اینم داره این خاصیتو.وقتی کسی بهت می زنگه و دکمه call رو می زنی ال سی دی خاموش میشه و دیگه به قول شما کلیک نا خواسته ای پیش نیاد.
البته منظورم از خاموش= استندبای هستش
اینم داره این خاصیتو.وقتی کسی بهت می زنگه و دکمه call رو می زنی ال سی دی خاموش میشه و دیگه به قول شما کلیک نا خواسته ای پیش نیاد.
البته منظورم از خاموش= استندبای هستش
کسی جواب ما رو نمی ده !!!!!
سلام ببخشید کسی در مورد بازی هایی که با شتاب سنج کار می کنن جواب نداد چرا این بازی ها اجرا نمی شه
2- تو سایت جی اسم ام ارنا گفته که قابلیت ضبط تماس رو داره نوشته call recordes = yes من که هر چی گشتم پیدا نکردم کسی می دونه چطوری میشه اینکار رو کرد اگر هم چینین ویژگیی تو موبایل نیست ایا برنامه ای تحت جاوا هست که بتونه تماس ها رو ضبط کنه ؟ اگه هست لطفا لینک بذارید![]()
در مورد بازی که حتی من تو فروم های خارجی هم دیدم که با سامسونگ تماس داشتن و واقعا هیچ بازی به جز تاس نیست و مثل اینکه فقط بدرد چرخوندن صفحه می خوره.
کال رکورد را پیدا نکردم شاید تو فریم ویر فارسی نیست مثل تشخیص دست خط. تحت جاوا هم چنین نرم افزاری نیست.
آقا یکی هم جواب سوالات ما رو بده !![]()
بیشترشون همین جوره و معمولا با لمس به راحتی می شه باهاشون کار کرد.
kd player را هم نمی دونم.
کلیپ ها را هم با چرخوندن گوشی و یادمه یه تنظیم هم داشت که نوع فول اسکرین را تنظیم می کرد (گوشه سمت راست پایین بعد هم پایین ترین گزینه و نوعش دیگه با خودت
من امروز رفتم یکی خریدم خیلی ازش خوشم اومده بود
مبارک باشه.
یه چیزی هرچی به سامسونگ (چه ایران چه دوبی چه ...) ایمیل و پیغام زدم جوابمو نمی دن.
ضمن اینکه مبارک باشه چند خریدید و با چه گارانتی ؟
سلام دوستان , من هم صبح خریدم ولی به مشکل برخوردم . رفتم خریدم یک زنگ هم توی مغازه باهاش زدم . بعد دیگه آنتن نمیده و وقتی روشن خاموش می کنم دوبار باهاش زنگ می زنم و یا یکم میگذره دیگه نمیشه باهاش زنگ زد .
انواع سیم کارت ها رو هم روش امتحان کردم . نمی دونم چه مرضی داره . دارم قاطی می کنم دیگه . فردا هم باید برم دوباره با مغازه دار صحبت کنم.
می خواستم ببینم تاحالا دوستان به این چنین مشکلاتی بر خوردن یا نه . با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)