خدا کنه همین جور قیمت ها جزیی تر بشه
![]()
خدا کنه همین جور قیمت ها جزیی تر بشه
![]()
Last edited by A.N.A.P; 29-01-2010 at 01:07.
به نظر من که خوب خریدی
گرچه قیمت ها داره رو به افتضاح شدن میره
تو 3 روز اخیر 35 تومان گرون شد elite
خوبه شما روحیه دادین ممنون
البته 315000 بدون جزییات 2009 گیر آوردم. ولی این فوله![]()
قیمت انواع پلی استیشن3بانوع باندل هاش![]()
سلام من به جای عوض کردن گوشی فعلیم تصمیم گرفتم که یکی از کنسول های psp رو بخرم با تحقیقاتی که انجام دادم psp3000 مناسب تر دیدم من ساکن اصفهان هستم لطفا راهنماییم کنید کجای اصفهان میتونم بخرم درباره گارانتی این چیزا هم بگید و آیا میشه از این دستگاه به جای mp3 player هم استفاده کرد؟؟
باندل تو ایران کم گیر میاد چون لیمیتد ادیتشن هستند
قیمت:
انتخاب خوبیه کسی هم گفت کپی خور دائم نمیشه گوش نکن چون کپی خورش بپره زیر 1 ذقیقه خودت میتونی کپی خورش کنی
فقط یه سری جدید مثل اینکه اومدن که تا حالا کپی خور نشدن پس عجله کن تا این سری موجود تموم نشده
و یه نکته اینکه حتما فروشنده همونجا برات کپی خور کرده باشه و بازی کپی ببینی که اجرا میکنه
گارانتی که گارانتی رسمی نداره چون تا کپی خور بشه گارانتیش ساقط میشه + تو ایران SCE نمایندگی رسمی فکر نمیکنم داشته باشه
میشه به جای mp3 پلیر استفاده کرد ولی استفاده اصلیش بازیه (واسه فیلم دیدن هم خیلی خوبه)
درباره خرید تو اصفهان هم متاسفانه کمکی از دستم بر نمیاد (فقط یکی از بچه ها این فروم دیدم تو اصفهان خیلی گرون بهش داده بودن 300t مواظب باش قیمت بالا بهت نندازن)
شما برای خرید psp باید برید مجتمع پارک طبقه همکف فروشگاه کارن (پارت انفورماتیک) این فروشگاه بهترین و کاربلد ترین جا برای خرید psp هست.
دیجی کالا قیمت 268 تومن رو دادهاما بچه ها 188 تومن گرفتن این 3000 رو .
قیمت ها چطوریه؟؟؟
آیا شما تلفنی چیزی داری از این شرکت؟
(پستمو ویرایش کردم ببخشید حالا به همین پست ج بدین)
Last edited by roteal2007; 30-01-2010 at 15:05.
والا من اگه بخوام بخرم یه PSP GO میخرم چون خیلی خوشگله
در مورد مموریه متفرفه من یکی حداقل باهاش مشکلی نداشتم و در کل هم بعید میدونم از نطر سرعت (البته مارکهای معروف) تفاوتی داشته باشه
دیجی کالا قیمت 268 تومن رو داده اما بچه ها 188 تومن گرفتن این 3000 رو .
قیمت ها چطوریه؟؟؟
آیا شما تلفنی چیزی داری از این شرکت؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)