کسی از ماجرای افزایش 30 درصد شهریه چیزی میدونه؟
کسی از ماجرای افزایش 30 درصد شهریه چیزی میدونه؟
سلام،
من میخوام کاردانی به کارشناسی دانشگاه آزاد رو رشته ی برق-مخابرات امتحان بدم،منابعی که برای دروس عمومی معرفی کردین دو صفحه قبل رو دیدم، دروس اختصاصی رو از چه منبعی بخونم؟ مدرسان شریف کافی هست؟
ممنونم
سلام
معدلت حتما باید بالای 18 باشه
تفاوتش زیاد نیست.حداکثر200_300 تا.........دوستان یه سوال: تراز یه رشته تو پاره وقت با تراز همون رشته تو تمام وقت چقدر تفاوت داره؟
چرا یه کم فرق داره..(با اجازه اساتیدتمام وقت و پاره وقت فرقی نمی کنه!).....پاره وقت میتونه بیشتر لفتش بده تا تمومش کنه
بعدشم تو مدرکش مینویسن پاره وقت..........ولی کلا همشون با هم تو یه کلاسن
وای نگو تنم میلرزه........کی این خبرو داده؟؟؟؟؟؟؟جدیدا یا خبر قدیمیه؟یا شایعس؟کسی از ماجرای افزایش 30 درصد شهریه چیزی میدونه؟
بله درسته ولی فکر کنم منظور MaaRyaaMi این بود که زمان برگزاری کنکور پاره وقت و تمام وقت فرق نمیکنه.........چرا یه کم فرق داره..(با اجازه اساتید).....پاره وقت میتونه بیشتر لفتش بده تا تمومش کنه
اونو که خودمم میدونم ! منظورم این نبود دوستمون در مورد تاریخ برگزاری پرسید گفتم فرقی نمی کنه !چرا یه کم فرق داره..(با اجازه اساتید).....پاره وقت میتونه بیشتر لفتش بده تا تمومش کنه
اقا دانشگاه ازاد کی اطلاعاتو برای اصلاح میزاره
فکر نمیکنم دانشگاه آزاد این کار رو بکنه![]()
کسی نمیدونه کارت ورود به جلسه رو کی و از کجا باید تهیه کرد ؟
من کد دانش اموزی اشتباه وارد کردم یعنی یه رقم کم وارد کردم چطوری میشه اصلاحش کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)