تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: --

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • --

0 0%
  • --

0 0%
صفحه 45 از 469 اولاول ... 354142434445464748495595145 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 4685

نام تاپيک: ســــــو تــــــــــي بــــــــــازار!

آخر فروم باز WooKMaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

اطلاعيه:
    از همين جا از تماميه خانوم هاي محترم ايران زمين بابته اينكه نميزارن اين تاپيك بيحال شه تشكر ميكنم

از طرف جمعي از كاربران پسر انجمن متفرقه فروم پي سي ورلد

(شوخي بودها خانوم ها جدي نگيرن )

داره خودمونی میشه abtin_khosravi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

منم يه سوتي دارم.يعني از سوتي اونور تر.با خونواده رفته بوديم برا من لباس انتخاب كنيم.چشمتون روز بد نبينه مادرم همينجور داشتن ميرفتن تنه زدن به يه مانكن نزديك بود بيافته.منم عين سوپرمن پريدم و گرفتمش.فروشنده كلي تشكر كرد منم كلي قند تو دلم آب شد.چند دقيقه بعد مادرم داشت از مغازه مي رفت بيرون به يه دختر خانوم تنه زد.منم اصلا حواسم نبود داشتم دور و بر رو نگا مي كردم پريدم بغلش كردم.يهو ديدم آدمه.آقا من شده بودم عين لبو.حالا دختره رو ميگي نيشش باز!!!!مونده بودم چيكا كنم فقط گفتم ببخشيد اومدم بيرون.تا خود خونه مادرم و برادرم كه باهام اومده بودن داشتن ميخنديدن.اتفاقا چند روز بعد اون دختر خانوم رو توي محل خودمون ديدم فهميدم خونشون تقريبا 4 خونه با ما فاصله داره.ايدفعه نوبت دختره بود عين لبو بشه منم نيشم باز!!!!!

حـــــرفـه ای Dash Ashki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جایی که خدا نباشد !

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط abtin_khosravi
    منم يه سوتي دارم.يعني از سوتي اونور تر.با خونواده رفته بوديم برا من لباس انتخاب كنيم.چشمتون روز بد نبينه مادرم همينجور داشتن ميرفتن تنه زدن به يه مانكن نزديك بود بيافته.منم عين سوپرمن پريدم و گرفتمش.فروشنده كلي تشكر كرد منم كلي قند تو دلم آب شد.چند دقيقه بعد مادرم داشت از مغازه مي رفت بيرون به يه دختر خانوم تنه زد.منم اصلا حواسم نبود داشتم دور و بر رو نگا مي كردم پريدم بغلش كردم.يهو ديدم آدمه.آقا من شده بودم عين لبو.حالا دختره رو ميگي نيشش باز!!!!مونده بودم چيكا كنم فقط گفتم ببخشيد اومدم بيرون.تا خود خونه مادرم و برادرم كه باهام اومده بودن داشتن ميخنديدن.اتفاقا چند روز بعد اون دختر خانوم رو توي محل خودمون ديدم فهميدم خونشون تقريبا 4 خونه با ما فاصله داره.ايدفعه نوبت دختره بود عين لبو بشه منم نيشم باز!!!!!
    الان دارم از خنده می میرم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوستان من یه سوالی داشتم. یه تاپیک بود sms های باحال و جالب الام می رم نمیاره یعنی نیستش . کسی می دونه چی شده. من با اون تاپیک و این تاپیک خیلی حال می کردم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

راستی یه سوال از مدیران محترم هم داشتم. من فکر کنم 4 5 پستی دارم الان هر چی می زنم همون 2 تا می مونه!!! البته کلا من آدمی هستم میام تو فروم ها خیلی پست نمی دم مگه اینکه از یه مبحث خیلی خوشم بیاد مثل سایت خدابیامرز بازیدات!! مسئله ای هم نیست که 2 تا بمونه ولی برای کاربرای دیگه این مشکل پیش نیاد خوبه

آخر فروم باز Monica's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط MIB
    راستی یه سوال از مدیران محترم هم داشتم. من فکر کنم 4 5 پستی دارم الان هر چی می زنم همون 2 تا می مونه!!! البته کلا من آدمی هستم میام تو فروم ها خیلی پست نمی دم مگه اینکه از یه مبحث خیلی خوشم بیاد مثل سایت خدابیامرز بازیدات!! مسئله ای هم نیست که 2 تا بمونه ولی برای کاربرای دیگه این مشکل پیش نیاد خوبه
    سلا دوست عزیز.
    در مورد پست هاتون باید بگم پست هایی که در انجمن متفرقه می دید جز پست های شما به حساب نمیاد.
    نمی دونم چرا بعضی انقدر رو تعداد پست هاشون حساسیت دارن
    دوستان من یه سوالی داشتم. یه تاپیک بود sms های باحال و جالب الام می رم نمیاره یعنی نیستش . کسی می دونه چی شده. من با اون تاپیک و این تاپیک خیلی حال می کردم.
    فکر کنم این دهمین باری باشه که من دارم این مطلبو می نویسم
    دیگه خودم خسته شدم چه برسه به بقیه
    تاپیک Sms ها به دلیل زیاد شدن Sms بالای 18 سال فعلا حذف شده و بعد از ویرایش دوباره بر می گرده سر جای اولش
    موفق باشید.

پروفشنال shahabmusic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    New Zealand-Auckland

پيش فرض

قابل توجه nashenas و wookman که از پست ندادن خانوما گله داشتن ، پس این چیه ؟
    نقل قول نوشته شده توسط Monica
    سلا دوست عزیز.
    در مورد پست هاتون باید بگم پست هایی که در انجمن متفرقه می دید جز پست های شما به حساب نمیاد.

تاپیک Sms ها به دلیل زیاد شدن Sms بالای 18 سال فعلا حذف شده و بعد از ویرایش دوباره بر می گرده سر جای اولش
    موفق باشید.
    پست نمیدن 1بارم که می دن ربطی به موضوع اصلی نداره

شوخی بود کسی ناراحت نشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلا دوست عزیز.
    والا کار خوبی کردین که پست هایی که در متفرقه زده می شه نره رو تعداد پست ها.
    موفق باشید.
    خوب خوبه بر می گرده سر جاش چون خیلی حال می کنم با اون تاپیک.

پروفشنال B.Spears's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سوتي بدتر از اينكه يه روز نامزدت هوس كنه تعقيبت كنه تورو در عرض 3ساعت با 4 تا خانوم ببينه؟
    خدا نسيب گرگ بيابان نكنه

آخر فروم باز Monica's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط shahabmusic
    قابل توجه nashenas و wookman که از پست ندادن خانوما گله داشتن ، پس این چیه ؟

پست نمیدن 1بارم که می دن ربطی به موضوع اصلی نداره

شوخی بود کسی ناراحت نشه.
    خانومای دیگه رو نمی دونم اما من اگه اینجا پست نمی دم دلیل نمی شه که این تاپیک رو دنبال نمی کنم.
    در مورد بی ربط بودن اون پست هم، فقط جواب دوستمون دادم اگه کار بدی کردم sorry!
    در مورد کسی هم فکر کنم به جز من دلیلی نداشت به کس دیگه ای بر بخوره که به منم بر نخورد
    MerC & Bye

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •