ممنون از پاسخ
یعنی یک فوق دیپلم 3.5 سال !!!!!!!!!
یعنی هیچ راهی نداره زودتر مدرک بگیریم ؟؟؟
ممنون از پاسخ
دوستان من اولويت هاي اول پودمانيم تصوير برداري و عكاسي بود و گرافيك . اما اولويت آخرم كه كمك كارگرداني هستش قبول شدم . زياد مايل به اين رشته نيستم . راهي هست تا اعتراض كنيم يا درخواست بديم كه توي اولويت هاي اولم يه جوري قبولمون كنن ؟
نه vahid_203 گفتن که برای شاغلین مناسبه باید پایان خدمت داشته باشی و فقط فکر کنم 12 واحد میتونی انتخاب کنی نه بیشتر پس خیلی طول میکشه در پایان هم ازمون جامع داری.ممنون از پاسخ
دوستان من اولويت هاي اول پودمانيم تصوير برداري و عكاسي بود و گرافيك . اما اولويت آخرم كه كمك كارگرداني هستش قبول شدم . زياد مايل به اين رشته نيستم . راهي هست تا اعتراض كنيم يا درخواست بديم كه توي اولويت هاي اولم يه جوري قبولمون كنن ؟
نه دوست عزيزم هيچ راهي نداره ... اينم بگم من در طول تحصيل هيچ يك از درس هام رو نيافتادم ...
هر پودمان 8 الي 12 واحد درس ميدن بهت و نميتوني بيشتر برداري ...
در كل دوست عزيز بايد بگم : پودمان نظام آموزشي مزخرفي كه در آوردن و به هيچ دردي نميخوره
من يكي از دوستام همون موقع كه من پودماني قبول شدم اونم دانشگاه آزاد رشته كارداني عمران قبول شد (مهر 1384) و بعد از 2 سال يعني سال 1386 تموم كرد و همون سال آزمون كارداني به كارشناسي آزاد رو داد و مهندسي عمران قبول شد، الان ترم آخره و قراره مدرك مهندسي بگيره ، در حالي كه من هنوز (امروز) كارداني رو ندارم كه حداقل خوشحال باشم و يا بتونم كارشناسي امتحان بدم ، تازه از اونم بهتر درس خوندم و معدلم 15.49 در حالي كه معدل اون 13
1) مهمتر از همه : درس خوندن تو دانشگاه آزاد خيلي راحته و به راحتي ميتوني نمره بگيري و با 10 قبول بشي در حالي كه دانشگاه جامع علمي كاربردي چون تحت نظارت وزارت علوم خيلي سخته نمره گرفتن و تو پودماني 12 نمره قبولي و بايد آزمون جامع بدي ...
( اگه قبول نشي هيچي ، يعني اگه من اون امتحاني رو كه 23 اسفند 87 دادم قبول نشم اين 3.5 سال رفت پي كارش ... و بايد تا مهر صبر كنم و مجدد امتحان بدم ... يعني 4 سال )
2) و مهمتر از مورد اول : اگه معدل كاردانيت تو دانشگاه آزاد بالاي 18 باشه بدون آزمون ميري كارشناسي ولي تو پودماني اگه 20 هم باشه هيچ فرقي نميكنه به حالت
3) و مهمتر از مورد اول و دوم : تو اطلاعيه هاي استخدامي ميبيني نوشه مدرك پودماني مورد قبول نيست ولي آزاد رو قبول دارن (باور نميكني هفته نامه بازار كار بگير ورق بزن ميبيني)بازم بگم يا بسه ؟؟؟؟؟؟
![]()
سلام
تا جايي كه اطلاع دارم ابتدا اولويت اول بررسي ميشه اگه نشد دوم و بعد سوم و ...
پس يعد از بررسي اطلاعات اولويت آخر شما رو قبول كردن .... نميشه كاري كرد
ولي براي اطمينان شما به مركز كل دانشگاه علمي كاربردي استاني كه هستين مراجعه كنيد و سوال كنيد شايد راهي بود![]()
پس بهتره بیخیال بشم و برای کاردانی پیوسته آزاد یا حتی دولتی آماده بشم.
اگه تو این دوره پودمانی علمی کاربردی که قبول شدم نرم ثبت نام کنم و تو مرحله بعد که دوباره پذیرش داره شرکت کنم مشکلی نیست ؟>
نه مشكلي به وجود نمياد و در سالهاي بعدي هم ميتونيد ثبت نام كنيد ...
موفق باشيد![]()
دوستان ميدونم براتون زحمت داره ولي ممنون ميشم من رو راهنمايي كنيد . واقعا نياز دارم به اين اطلاعات . خيلي خيلي زياد . اگه شما هم به ترتيب شماره لطف كنيد و پاسخ من رو بديد خيلي بهتره .
1 : امكان داره كه من پودماني رو كه قبول شدم ثبت نام كنم و اواخر مرداد آزمون پيام نور رو هم بدم و اين دو رو با هم شركت كنم ؟ يا اينكه بعد از اينكه مطمئن شدم پيام نور قبول شدم ، اين رو انصراف بدم ؟ هزينه اي رو از دست مي دم ؟
2 : معمولا چند روز در هفته و چند ساعت در روز كلاس ها برگذار ميشه ؟
3 : آيا هزينه همه رشته ها اندازه هم هستش ؟ مثلا رشته كمك كارگرداني كه دروس كارگاهي هم داره بيشتر نيست ؟
4 : هر سال چند پودمانه ؟
5 : براي ثبت نام بايد برگه موقت ديپلم رو ببرم يا برم دبيرستان اصل ديپلم رو بگيرم ؟
6 : در صورت اخذ مدرك كارداني ، آيا مي شود در دانشگاهي غير از علمي كاربردي براي كارشناسي ادامه تحصيل داد ؟
7 : شروع كلاسهاي پودماني كي شروع ميشه ؟ اول پاييز ؟
1) بله ، ميتونيد هر دو رو با هم شركت كنيد و پس از اطمينان از قبولي در پيام نور انصراف بديد ، بعد انصراف هزينه ترم اول پودماني رو از دست ميديد و پول شما رو بر نمي گردونن
2) 2 الي 4 روز در هفته .. ساعت و روز كلاس بستگي به مركزي داره كه قبول شديد و شاغل يا آزاد بودن شما
3) شهريه ثابت برابره ، ولي واحد هاي كارگاهي يا تئوري و يا ... متفاوت ، يعني رشته اي كه بيشتر درسهاش كارگاه باشه شهريه اش بيشتر ميشه و رشته اي كه بيشتر درسهاش تئوري كمتر ميشه
4) 2 الي 3 پودمانه .. (اول : مهر الي بهمن) (دوم : اسفند الي خرداد) (سوم : تير الي شهريور) البته تابستون رو همه مراكز درس ارائه نميكنن و بستگي به لياقت مسئولين دانشگاه داره كه تابستون هم كلاس بذارن و يكي از پودمانها رو بخونيد و يا نذارند
5) با برگه موقت ديپلم ميتونيد ثبت نام كنيد ولي تا پايان پودمان اول بايد اصل ديپلم رو ارائه بديد
6) بله ميتونيد در هر دانشگاهي كه خواستيد ادامه بديد ( سراسري - آزاد - غير انتفاعي و ...)
7)
ثبت نام : 88.2.5 الي 88.2.8
شروع كلاسها : 88.2.12
پايان كلاسها : 88.5.29
امتحانات : 88.6.2 الي 88.6.17
اطلاعات مورد نياز براي قبول شدگان دوره جديد پودماني (سومين پذيرش سال 87) :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشي دوست عزيزم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)