تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 81 اولاول ... 3541424344454647484955 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 810

نام تاپيک: FIFA Manager 10

داره خودمونی میشه lampard_1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من لیگ ایران رو ساختم اما نه مقل اون دوستمون با عکس و کلی امکانات.من بازیکنای تیمهارو ساختم و سعی کردم تا اونجا که میتونم لیست بازیکنای تیمهای لیگ رو دربیارم از هر تیم تقریبا 12 بازیکن به بالا رو ساختم و سعی کردم قیافشونم شبیه خودشون بسازم.هرچند که مثل کار اون دوستمون نیست اما باحال شده

فقط یه چیزی شما وقتی میخواین تیم انتخاب کنید همون اول بازی وقتی لیگ ها رو تیک میزنید لیگ ایران هم بینشون هست؟من یادمه لیگ ایران رو داشتم اما الان نیست تو لیستم که بخوام تیمی رو بردارم

داره خودمونی میشه Martanima 21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من شنیدم خودت بازی نمیکنی بلکه مربی گری میکنی درسته؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من شنیدم خودت بازی نمیکنی بلکه مربی گری میکنی درسته؟
    آره دیگه از اسم بازی هم میشد این رو فهمید.مربیگری یعنی فقط و فقط مربیگری

حـــــرفـه ای xeNociDe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System

پيش فرض

من همه لژیونر هارو خریدم...حالا قرار داد تمدید نمی کنن!
    چی کار کنم...پولم زیاد میدم باشگاه گیر میده!

اگه نباشه جاش خالی می مونه your_star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    City Of The RAIN

پيش فرض

من همه لژیونر هارو خریدم...حالا قرار داد تمدید نمی کنن!
    چی کار کنم...پولم زیاد میدم باشگاه گیر میده!
    تنها راهت اینه که موقع تمدید اون تیک the highest pay in team یا یه همچین چیزی رو فعال کنی با این کار معمولا راضی میشن بمونن و باشگاه هم گیر نمیده(اصل حقوق و باقی مزایا رو میتونی خیلی خیلی کم بدی یا اصلا ندی چون دیگه مهم نیست)
    این تیک معنیش اینه که یازیکن در حال تمدید دقیقا بالاترین قراردادی که در حال حاضر با بازیکن ها داری رو میگیره(مثلا تو منچستر میخوای با اورا تمدید کنی اگه اون تیک و بزنی حقوق و مزایاش اندازه ی رونی میشه)
    فقط یه بدی داره که اگه با چند نفر این کار رو بکنی احتمالا ورشکست میشیمدیر بیچاره هم از همین میترسه

---------- Post added at 08:45 PM ---------- Previous post was at 08:44 PM ----------

کسی جواب ما رو نمیده؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اقا یکی به من کمک میکنه ؟
    من دیونه شدم این بازی خیلی باگ داره وقتی مربی بازیکن رو انتخاب می کنی یه قسمت هست که لباست رو انتخاب می کنی قد ووزن رومیدی بعد که می خوایتوانایی هات رو انتخاب کنی و بعد که میری تو بازی همه چیت فرق داره مشخصات فیزیکیت
    احتمالا تو پچ ها از بین رفته این مشکل هرچی دنبال orginal exe این بازی گشتم پیدا نکردم اینجا هم که هر 2 تا سایت که بچه گذاشتن فیلتر هست و وقتی هم به سختی دانلود می شه فایل خراب هست کسی می تونه تو رپید شیر اپ کنه برای من ؟

کسی این دورو برا نسیت ؟

سلام

بچه ها منکه تازه اینجا رو پیداکردم ولی خودم منیجر رو فکرکنم از 2003 یا 2004 داشتم یه جورای هم زیر ابش رو در اوردم ولی از 09 اصلا خوشم نیومد تا این این خیلی با حال تره حتی دیدم اینجا شما ها لیگ ایران رو درست کردین من 08 رو درست کردم که حتی واسه خود EA هم فرستادم چون گفته بودن که هر کسی که لیگ کشورش رو درست کنه برا ما بفرسته که بتونیم اضافه کنیم ولی خوب مشکل ازاینجا بود که برام E-mail زدن که از ایران باید مجوز بگیرن وهمین طوری نمیتونن اضافه کنن تلاش کردن ولی ایران مخالفت کرده حالا دیگه نمیدونم بگذریم
    راجب تمام این پچ هایی که گفتین من نصب کردم بلاخره چون بازی رو تازه گرفته بودم من این مشکلاتی رو که شما ها میکین ندارم به هیچ وجه البته من سیستم قوی هست
    CPU 4200 2core
    4 GB ram
    graphic card 1024 nvidia 8600
    دارم مشکلی که من نداشتم به جوز یه باگ ساده که نصفش با پچ 3 درست شد وقتی مربی بازیکن رو انتخاب میکردی قد و وزنت رو اون جای که می خوای لباس و صورتت رو تنظیم کنی درست می کردی ولی بعد که می رفتی تو خود بازی اون جا این ها تغییر می کرد به علاوه این که اگه خودت رو 2 nationality انتخاب می کردی ( من خودم رو ایرانی انگلیسی انتخاب می کردم می رفتم اسپانیا - انگلیسم می شد اسپانیایی ) حالا تو پچ 3 قد و وزن دست شده ولی چیز جالب اینجاست که وقتی تو ترکیب دیتیل خودت رو می بینی اسپانیایی زده ولی وقتی پروفایل مربی گری خودم رو دیدم انگلیسی زده به هر حال این بازی باگ زیاد داره
    ولی هیچ بازی رو دستش نیست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من لیگ ایران رو ساختم اما نه مقل اون دوستمون با عکس و کلی امکانات.من بازیکنای تیمهارو ساختم
    منم ساختم فقط چندتاسوال دارم که بی پاسخه :
    1- طریقه تصحیح اسکریپ ها:1- اضافه کردن مقدماتی جام جهانی درآسیا وتیم ایران وحتی جام ملتها2- تصحیح جام باشگاههای آسیا که هر چهار تیم کشور توی یه گروه نیفتند وانتخاب تیم چهارم از جام حذفی
    یه سوال قبلا کردم که آیا بازیکنان 17ساله تیم 17-18ساله هاهم مثل سری قبل درصورت نبستن قرارداد اخراج میشوند ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام

فقط یه سوال چجوری میتونم ایران رو بیارم واسه قسمتیکه میخوایتیم های ملیرو انتخاب کنی برای مربیگری ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

منم ساختم فقط چندتاسوال دارم که بی پاسخه :
    1- طریقه تصحیح اسکریپ ها:1- اضافه کردن مقدماتی جام جهانی درآسیا وتیم ایران وحتی جام ملتها2- تصحیح جام باشگاههای آسیا که هر چهار تیم کشور توی یه گروه نیفتند وانتخاب تیم چهارم از جام حذفی
    یه سوال قبلا کردم که آیا بازیکنان 17ساله تیم 17-18ساله هاهم مثل سری قبل درصورت نبستن قرارداد اخراج میشوند ؟
    سوالایی رو که جوابشو میدونم ایناست:
    2- اسکریپتش تو همون سایت هست که میتونید دانلود کنید اسکریپت جام جهانی و کشور ها رو اونوقت این مسئله حل میشه
    4- آره اگه سنشون از 18 بگذره اخراج میشن و کاملا طبیعیه که نمیتونن تو تیم 17-18 بازی کنن و تیم تو هم که نمیخوادشون. بازیکنای جوانان پایینتر میان به جاشون

---------- Post added at 09:06 PM ---------- Previous post was at 09:04 PM ----------

فقط من دارم رنج میکشم از اینکه لیگ ایران رو ساختم اما تو لیست کشورهایی که همون اول قبل از انتخاب تیم تیک میزنیم لیگ ایران نیست که من برم توش.اما مطمئنم قبلا بوده مگه اینطور نیست؟نمیدونم چی شده که نیست.کسی میتونه کمک کنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

فقط من دارم رنج میکشم از اینکه لیگ ایران رو ساختم اما تو لیست کشورهایی که همون اول قبل از انتخاب تیم تیک میزنیم لیگ ایران نیست که من برم توش.اما مطمئنم قبلا بوده مگه اینطور نیست؟نمیدونم چی شده که نیست.کسی میتونه کمک کنه؟
    قاعدتاوقتی لیگ یه کشوررودستکاری می کنید ویه مشکلی داره اینجوری میشه دنبال مشکل لیگ ایران بگرد (مثلاباproblem tool)
    ضمنا منظورت از همون سایت ،چه سایتیه ؟ البته بنده الان یه پچ گرفتم که هم اسکریپ هارودرست میکنه هم کشورهای ایران و..اضافه میکنه ولی امتحانش نکردم ،اینم لینکش برای همه کسانی که جام جهانی وبقیه جام هارو تصحیح شده وبا تیم ملی ایران می خواهند (البته برای حضور درجام جهانی ایران رودر اسکریپ جایگزین نیوزلندکنید )
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •