ممنون از لطف همه دوستان
چون اون برنامه تو رجیستری گند زده بود مجبور شدم ویندوز عوض کنم
ممنون از لطف همه دوستان
چون اون برنامه تو رجیستری گند زده بود مجبور شدم ویندوز عوض کنم
دوست عزیز شما trail استفاده نکن چون کرک نمیشن بنظرم از فول ورژن استفاده میکردی مشکلی برات پیش نمیومد.
Microsoft Office 2010 SP1 Beta 1
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان سلام
من مدتیه از این ورژن استفاده میکنم
Office_ProfessionalPlus_2010
الان مدتیه برنامه رو که باز میکنم میگه باید اکتیو بشه
ولی وقتی که تاریخ ویندوز رو عقب میندازم برنامه بدون مشکل و پیغام ریجستر کار میکنه
من یه سری فایل رو از سایت ها با عکس در این آفیس 2010 ذخیره کردم . اما الان فقط با 2010 باز میشه
فرمت فایل های docx . فقط با ورژن 2010 میتونم باز کنم ؟
من میخوام کلا از آفیس های 2003 و یا 2007 استفاده کنم . اما اون فایل ها رو ساپورت نمیکنه
آفیس های موجود هم کرک و پچ شون ویروسه و نمیشه کاری کرد .
راهنمایی کنید
اینو دانلود کردم الان که نصب میکنم آخرش این ارور رو میده :! ( البته هیچ چیز خاصی نمیگه !!!! )
مشکل از کجاست !؟
کسی میتونه یه لینک معتبر و بدون مشکل با کرک از ورژن plus بزاره ؟!
Microsoft Office Professinonal Plus 2010 x86 RTM Build 14.0.4763.1000 Volume
ممنون !
پ.ن: لینک های دانلود زیاد هست ولی نمیدونم کدوم معتبر هستش !!!
Last edited by Haniiii; 23-11-2010 at 22:31.
Microsoft Office 2010 Professional Plus 14.0.4763.1000 x86/x64 Final | ACTIVATED FOREVER ISO Plus Activator | 750 MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Microsoft Office 2010 Blue Edition Fullyactivate!!! - Links update 13/11/2010 | 869Mb
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدطريقه فعالسازي:
پس از دانلود و خارج نمودن از حالت فشرده فایل ایمیج را با یکی از نرم افزارهای شبیه ساز به صورت مجازی بارگزاری نمائید یا اینکه برروی یک دی وی دی رایت کنید. پس از اجرا و نصب نرم افزار لازم است تا وارد فولدر _mini-KMS_Activator_v1.051 شده و با اجرای mini-KMS_Activator_v1.051 برای کرک کردن نرم افزار اقدام کنید. در این مرحله کافیست ابتدا از گزینه Install/Uninstall KMService برای اولین مرحله اقدام کنید. پس از نصب این مرحله گزینه دوم یعنی Activation Office 2010 را اجرا کنید تا نرم افزارها کرک شوند.
موفق باشید!
منبع : آسان دانلود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)