تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 165 اولاول ... 354142434445464748495595145 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 1646

نام تاپيک: Tom Clancy's Splinter Cell Conviction

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا چون بازي طولاني نبوده نميتونه موفق باشه ؟! coop هم داره كه اون بسيار لذت بخش تر خواهد بود
    نه منظورم این نبود که بازی موفق نمی تونه باشه. بازی صد در صد بازی عالی هستش ولی فکر نکنم بتونه موفقیت های بازی هایی مثل Mass Effect 2 رو بدست بیاره. من منظورم اینه که در آخر سال بعیده با این همه عنوان بزرگ بتونه بهترین بازی سال بشه.
    حالا این بخش coop هر چه قدر هم عالی باشه دیگه 5 ساعت برای بخش اصلی بازیی مثل Splinter Cell خیلی کمه. من خودم از طرفدارن این بازی هستم و مطمئنا موقعی که برای PC بیاد اونو بازی می کنم و ازش لذت می برم
    چیز مهم اینکه قیمت این بازی حدود 50- 60 دلار هستش. اونایی تو خارج بازی می کنن فرض کنید مثلا یه نفر اصلا از طریق Live بازی نکنه و فقط بخواد بخش اصلی بازیو بره. به نظرتون اون شخص چه احساسی داره؟ بعضی سایت ها به این قضیه اشاره کرده بودن
    حالا ببینم چند وقت دیگه بازی دستم رسید چه جوری هستش. امیدوارم این دو هفته تاخیر به خاطر یه سری چیزهای اضافی برای نسخه PC باشه و به خاطر سیستم DRM نباشه.

2. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

خوب منم بازی رو تموم کردم. ( ّدرجه ی Realistic )
    دیشب از ساعت حدود 5 ساعت بازی کردم. صبح هم 2:30 ساعت امشبم 5 ساعت بازی کردم بازی تموم شد.
    خیلی بازیه سختی بود واقعا آدم دقیقا احساس واقعیت رو میکرد واقعا سخت بودش 4 تا تیر میخوردی (دقیقا 4 تا ) میمردی کلا دهنت سرویس بود به همه پیشنهاد میکنم با Realistic برن که واقعا بازی سخت میشه.
    هوش مصنوعی فوق العاده بود یعنی از این بهتر نمی شد دیگه هرکاری که با عقل جور در میومد انجام میشد تو Detect شدن شما هم خیلی حرفه ای کار شده بود مثلا اگه تیرت ناقص به دشمن میخورد 100% جاتو میفهمید.
    وسایل سم هم تقریبا برگشتند مثلا زمانی که تویه شهر میایم دیگه کامل ترین وسایل رو داریم البته فقط به صورت بمب هستند مثلا قبلا که اون دوربین رو به دیوار میزدیم با تفنگ الان مثل نارنجک میندازیم وسطشون Noise ش خیلی باهال بود آهنگه رادیو میزاشت
    داستان که فوق العاده بود و کم و کسری ای نداشت.
    اون مرحله ای که از تویه پارکینگ شروع میشه قشنگ ترین مرحلش از نظره من بود البته مرحله ی White House هم خیلی باهال بود.
    تنوع در محیط ها خیلی کم بود کلا 80% بازی تویه ساختمون بودی. ( مثل Double Agent محیط هایه جذاب نداشت مثلا تویه کشتی ای جنگلی مثل Pandora Tomorrow و ... کلا زیاد حال نکردم با محیط )
    صداگزاری هم که عالی بود صدایه سم که خیلی باهال بود
    بازم تاکید میکن که بازی خیلی سخت بود و در واقعا هر جایه سختشو حدود 10 بار میرفتم.
    در آخرم که باید بگم مثل نسخه هایه قبلی به دلم نشست.

4. 8 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

اونجایی که میری یک جا بعد 3 تا ادمو میکشی میری روی یک دوربین دو تا دکترن دارن حرف میزنن یکی زنه یکی مرد بعد که حرفشون تموم میشه مرده سراغ دستگاه قهوه ساز بعد دیگه هیچی نمیشه معلمو نمیشه باید چی کار کردکسی میدونه به ما هم بگه؟
    شما شبکه های دوربین رو عوض کن با انالوگ ها تا بری رو بخشه اصلی ....
    بابا حال نمیده مراحل کم
    مراحل طولانیه اما کلا بازی یک مقدار کوتاه هست ....( دیگه توقع دارین 40 ساعت گیم پلی داشته باشه ؟!)
    خاطر این بخش مخفی کاری کم شده
    کم نشده اونقدرا هم که میگن ... فقط سم اونموقع مثل یک برده بود یا باید بیهوش میکرد یا جاسوسی بدون خشونت...
    اما تو این نسخه هرکار بخوای میکنی هم میتونی با مخفی کاری بری جلو هم با زد و خورد (دومی کار رو یه جورایی سخت میکنه )
    اما اینکه بتونه موفقیت های mass effect رو به دست بیاره که نمیشه ! اخه تو سبک هم نیستن , اما تو سبک خودش میتونی شاخی باشه ...

6. 3 کاربر از mohammad_twe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

انقدر بازی زیبا و گیرا بود که وقتی نشستم پاش تا 4 تا مرحله رد نکردم ولش نکردم .
    ولي مرحله عراق دیگه خیلی پرت بود از حالت splinter cell خارج شده بود و به brother in arms شبیه شده بود .
    مبارزات تن به تن که فوق العاده طراحی شده بودن . (مخصوصا اون حرکت که از پشت میزنه رو شونه طرف و وقتی یارو بر میگرده یه مشت حوالش میکنه)
    Mark & Excute هم خیلی جالب بود و کار رو راحتتر میکرد .
    سیستم کاور گیری هم که واقعا خوب طراحی شده بود و باید بگم یکی از بهترینها بود .

خوب منم بازی رو تموم کردم. ( ّدرجه ی Realistic )
    به همه پیشنهاد میکنم با Realistic برن که واقعا بازی سخت میشه.
    حالا ببین یه بازیو رو سختترین درجه تموم کردی چه معرکه ای گرفتی
    (شوخی)

8. 5 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه rezakheyri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اواره ام

پيش فرض

فکر نمیکردم انقد قشنگ باشه
    مخصوصا اولش
    هرچی بگم قشنگه کم گفتم.قیافه سمم خیلی تغییر کرده

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز وقت کردم یه مقدار دیگه بازی کنم و باید بگم هرچی جلوتر میرم قشنگ تر میشه ، واقعا بی نظیره .
    در مورد کوتاهی بازی هم که بعضی از دوستان گله میکنند باید گفت با ورود بازی هایی مثل heavy rain چند سال بعد تایم بازی ها به اندازه یک فیلم سینمایی خواهد شد .

11. این کاربر از mehdi30nema بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

بازی قشنگی شده ؛ ولی گرافیکش توی ذوقم زد.. مخصوصا اول بازی.
    یه سری از جاهای بازی متاسافانه سمبل شده.. بعضی از انیمیشن های سم هم مصنوعیه..
    این بازی حدودا 4 سال تو development بوده انتظارات خیلی بیشتری داشتم.
    ولی میگم در کل خوشم اومده از بازی.. بالاخره طرفدار قدیمی بازی هستم. خصوصا سم فیشر

13. 8 کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

2 حالت وجود داره !
    یا بشینی یکسره تا آخرش بری یا ماکزیمم 2 روزه تا آخرش بری (که اکثرا اینطوری بازی می کنن)
    یا نشینی
    یا اینکه روزه مثلا 1 ساعت بازی کنی و تو سخت ترین درجه خودت رو 1 هفته درگیر بازی کنی ... اینطوری حداقل دلت کمتر می سوزه یه شاهکار رو یک هفته درگیرش بودن فکر کنم بیشتر بچسبه ... ؟!

15. این کاربر از djmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

خوب دوستان منم این بازی رو شروع کردم و متاسفانه باید بگم که ای کاش شروع نمی کردم
    واقعا یاد Double Agent بخیر
    یکی از زیبا ترین و لذت بخش ترین Stealth های زندگی من بود !
    سری بازی های MGS بعد از 4 نسخه و تعداد زیادی نسخه ی جانبی بالاخره به سبک همیشگی خودش وفادار موند
    اما SC بالاخره در جا زد و بد جور هم در جا زد
    این که یک بازی Stealth تبدیل بشه به یک بازی سوم شخص شوتر واقعا کمی دور از انتظار بود و کاور گیری های GeOW و Uncharted با کیفیتی به مراتب پایین تر بهش اضافه بشه !
    بله باید تکلیف خودمونو روشن کنیم
    سبک بازی بالاخره چیه ؟؟؟
    یکی می تونه اینو برای من مشخص کنه ؟! مخفی کاری با این که شروع کنیم به درو کردن دشمنا و بریم جلو خیلی فرق دراه به نظر من! یا تلفیقیه از دو تاش ؟؟؟ اینا با هم جور در نمیاد هر کدوم مشخصه های خاص خودشو داره
    و یانه تفاوت یک بازی که به سبک خودش وفادار می مونه و یک بازی که به شکلی بسیار فاحش به همه چیز پشت پا میزنه !!! به سبک به چهره و به خصوصیات اصلی بازی
    محمد جان در یک پست اشاره کردد به نظر من چهره ی سم نسبت به اون چهره ی قبلی کمی جوون تر شده تا داستان ادامهپیدا کنه
    باور کنید حاضر بودم این بازی باری همیشه تموم بشه اما گیم پلیش کافی باشه و در یاد و خاطره ها بمونه !
    MGS 4 هم هر روز Snake پیر تر می شد.پایانشم نوید مرگ اسنیک رو می داد خوب نتیجش چی بود ؟
    گرفتن نمرات 10 از IGN و Game Spot و یکی از به یاد ماندنی ترین گیم های تاریخ !
    اگر من الان به این شکل دار از بازی انتقاد می کنم چون با Double Agent زندگی کردم
    ترجیه میدم به جای ادامه ی SC c برم و یک بار دیگه به یاد گذشته ها و سری بازی های بزرگ SC یک بار دیگه Double Agent رو بازی کنم !
    در این که بازی زیباست هیچ شکی نیست اما نه در سبک Stealth

17. 10 کاربر از S.Y.K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

یه جورایی یحیی درست میگه سبک اکشن (فقط کشن)بهش بدن خوبه , یا اینکه تلفیقی از 2 تاش که نمیشه !(بعضی ها مثل یحیی که بیشتر مخفی کازی دوست دارن تو ذوقشون خورده , اما خوب دلیل اینکه سم مثل قبل نیست هم روشنه , واس اینکه همش به فکر انتقام و ... )
    اما کلا ارزش بازی کردن داره ...
    حالا ما CO OP رو از فردا شروع کنیم ببینیم اون چطوریاست
    Last edited by mohammad_twe; 12-04-2010 at 22:32.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •