تایید میشهنیازی نیست
تایید میشهنیازی نیست
Last edited by fashion_boy; 30-09-2009 at 01:41.
میگم دوست من fashion_boy چرا از رپید باز اشتراک نمگیری من دارم استفاده میکنم خیلیم راضیم امروز رفتم کافی نت سرعتم کمتر از 120 نیومدهم حجمیه هم آپلود سرورای زیادی رو پشتیبانی می کنه قیمتشم مناسبه فقط مشکلش حجمشه که کمه
![]()
من جز اولین کاربرای رپیدباز بودم و الانم اشتراک دارم ولی چون نسبت به حجمی که دانلود دارم اشتراکش گرون میشه فقط برای هاست های غیر از رپیدشر ازش استفاده میکنمبرای رپیدشر معمولآ اکانت میخرم
بازم میگم کسی پایه بود بگه اشتراکی اکانت پرمیوم بخریم
![]()
با سلام خدمت تمامی دوستان
انگار به امید خدا این تاپیکم داره جون میگیره و اعضاش دارن بیشتر میشن! بچها هنوز سرویسشم راه اندازی نشده
بعد از 15 روز زنگ زدم(از بس مشغوله یه، یه ساعتی رو مدام زنگ می زدم تا بالاخره یکی جواب تلفنو داد)
خلاصه با یارو که صحبت کردم شماره تلفنو گرفت گفت ببخشید در دست اقدامه!!!!!!!!!10 روز دیگه براتون وصل میکنیم
یعنی این 15 روز کشک حتی پورتم به من اختصاص نداده بود!!!!می خواستم خفش کنم. نظرم به کل نسبت به شاتل عوض شد!!! ببینید دوستان من بدون تعارف میگم من یه مشتریم که به دنباله سرویسه بهتر با قیمت مناسبه بدون اغراق رفاتک از نظر کیفیت خدمات دهی شامل پشتیبانی، واحد فروش کیفیت اینترنت خیلی بالاست( تا اونجایی که من از شاتل تا به الان دیدیم) اما از نظر اقتصادی نه، اینم از شانس ماست یه 1 سالی با رفاتک کار میکردیم سرویس 128، 19500 بود اما حالا ظاهرا قیمتاش تغییر کرده به علاوه سرعتشم بیشتر شده ،از دوستانی که اشتراک دارن یا می خوان مشترک شرکتی بشن این مواردو که گفتم در نظر داشته باشن، به علاوه (تجربه شخصی خودم) شرکتونو که ازش سرویس می گیرینو عوض نکنین تا اونجایی که می تونیین با اون شرکت همکاری کنید
ببخشید پستم تکراری شد![]()
Last edited by djmilad_mrb; 30-09-2009 at 16:38.
آره دوست من حق با شماست منم گفتم حجمش کمه اما خوب شما تجربشو داشتی در نهایت رپید شر آش دهن سوزی برای من نیست من خودم بیشتر چیزایی که دنبالشونم از تورنت می گیرم می دونم شما هم از تورنت استفاده می کنید اما خوب حتما اکانت نیازتونه!!!!
خلاصه شرمندهدوستانه دیگه می تونن با این دوستمون هماهنگ کنن تا اکانت اشتراک پرمیوم رپید بگیرن
من هنوز سرویسم راه نیوفتادهدارم از دایل آپ استفاده می کنم
دایل آپ = آنفولانزای نوع A نمی دونم سرطان![]()
در ضمن دوستان اگه می تونن پست 416 رو یه نگاه بندازن!!!!!!!
سلام به همه ی دوستان
من اهوازم و از شاتل سرویس میگیرم ... رانژه ی خطم کلا 3 روز طول کشید
روز چهارم هم زنگ زدن مودم رو کانفیگ کردم !
قبلا هم که از پارس آنلاین میگرفتم اگه مثلا خطم جمع میشد کلا سه روز طول نمیکشید تا وصل شده
مرکز مخابراتیمون هم رجایی هستش ... اونی که تو مخابرات منطقه ی ماست آدمه خوبیه ! خدا خیریش بده
من دیش مودمم رو همونطوری که گفتید config کردم
خوشبختانه دیشب هیچ مشکلی نداشتم و براحتی تا صبح دانلود کردم
ولی الان که میخوام دانلود کنم دوباره همون مشکل دیسکانکت شدن رو دارم
از اونجایی هم که دیدم مشکل حل شده بود صح نرفتم رفاتک واسه آپدیت
حالا بنظرتون باید چکار کنم ؟
ببین دوست من مشکل دیسی های متوالی می تونه به عوامل زیادی مربوط باشه!!!
1- تعداد کانفیگ بالا (یعنی چند تا کانفیگ تو مودمت باشه، خود من همچین مشکلی داشتم که درسش کردم !!)
2- مشکل خطوط،ممکنه نویز روی خط تلفن شما زیاد باشه
3- اختلال تو خود شرکت ارائه دهنده سرویس
4 -وشایدم کمترین حالات قدیمی بودن فریم ویر مودم و عدم سازگاری با شبکه
به نظرم شما پیش دستی کن بگو مودممو آپدیت کردم و هنوز مشکل دارم ببین چی بت می گن![]()
می تونی برای اینکه مطمئن بشی فقط یه کانفیگ تو مودمت باشه پشت مودمت یه دکمه هست به نام ریست اونو حدود 15- 10ثانیه نگه دار بعد دوباره کانفیگ کن
سوالی بود در خدمتم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)