چون شما فضا رو برای آرشیو عکس می خواهید من پیشنهاد می کنم از هارد وسترن سبز یا آبی استفاده کنید.
قیمت آبی حدود 49 و سبز 53 تومنه. (500GB)
در ضمن هاردهای زیر 500 گیگ ارزش خرید ندارند.
موفق باشید.
چون شما فضا رو برای آرشیو عکس می خواهید من پیشنهاد می کنم از هارد وسترن سبز یا آبی استفاده کنید.
قیمت آبی حدود 49 و سبز 53 تومنه. (500GB)
در ضمن هاردهای زیر 500 گیگ ارزش خرید ندارند.
موفق باشید.
بازم سلام
بابا تو رو خدا یکی جواب ما رو هم بده
چند روزه کارم شده بیام این تاپیک ببینم شما چی میگین اما هیچکس تاحالا جواب نداده
همچنان منتظرم
سلامWD 1TB My Book Elite 126.000 T
WD 1TB My Book Essential 101.000 T
میشه بگید این قیمت ها مناسب هست یا نه ؟
من هم چند روزه منتظر جواب دوستان هستم تا خرید کنم.
مرسی
Last edited by ase_pase; 20-08-2010 at 04:47.
به نظر شما با توجه به اینکه فقط میخوام آرشیو کنم و بزارم کنار و دیگه استفاده ای نکنم. هارد اینترنال مناسبه؟ بهتر نیست اکسترنال بگیرم؟ هاردهای پاسپورتی وسترن از نظر ایمنی و نگهداری اطلاعات ایمن هست؟ وسیله دیگه چی هست اگه قیمت مهم نباشه؟ فقط میخوام عکسها رو به هیچ عنوان از دست ندم.
اولی رو نمیدونم ولی دومی 95 تومنه
با سلام
با توجه به مباحث انجام شده اولویت خرید اینطوری است:
1- western digital caviar black 62 m 1TR
2- samsung HD103SJ F3 1TR
درست است؟قیمت این دو مدل چند است؟
هاردای 1.5 ترا چطور از آب درآمده خوب هستند؟سرعتشان چطور است؟اختلاف قیمتشان با 1 ترا حدود 10-15 تومان هست!کدام مارک 1.5 ترا خوب هست(قیمتش چند است)؟
هارد های اینترنال رو هم میشه کنار گذاشت فقط باید در جایی قرار بدید که هیچ گونه ضربه یا فشار به اون وارد نشه ( چون هارد های اینترنال بر اثر تکان خوردن های شدید یا پرت شدن دیگه قابل استفاده نیستند ) و در ضمن جای مرطوب هم نگهداری نکنید.به نظر شما با توجه به اینکه فقط میخوام آرشیو کنم و بزارم کنار و دیگه استفاده ای نکنم. هارد اینترنال مناسبه؟ بهتر نیست اکسترنال بگیرم؟ هاردهای پاسپورتی وسترن از نظر ایمنی و نگهداری اطلاعات ایمن هست؟ وسیله دیگه چی هست اگه قیمت مهم نباشه؟ فقط میخوام عکسها رو به هیچ عنوان از دست ندم.
ولی هاردهای اکسترنال ضد ضربه هستند و گران تر
به هر حال انتخاب با خودتونه اگه هارد رو می خواهید زیاد جابجا کنید پیشنهاد می کنم اکسترنال تهیه کنید.
موفق باشید.
البته وسترن بلک 64 مگ بافر فعلا تو بازار موجود نیست
من می خواستم هارد اکسترنال بگیرم
ظرفیت 1 یا نیم ترابایت
مدلی معرفی کنید که مطمئن باشه! من اصلا دوست ندارم بلایی سر اطلاعاتم بیاد. باهاش نمی خوام کشتی بگیرم ولی شاید بخوام جا به جاش بکنم ( مثل مسافرت ) در ضمن سرعت رایت و ریدش برام مهم نیست.
مرسی جواب میدید
دوستای من تا به حال 3 تا سیگیت یک ترابایت گرفتن و من هیچ مشکلی ندیدم.
قیمتشم مناسبه همین هفته پیش یکی گرفتیم 83 تومن . گارانتیش یادم نیست
ولی با گارانتی سازگار 88 می گفت
من بین این دو تا گیر کردم اساسی
Seagate 7200.12 1 Tb
or
Samsung F3 1 Tb
واسه ویندوز نمی خوامش
بیشتر واسه کار با فایلها
چون نرم افزارهایی که استفاده می کنم از درایوی که فایل روشه خیلی کار می کشن و زمان هم زیاده (مثلا یه روز)
و همینطور می خوام از این هارد کار بکشم
کدوم رو بگیرم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)