اطلاعيه:![]()
از همين جا از تماميه خانوم هاي محترم ايران زمين بابته اينكه نميزارن اين تاپيك بيحال شه تشكر ميكنم![]()
از طرف جمعي از كاربران پسر انجمن متفرقه فروم پي سي ورلد![]()
(شوخي بودها خانوم ها جدي نگيرن)
--
--
اطلاعيه:![]()
از همين جا از تماميه خانوم هاي محترم ايران زمين بابته اينكه نميزارن اين تاپيك بيحال شه تشكر ميكنم![]()
از طرف جمعي از كاربران پسر انجمن متفرقه فروم پي سي ورلد![]()
(شوخي بودها خانوم ها جدي نگيرن)
منم يه سوتي دارم.يعني از سوتي اونور تر.با خونواده رفته بوديم برا من لباس انتخاب كنيم.چشمتون روز بد نبينه مادرم همينجور داشتن ميرفتن تنه زدن به يه مانكن نزديك بود بيافته.منم عين سوپرمن پريدم و گرفتمش.فروشنده كلي تشكر كرد منم كلي قند تو دلم آب شد.چند دقيقه بعد مادرم داشت از مغازه مي رفت بيرون به يه دختر خانوم تنه زد.منم اصلا حواسم نبود داشتم دور و بر رو نگا مي كردم پريدم بغلش كردم.يهو ديدم آدمه.آقا من شده بودم عين لبو.حالا دختره رو ميگي نيشش باز!!!!مونده بودم چيكا كنم فقط گفتم ببخشيد اومدم بيرون.تا خود خونه مادرم و برادرم كه باهام اومده بودن داشتن ميخنديدن.اتفاقا چند روز بعد اون دختر خانوم رو توي محل خودمون ديدم فهميدم خونشون تقريبا 4 خونه با ما فاصله داره.ايدفعه نوبت دختره بود عين لبو بشه منم نيشم باز!!!!!
الان دارم از خنده می میرمنوشته شده توسط abtin_khosravi
![]()
![]()
![]()
![]()
دوستان من یه سوالی داشتم. یه تاپیک بود sms های باحال و جالب الام می رم نمیاره یعنی نیستش . کسی می دونه چی شده. من با اون تاپیک و این تاپیک خیلی حال می کردم.
راستی یه سوال از مدیران محترم هم داشتم. من فکر کنم 4 5 پستی دارم الان هر چی می زنم همون 2 تا می مونه!!! البته کلا من آدمی هستم میام تو فروم ها خیلی پست نمی دم مگه اینکه از یه مبحث خیلی خوشم بیاد مثل سایت خدابیامرز بازیدات!! مسئله ای هم نیست که 2 تا بمونه ولی برای کاربرای دیگه این مشکل پیش نیاد خوبه
سلا دوست عزیز.نوشته شده توسط MIB
در مورد پست هاتون باید بگم پست هایی که در انجمن متفرقه می دید جز پست های شما به حساب نمیاد.![]()
نمی دونم چرا بعضی انقدر رو تعداد پست هاشون حساسیت دارن![]()
فکر کنم این دهمین باری باشه که من دارم این مطلبو می نویسمدوستان من یه سوالی داشتم. یه تاپیک بود sms های باحال و جالب الام می رم نمیاره یعنی نیستش . کسی می دونه چی شده. من با اون تاپیک و این تاپیک خیلی حال می کردم.![]()
دیگه خودم خسته شدم چه برسه به بقیه![]()
تاپیک Sms ها به دلیل زیاد شدن Sms بالای 18 سال فعلا حذف شده و بعد از ویرایش دوباره بر می گرده سر جای اولش![]()
موفق باشید.
قابل توجه nashenas و wookman که از پست ندادن خانوما گله داشتن ، پس این چیه ؟![]()
![]()
پست نمیدن 1بارم که می دن ربطی به موضوع اصلی ندارهنوشته شده توسط Monica
![]()
![]()
شوخی بود کسی ناراحت نشه.
والا کار خوبی کردین که پست هایی که در متفرقه زده می شه نره رو تعداد پست ها.سلا دوست عزیز.
در مورد پست هاتون باید بگم پست هایی که در انجمن متفرقه می دید جز پست های شما به حساب نمیاد.
نمی دونم چرا بعضی انقدر رو تعداد پست هاشون حساسیت دارن
خوب خوبه بر می گرده سر جاش چون خیلی حال می کنم با اون تاپیک.فکر کنم این دهمین باری باشه که من دارم این مطلبو می نویسم
دیگه خودم خسته شدم چه برسه به بقیه
تاپیک Sms ها به دلیل زیاد شدن Sms بالای 18 سال فعلا حذف شده و بعد از ویرایش دوباره بر می گرده سر جای اولش
موفق باشید.
سوتي بدتر از اينكه يه روز نامزدت هوس كنه تعقيبت كنه تورو در عرض 3ساعت با 4 تا خانوم ببينه؟
خدا نسيب گرگ بيابان نكنه
خانومای دیگه رو نمی دونم اما من اگه اینجا پست نمی دم دلیل نمی شه که این تاپیک رو دنبال نمی کنم.نوشته شده توسط shahabmusic
در مورد بی ربط بودن اون پست هم، فقط جواب دوستمون دادم اگه کار بدی کردم sorry!![]()
در مورد کسی هم فکر کنم به جز من دلیلی نداشت به کس دیگه ای بر بخوره که به منم بر نخورد![]()
MerC & Bye
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)