من 1 ساله آینو رو دارم C905 هم دارم کیفیت عکسای هر دو در یه سطحه میشه یه سمپل از عکسات بزاری هم بیرون اتاق هم تو اتاق
آخه دوربین همه ی گوشی ها تو نور کم چندان جالب نیستن
من 1 ساله آینو رو دارم C905 هم دارم کیفیت عکسای هر دو در یه سطحه میشه یه سمپل از عکسات بزاری هم بیرون اتاق هم تو اتاق
آخه دوربین همه ی گوشی ها تو نور کم چندان جالب نیستن
سیستم عاملش جاوا هست .
ممنون دوست عزیز می زارم
کسیی جواب ما رو نمیده؟؟؟
منم این مشکل gps رو دارم اگه کسی راشو بلده به ما هم بگه البته فکر نکم با بقیه ی اریکسونا فرقی داشته باشه هر نرو افزاری که رو اونا جواب بده رو اینم باید جواب بده فقط ممکنه با رزولویشن صفحه هم خانی نداشته باشه
سلام.....
من یکی از این هدست mh100 رو دارم ولی با هر گوشی که سرچ میکنم پیداش نمیکنه!!!
روش بخصوصی داره؟!!
ویرایش:بعد از تلاش نسبتا زیاد!!موفق شدم...!!!:d
Last edited by mehdi_pro2; 24-12-2010 at 18:28.
بچه ها شما ها دوربین رو رو 8 میزارین ؟
با توجه به اینکه رو 8 میزاریم سینمایی طوری میشه من میزارم رو 6 ! فرق انچنانی هم نداره !
شما چطور؟
+
هندزفریش خیلی ضعیفه چکار کنم ؟ یدونه نو بخرم ؟
سلام
من vivaz دارم - در مورد gps اینو اطلای ندارم فقط می دونم چون جاوا هست نمی تونید gps روش نصب کنید و فقط از همونی که وش هست می تونید استفاده کنید
امروز این گوشی رو خریدم اما:
۱-انگار باید مموری ۸ گیگ داشته باشه٬ این روش ۲ گیگ بود.
۲-انگار باید پایه داشته باشه٬ این نداره. (ولی جعبه اش کوچیکه ها! توش پایه جا میشه؟)
۳-انگار باید هدست بلوتوث داشته باشه٬ ولی این نداشت.یه هندزفری معمولی داشت که اونم روش نوشته بود greenheart . (گرین هارت که یه گوشی دیگس! عوض کردند؟)
گوشی رو ۲۸۵ خریداری کردم.
اینایی که گفتم درسته؟ باید اینارو می داشت؟ به نظرتون چی کار کنم؟ برچسب عقب گوشی رو هم کندم ولی هنوز دارم.
مثل اين كه خود كارخونه براي كاهش قيمت گوشي پكش رو عوض كرده... هندزفري و پايه رو ميدونم باقيش رو نميدونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)