اتفاقا کاملا " هم مرد! تو این قسمت هم احتمالا می خوان به مرده پرستی بپردازن!
اتفاقا کاملا " هم مرد! تو این قسمت هم احتمالا می خوان به مرده پرستی بپردازن!
اون جایی هم که حسادت زن قبلی رامبد رو نشون می داد هم جالب بود! کلا رامبد حرفای زیادی رو تو هر قسمت برای گفتن داره
تو جنگ ستارگان یه ربات طلایی رنگ بود که همین جوری رفتار می کرد حرف هم می زد! تازه خاموش روشن شدنش هم همین جوری بود.. کلا 61 رو از روی اون الهام گرفتن
خوب اسمشو یادم رفت رباته رو درسته اما حرف زدنش اینجوری نبود یه سری لامپم داشت.
اما بیشتر کارهایی که تو ایران ساخته میشه چه سینمایی چه روتین کپی برداریه حالا این کپی برداری میتونه خوب باشه یا بد.الآن در تمام کارهای پخش شده که نمی خوام اسم ببرم نوعی کپی برداریه.![]()
احتمالا کلی ازش تعریف میکنن و میگن که آدم خوبی بود و بهش الهام شده بود و
آخرشم حتما زنده میشه و میفهمن که بیهوش بوده .
دوست عزیز فکر نکنم اینجا جای مناسبی برای این بحثا و آستین بالا زدن و ... نباشه اگه دوست داشتی برام پیام بذار اونجا بحث بحث بحث کنیم.منظورت رفتارای 61 بود که خل و چل بازی در میاورد؟
اول از این که بخوای حساب کنی ربات اصلا نباید حرف بزنه.بعدشم اگه ادا بازی نیست میشه بگی چیه ؟
خب حالا که پسندیدی بریم واست استین......................
من نمیدونم شما ها چرا احساساتی با این قضیه برخورد میکنید که میگید این خوب بازی میکنه این خوب بازی نمیکنه خب هممون چشم داریم میبینیم کی بیشتر ادابازی درمیاره دیگه
Last edited by hopee; 11-08-2009 at 12:00.
نه به نظرمنم بعد از عروسی حالا نبت اعضا هست که بهش بپردازهاحتمالا کلی ازش تعریف میکنن و میگن که آدم خوبی بود و بهش الهام شده بود و
آخرشم حتما زنده میشه و میفهمن که بیهوش بوده
خوشبختانه پیش بینی های من غلط از آب در اومد و معلومه که این سریال نمیخواد روند تکراری سریالای قبل رو دنبال کنه.
امشب برای اولین بار معلوم شد که فرید و نسترن ته دلشون به هم علاقه دارن؛ حالا این وسط ستاره باید چی کار کنه؟![]()
[quote=*Necromancer;4073296
تو جنگ ستارگان یه ربات طلایی رنگ بود که همین جوری رفتار می کرد حرف هم می زد! تازه خاموش روشن شدنش هم همین جوری بود.. کلا 61 رو از روی اون الهام گرفتن[/quote]
اره عجب رباتی بود راستی یادتونه اول فیلم رئیسشون صورتشو میپوشوند شبیه اون مرده تو جنگ ستارگان شده بود همون که رئیس سیث بود ادم بدی بود فکر کنم اونم امپراطور بود ولی بعدا دیدن خیلی شبیه شده به اون فکر کنم گفتن بهتره شنلشو برداریم دو تا شاخ روش بذاریم تا نگن از اون الهام گرفتیم اهنگ هم که تا اینجا بیشتر اهنگ جنگ ستارگان پدرخوانده بود که البته به نظرم خوب اهنگو دستکاری کردن تیتراژ پایانی هم که مثل اول سه گانه ی اول جنگ ستارگان هست حتی با رنگ زرد هست اونم.
آره تازه تو قسمت اداره هم صحبت از جدای ها شد!
پیش گویی(!) ای که کردم کاملا" درست از آب در اومد! این قسمتش خیلی باحال بود مخصوصا اونجا که فضاییا اومده بودن گریه زاری راه انداخته بودن خاک می ریختن رو سرشونبهرام هم یه حالتی گرفته بود انگار خیلی شوکه شده از مردن اون عموهه!
![]()
برام جالب بود اونجایی که گم غم آخرتون باشه و تعبیری که 61 کرد
همیشه به این موضوع فکر می کردم و حتی می کنم برای همین هیچ وقت این جمله رو به کار نمی برم...
آخه ستاره که نمی شه بهش فکر کرد با اون همه پای چپ![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)