدیل بشه ...

شرمنده اگه تاپیک کمی منحرف میشه اما بد نبود که هدف این دوستامون که خراب کردن جو انجمن های دیگه و جمع کردن کاربر برای انجمن کوچیکشون هست ، برای همه روشن تر بشه .

5. 2 کاربر از P.Pod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من کلا با برخی از صحبتهای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موافقم . به نظر من بیخودی نباید طرفداری متعصبانه کرد . هم انویدیا و هم ati کارشون درسته و نمیشه گفت که دقیقا یکی نابود میشه و دیگری به فضا میره . همونطور که یکی از مسئولین انویدیا گفت با 3 میلیاد ترانزیستوری که 480 داره اگه داغ نکنه جای تعجبه .
    در واقع مشکل انویدیا حرارتش نیست . چون حرارت به راحتی قابل حله . بیشتر مصرفش هست که ایرادشه که اونم باز برمیگرده به تعداد ترانزیستور هاش و گرنه از نظر کارایی هم باز مشکلی نداره . cuda و physx هم که جای خود داره .
    ati هم به لحاظ قیمت به کارایی کارت خوبی هست .
    ولی من physx انویدیا رو به دنیا نمیدم .
    من کارم انیمیشن سه بعدیه و انویدیا به نظر من خیلی بیشتر به کارم میاد تا ati . اونم به خاطر physx و cuda که به نظر من خیلی تو پردازش افکتها میتونه کمکم کنه .
    راستی کسی میدونه سری 400 کی میاد تو بازار ایران ؟ شاید هم اومده من خبر ندارم .
    شما باید از سری کارتهای nvidia quadro استفاده کنید. اینها بدردتون نمیخوردن الان firepro v8800 از ati قوی ترین کارت در این زمینه هست اما تستاش هنوز به صورت رسمی بیرون نیومدند .

راستی من برگشتم ! شب میام میترکونم . فعلا بای .

شوخی کردم .

7. این کاربر از mehrdad_ati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

شما باید از سری کارتهای nvidia quadro استفاده کنید. اینها بدردتون نمیخوردن الان firepro v8800 از ati قوی ترین کارت در این زمینه هست اما تستاش هنوز به صورت رسمی بیرون نیومدند .
    خوب اگه طرف خواست بازی هم بکنه بهش درست و حسابی جواب میده این کارتی که شما میگی؟؟ یا فقط مال 3d هست؟

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

خوب اگه طرف خواست بازی هم بکنه بهش درست و حسابی جواب میده این کارتی که شما میگی؟؟ یا فقط مال 3d هست؟
    کلا کارت های ATi FirePro Series یا Nvidia Quadro Series برای Gaming خوب جواب نمیده و فقط برای رندرینگ یا کار های 3D هست.

موفق باشید.

10. 2 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

راستی من برگشتم ! شب میام میترکونم . فعلا بای .

شوخی کردم .
    QUOTE=mehrdad_ati;4868238]شما باید از سری کارتهای nvidia quadro استفاده کنید. اینها بدردتون نمیخوردن الان firepro v8800 از ati قوی ترین کارت در این زمینه هست اما تستاش هنوز به صورت رسمی بیرون نیومدند .

با شما موافقم .firepro و quadro کارتهایی هستند که به درد کار 3d میخوررن .
    ولی این وسط یه مشکلی هست .
    راستشو بخواین اینقدر پول ندارم 1500000 تومان بدم یه firepro یا quadro بگیرم .
    در ضمن بقه دوستان هم راست میگن . من هم بازی میکنم هم کار 3d .
    رو این حساب فکر کنم سری 400 انویدیا برام بهتر باشه . چون بعضی از پلاگینهایی که با هاشون سر و کار دارم از cuda و physx انویدیا پشتیبانی میکنن .
    به هر حال از راهنماییهای شما دوستان بسیار متشکرم .

در آغاز فعالیت pr0007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من یکی از طرف داران دو آتیشه nvidia هستم حاظرم پول خیلی بیشتری از اینها رو براش بپردازم حتی اگر قیمت بهترین کارت ati به نصف این برسه در حال حاضر از این کارت استفاده میکنم NGTX275 ligtning MSI خیلی ازش راضیم اینو گفتم تا یکسریها بفهمند که ati نمیتونه طرفدارهای nvidia رو جذب خودش بکنه

کاربر فعال مشاوره برای خرید قطعات سخت افزاری sir payman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یکی از طرف داران دو آتیشه nvidia هستم حاظرم پول خیلی بیشتری از اینها رو براش بپردازم حتی اگر قیمت بهترین کارت ati به نصف این برسه در حال حاضر از این کارت استفاده میکنم NGTX275 ligtning MSI خیلی ازش راضیم اینو گفتم تا یکسریها بفهمند که ati نمیتونه طرفدارهای nvidia رو جذب خودش بکنه
    دوست من ما اینجا برای فن بوی بازی نیومدیم , برای بررسی و شرایط کارتهای سری 400 اینجا بحث میکنیم و این نظر شخصی شماست نه نظر کل طرفدارهای انویدیا(از جمله خود من). .
    و این طرز فکرتون هم به نظر من درست نیست , خود من کارت قبلیم 9800gtx بود که با 5870 تعویضش کردم . بهترین کار همیشه اینه که کاربرد و بودجه رو بسنجید و با توجه به اونها بهترین خریدتون رو داشته باشید.

خب حالا هم کمی اخبار از سری 400
    طبق گفته fudzilla انویدیا مدل 460 رو برای رقابت با 5850 که تمرکز رقابتش در P : P هست رو داره اماده میکنه , هنوز کلاکهای و تعداد شیدرها مشخص نیست ولی قراره که با 1 گیگابایت حافظه GDDR5 256 bit عرضه بشه و همینطور gts250 هم تعداد شیدرهاش 192 هست و هنوز اطلاعات بیشتری وجود نداره.
    برداشت شخصی:به نظرم 460 توان رقابت با 5850 رو در پرفرمنس نداره ولی اگر با قیمتی در حدود 250$ باشه اون موقع خرید خیلی خوبی محصوب میشه به این شرط که قدرتش از 5830 بیشتر باشه.البته ممکنه که با یک درایور کاملا بهینه شده برای سری 400 شرایط کاملا تغییر کنه و حتی توی پرفرمنس هم بتونه با 5850 رقابت نزدیکی داشته باشه ولی در کل تا اومدن این کارت و درایور جدید برای مقایسه باید صبر کرد تا بشه دقیقتر بررسیشون کرد.
    gts450 هم مشخصا برای رقابت با سری 5700 هست که اگر باز هم قیمتی در حدود 200$ باشه شرایط برای کارتهایی مثل 5770 خیلی سخت میشه.
    Last edited by sir payman; 27-04-2010 at 00:23.

14. 2 کاربر از sir payman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام به همه دوستان .
    یه سوال داشتم .
    من یه کارت گرافیک 8800 gtx OC دارم . میخواستم بدونم میشه یه کارت سری 400 انویدیا یا سری 5000 ATI رو به سیستمم اضافه کنم و 8800 رو فقط برای physx استفاده کنم یا نمیشه ؟
    اگر میشه به چه صورت هست ؟
    آیا 8800 gtx در اون موقع فقط کارش پردازش physx هست یا پردازش گرافیک هم میکنه ؟
    آیا با 8800 gtx OC میشه performance خوبی از physx گرفت یا نه ؟
    در این صورت گرافیک سری 400 کارش فقط پردازش گرافیک هست ؟ یعنی physx در سری 400 به طور کل قطع میشه ؟ یا اضافه میشه به 8800 ؟
    ممنون میشم اگه راهنماییم کنید .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •