کمی از دوربین وصدای تو هدفونش بگید دوستان همچنین کیفیت صفحه نمایشگرش . جی اپ اسش میشه نقشه تهران واسش گذاشت؟
عکسش چطوره؟ کیفیتش نسبت به گوشی های دیگر چشمگیر بوده یا سرفا در حال پیشرفت بوده و..
کمی از دوربین وصدای تو هدفونش بگید دوستان همچنین کیفیت صفحه نمایشگرش . جی اپ اسش میشه نقشه تهران واسش گذاشت؟
عکسش چطوره؟ کیفیتش نسبت به گوشی های دیگر چشمگیر بوده یا سرفا در حال پیشرفت بوده و..
از اين كه به سوالم جواب دادي ممنون پس به اين چند سوال زير جواب بده
1-كيفيت دوربينش توي 12مگاپيكسليا چه جوريه
2-سرعتش توي گالري چه جوري هنگ نميكنه
3-كرت حافظه رو تا 16ميشه ارتقاع داد يا 32 چون تو سايت ها مختلف بود
4-ميشه يه توزيح كوچيك بدي كه سيستم عامل نداره يعني چه مشكلاتي ممكنه براي كاربر پيش بياد
کیفیت صفحه ی نمایشش واقعا عالیه رزولوشن 800*480 رو من توی کمتر گوشیی دیدم هدفونش رو راستیشو بگم من از تو گوشی ها متنفرم و از هدفون دیگه استفاده میکنم
کیفیت دوربین واقعا فوقواعادست و اصلا نمیشه با موبایل مقایسه اش کنی در حد دوربین دیجیتالای کتابیه
توی گالری خوبه ولی یکمی کند میشه
رو خودش زده 16
یعنی فقط برنامه های جاوا روش کار میکنند
لطف می کنی یه نمونه از عکس هاش در شب و روز قرار دهید ممنون میشم لطف بزرگی می کنیشما چند خریدید ؟ از نقاط قوت و ضعف دیگه اش هم مشاهده کرده اید لطفا بیان کنید مسی.
با سلام خدمت تمام اساتید
میخواستم بدونم چطوری میشه این گوشی را به کامپیوتر وصل کرد و از اینترنت gprs تو کامپیوتر یا لپ تاپ استفاده کرد؟
منظورم اینه که با چه برنامه ای و و از کدوم قسمتش باید وصل شد چون من وقتی برنامه Studio را که داخل cd خود گوشی بود نصب کردم قسمتی را واسه کانکت شدن ندیدم اگه امکان داره به صورت کامل و مرحله به مرحله راهنمایی کنید. با تشکر فراوان.![]()
نمونه عکس توی تاپیک عکس های سامسونگ هست. من 285 بدون گارانتی گرفتم مرداد امسال. پورت 3.5 میل نداره و ویدیو هایی که وضوحشون از صفحه نمایشش بیشتر باشه پخش نمیکنه تاچ خوبی داره و صداش هم قویه.
برای استفاده از gprs باید با بلوتوث گوشی رو به کامپیوتر وصل کنید و یک دایل اپ کانکشن جدید بسازید که مومش موبایل باشه
سلام ممنون میشم اگه در مورد gprs کاملتر توضیح بدید![]()
تو موبایلستان پرسیدم و گفتن این لقی پشت گوشی به خاطر اون دایره ی پشت گوشی طبیعیه،اگه کمی پشت قاب رو به چپ و راست فشار بدین متوجه میشین...
این فریمور هم که گفتم اخرین فریمور فارسی موجود برای گوشی هستش و من چون فقط اینو دیدم نمیتونم با فریمورهای دیگه مقایسش کنم....
راستی تو این فریمور وقتی دکمه ی فیلم برداری رو زدی و گوشی شروع کرد به فیلم برداری نمیشه فیلم رو زوم کرد،قبل از زدن دکمه ی شروع میشه زوم کرد...
میخواستم بدونم مال شماها هم اینطوریه؟؟؟؟؟یعنی میتونید تو جریان فیلم برداری زوم کنید؟؟؟؟؟
![]()
مال ما هم زوم نمیشه جالبه تا حالا متوجه نشده بودم!
جت چی،کسی میدونه جت زوم میشه یا نه؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)