تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 91 اولاول ... 3541424344454647484955 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 903

نام تاپيک: معرفی پلاسمای پاناسونیک سری V10

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

عرضه پلاسماهای پاناسونیک در ایران و خاورمیانه بر اساس یک منطق ساده از سوی شرکت پاناسونیک استوار است زمان ارائه هر مجصول یک سال پس از ارائه مجصول هم مدل قبلی می باشد .
    زمان ارائه py800 آذر ماه 87 بود در نتیجه v10 نیز در آذر ماه 88 ارائه خواهد شد.

2. 2 کاربر از zendar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال inno3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دیروز با هزار بدبختی شماره بانیانو گیر اوردم وبا هشون تماس گرفتم گفتند v10 دوهفته دیگه وفقط در سایز 50 عرضه میشه

4. 3 کاربر از inno3d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ببینید ارتقا فریم ور توسط یوزر نباید انجام بشه احتمال صدمه دیدن و خراب شدن پنل خیلی زیاده , این کار رو معمولا شرکت های گارانتی کننده و نمایندگی ها انجام میدن .

حدود یک ماهی هست شاید کمی بیشتر ,از عرضه شدن این فریم ور ,تولیدات جدید این یک ماه اخیر 100 درصد با این فریم ور عرضه شده هست .
    .
    اطلاع ندارم سری های موجود حال حاظر در ایران با این فریم ور عرضه شده یا خیر .

معمولا در منو تنظیمات تلویزیون یه قسمتی هست مربوط به اطلاعات کارخانه و سازنده و.. شماره فریم ور در اونجا درج میشه بس به مدل و تنطیمات تلویزیون متفاوته .

اگر شما این مدل رو داری یه نگاه بنداز در تنظیمات و شماره فریم ور رو یاداشت کن . سعی می کنم شماره فریم ور جدید رو پیدا کنم مطابقت بدم

معمولا به صورت چند حروف انگلیسی و عدد هست شماره فریم ور , نمونه ای از شماره گذاری فریم ور مدلی از براویا سونی klv-w400-swu5236894 .
    متشكرمهنوز موفق به خريد نشدم راستش منهم منتظر بودم اول سري v بياد كه شايد قيمت g هم ارزونتر بشه و شايد هم بخاطر مشكل انعكاس نور روي شيشه اش (چون يك اوستر بالاش دارم و همين الان هم تو تلويزيون لامپي مشكل دارم) رفتم و يك دفعه v رو خريدمبهرحال ديگه بايد خريد را انجام بدم، حالا از كجا مطمئن باشم فريم ور جديده؟ تاريخ ساخت تلويزيونها روشون نوشته نمي شه (درسته؟) تعجب هم نميكنم اگر محصولات ايران قديمي تر و ته انبارتر باشند (اونهم با اين شبكه توزيع) !!!شايد هم بايد به پرفروشترين نمايندگي مراجعه كنيم تا احتمال جنس جديدش بيشتر باشه !!!بعيد هم ميدونم نمايندگي هاي ايران چنين كاري را انجام بدن، شايد هم خيلي مهم نباشه، اما اگر خودمون بخواهيم انجام بديم ، (صرفنظر از ريسك ) مكانيزمش چطوريه ؟ مثل اپگريد رسيور ؟ البته بيشتر حس كنجكاويه تا اصرار انجام.مرسي.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Pop-Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دیروز با هزار بدبختی شماره بانیانو گیر اوردم وبا هشون تماس گرفتم گفتند v10 دوهفته دیگه وفقط در سایز 50 عرضه میشه
    دستت درد نکنه رفیق
    منم دیگه به این سایته خاورمیانه و امارات و ... اعتماد ندارم
    2 هفته پیش که به بانیان ایمیل زدم گفتن v رو بزودی وارد بازار میکنیم
    ایشالا همونیکه خودت گفتی درسته

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من یکشنبه هفته قبل زنگ زده بودم گفتند 1 ماه دیگه میاد ولی تا وقتی تو دبی نیومده باشه احتمالش خیلی
    کمه که به اینجا برسه. من که واقعآ نسبت به پانا و بانیان و راست و دروغ وعده هاشون شک دارم و شاید
    مجبور شم برم دنبال برند دیگه!!!

پروفشنال djmilad_mrb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من یکشنبه هفته قبل زنگ زده بودم گفتند 1 ماه دیگه میاد ولی تا وقتی تو دبی نیومده باشه احتمالش خیلی
    کمه که به اینجا برسه. من که واقعآ نسبت به پانا و بانیان و راست و دروغ وعده هاشون شک دارم و شاید
    مجبور شم برم دنبال برند دیگه!!!
    واقعا دیگه شورشو در اوردن
    خدا کنه تا قبل از کریسمس بیاد واگر نه بازم قیمت کذایی؟؟؟؟؟

امیر جان برند دیگه ای نیست که کیفیتش نزدیک به v10 باشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آقا این سایت خاورمیانه این مدل v10 هست. حالا نمی دونم از قبل بوده و هنوز به روز نشده یا مجددا اضافه شده. ولی به هرحال الان هست

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

دوستان عزیز

دوست من همین الان از دبی زنگ زد و گفت از نمایندگی باهاش تماس گرفتن و گفتند مدل v10 امروز به طور رسمی عرضه شد ,دوست بنده شماره تماسش رو داده بود هر موقع این مدل عرضه شد زنگ بزنند و اعلام کنند.

من به دوستم دیشب زنگ زدم و پرسیدم ,ایشون روز شنبه رفته بود نمایندگی و گفته بودن این مدل رو ندارن(دو روز پیش) که من دیشبم متوجه شدم .

اینطور که دوست بنده قیمت رو پرسیده بود طرف پشت تلفن قیمت 12 هزار درهم گفت , قیمت 65 اینچ رو گفته بهش 12 هزار درهم چیزی حدود 3.150 میشه . که برای تلویزیون 65 اینچی !! فوق العاده هست این قیمت با این کیفیت .

دیگه انقدر زحمت دادم به این دوستم در اونجا حقیقتش روم نمیشه دیگه بگم برو قیمت 50 هم بپرس بیا .حالا چند روز بگذره میگم اونم بپرسه .

با این اوصاف تا دو سه هفته دیگه در ایران قابل خرید هست .
    Last edited by Ami R 940; 19-10-2009 at 20:43.

11. 7 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال djmilad_mrb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان عزیز

دوست من همین الان از دبی زنگ زد و گفت از نمایندگی باهاش تماس گرفتن و گفتند مدل v10 امروز به طور رسمی عرضه شد ,دوست بنده شماره تماسش رو داده بود هر موقع این مدل عرضه شد زنگ بزنند و اعلام کنند.

من به دوستم دیشب زنگ زدم و پرسیدم ,ایشون روز شنبه رفته بود نمایندگی و گفته بودن این مدل رو ندارن(دو روز پیش) که من دیشبم متوجه شدم .

اینطور که دوست بنده قیمت رو پرسیده بود طرف پشت تلفن قیمت 12 هزار درهم گفت , قیمت 65 اینچ رو گفته بهش 12 هزار درهم چیزی حدود 3.150 میشه . که برای تلویزیون 65 اینچی !! فوق العاده هست این قیمت با این کیفیت .

دیگه انقدر زحمت دادم به این دوستم در اونجا حقیقتش روم نمیشه دیگه بگم برو قیمت 50 هم بپرس بیا .حالا چند روز بگذره میگم اونم بپرسه .

با این اوصاف تا دو سه هفته دیگه در ایران قابل خرید هست .
    همیشه خوش خبر باشی امیر جان
    خدا کنه میگم وقتی تو تهرون بیاد چقدر طول میکشه بیاد شهرستون؟

13. 2 کاربر از djmilad_mrb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

متشكرمهنوز موفق به خريد نشدم راستش منهم منتظر بودم اول سري v بياد كه شايد قيمت g هم ارزونتر بشه و شايد هم بخاطر مشكل انعكاس نور روي شيشه اش (چون يك اوستر بالاش دارم و همين الان هم تو تلويزيون لامپي مشكل دارم) رفتم و يك دفعه v رو خريدمبهرحال ديگه بايد خريد را انجام بدم، حالا از كجا مطمئن باشم فريم ور جديده؟ تاريخ ساخت تلويزيونها روشون نوشته نمي شه (درسته؟) تعجب هم نميكنم اگر محصولات ايران قديمي تر و ته انبارتر باشند (اونهم با اين شبكه توزيع) !!!شايد هم بايد به پرفروشترين نمايندگي مراجعه كنيم تا احتمال جنس جديدش بيشتر باشه !!!بعيد هم ميدونم نمايندگي هاي ايران چنين كاري را انجام بدن، شايد هم خيلي مهم نباشه، اما اگر خودمون بخواهيم انجام بديم ، (صرفنظر از ريسك ) مكانيزمش چطوريه ؟ مثل اپگريد رسيور ؟ البته بيشتر حس كنجكاويه تا اصرار انجام.مرسي.
    این کار حتما باید توسط نمایندگی و شرکت گارانتی کننده قرار بگیره . درصد صدمه دیدن پنل خیل خیلی زیاده توسط یوزر .زیاد در چون و چرای ارتقا فریم ور نیستم . احتمالا راه و روش مخصوص خودش رو داره .

فکر نمی کنم با ورود v10 قیمت g10 تکونی بخوره. اخیرن یه کاهش 200 تومنی داشته در عرض یک ماه امکان کاهش قیمت دوباره غیر محاله ,برای کاهش قیمت بهتره تا بهمن ماه صبر کنی .یادمه پارسال بانیان قیمت تلویزیون هاش رو در بهمن به خاطر دهه فجر یا همون دهه زجر ! کاهش 15 10 درصدی داد به همراه یه کارت حافظه اشانتیون ,احتمال اینکه امسال هم به خاطر دهه فجر قیمتا بیاد پایین زیاده .

v10 دارای رفلکشن(جلو گیری از بازتاب نور) فوق العاده قوی هست ,g10 فاقد رفلکشن هست(البته برای آسیا) ,اگر زیاد به این موضوع حساسی پیشنهاد میکنم انتخاب خودت رو معطوف v10 بکنی که از همه لحاظ سرتر هست نسبت به g10

خدا کنه تا قبل از کریسمس بیاد واگر نه بازم قیمت کذایی؟؟؟؟؟

امیر جان برند دیگه ای نیست که کیفیتش نزدیک به v10 باشه
    اتفاقا در همه جا دنیا نزدیک سال جدید میلادی میشه قیمتا دراپ میشه! به دلیل سال جدید قیمت ها شکسته و به طرز محصوصی با کاهش مواجه میشه .اما در ایران کاملا برعکس هست نزدیک سال جدید(عید نوروز) قیمتا سوبل میشه

این hdtv ها کیفیتی نزدیک به v10 دارند در ایران هم قابل خرید هستن

g10 1.550

Pioneer Kuro 6.900

B650 1940

همیشه خوش خبر باشی امیر جان
    خدا کنه میگم وقتی تو تهرون بیاد چقدر طول میکشه بیاد شهرستون؟
    قربونت داداش عزیز

والا تهران شهرستان نداره نمایندگی عرضه کنه در همه جا میهن عزیز اسلامی همزمان عرضه خواهد شد در نمایندگی ها.
    Last edited by Ami R 940; 19-10-2009 at 22:37.

15. 3 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •