در مورد فول اچ دي ها خوب چون رزولوشن 1920 در 1080 هست لاجرم ميشه 2 مگ پانل ولي در مورد اچ دي خوب به تمام تصاوير high defe كه در واقع همون تصاوير با كيفيت هست ميگن ممكنه 720 يا 480 هم باشند ممكنه فول اچ دي هم باشند
در مورد فول اچ دي ها خوب چون رزولوشن 1920 در 1080 هست لاجرم ميشه 2 مگ پانل ولي در مورد اچ دي خوب به تمام تصاوير high defe كه در واقع همون تصاوير با كيفيت هست ميگن ممكنه 720 يا 480 هم باشند ممكنه فول اچ دي هم باشند
اگه با بانه مشكلي نداري .....
من ميگم از اونجا يه دونه b650 سامسونگ بگير....
40 اينچش 1060000 و 32 اينچ هم 600000 .....
من خودم دارم....حرف نداره ....
برو ببين....
اقا تكه...
بهت قول ميدم با اين پول بهترينه....
منم از بانه خريدم....
البته تو بانه سوني هم گيرت مياد كه خوب باشه هااااا
اگر خواستي بگو راهنماييت كنم ....
یه سوال مهم:من تو نمایندگی سامسونگ از فاصله 3 متری نتونستم تفاوتی فاحشی بین پلاسمای 50 اینچ fullhd و hd تشخیص بدم ! پس اگر قرار باشه از فاصله 3-4 متری نگاه کنیم بهتر نیست همون hd رو بگیریم؟؟؟
اطلاعات تمکیلی این پلاسما رو از سایتهای خارجی گرفتم چون تو سایت های داخلی به علت جدید بودن این مدل چیزی ننوشتن
تقريبا از فاصله هاي دور زياد قابل تشخيص نيست البته اگه مثلا مستندهاي bbc رو ببينيد شايد كمي متوجه افت تصوير بشيد
توي تلويزيون هاي hd يك مگ مقدار ي فشردگي تصوير داريم وقتي سورس هاي 2 مگ يا همون full hd رو ميبينيد![]()
دوستان من یه تلویزیون برا گیم میخوام . اینجور که فهمیدم samsung b650 42 بهترین انتخابه چون 120hrtz هستش. اما 32 اینچش 60 هرتز . درسته ؟
میشه یه چند تا دیگه مدل از سایر کمپانی ها معرفی کنید که حدااقل 100 هرتز باشن . قیمت هم زیر 1 تومن .
پلاسما چی ؟ خوبه . اینجور که شنیدم زود عمق رنگ سیاهشون رو از دست میدن ولی خیلی سریع هستن .
خوب مسلما بهترين گزينه براي گيمر هاي حرفه اي پلاسماها هستند بخاطر همون به قول شما سرعت بالا و هرتز هاي خوب
در مورد از دست دادن رنگ مشكي اغراقي انجام شده اينطور نيست
در اين مورد پلاسماهاي پاناسونيك گزين هاي خيلي خوبي ميتونند باشند مثل جي 10 اگه قيمت مناسبتر ميخواين زير 1 تومان سراغ پلاسماهاي سامسونگ سري4 بريد يا ال جي كه يه وفور موجود هستند
البته مشکل کم شدن رنگ رنگ مشکی نیست، از دست رفتن تدریجی Brightness هست که معمولا بعد از 100,000 ساعت استفاده اتفاق میفته![]()
خوب يك چيز منطقي بيشتر ال اي دي ها وال سي دي ها عمر مفيدشون نهايت 80000 يا 100000 ساعت بيشتر نيست
و تا اين مدت عمر مفيد نبايد مشكلي پيش بياد بعدش ديگه نه شركت سازنده ونه كسه ديگه گارانتي نميكنه مشكلي يا افت كيفيتي در محصولشون پيش نياد كما اينكه خيلي وقتها واقعا بدون مشكل تا ساليانه درازي مشكلي اتفاق نميوفته
بعد از اون اين اتفاقات ممكنه بيوفته ربطي به نوع ويا برند خاصي نداره
درست مثل D-SLR ها كه خودتون بيشتر در جريانيد با عمر مفيد شاتها كه اغلب 50000 تا 100000 هست
خيلي ها همچنان بيشتر شده ودارند عكس ميگيرند بدون مشكلي و همينطور خيايها ديگه نتونستن اون دوربين اوليه رو داشته باشند
Last edited by t_tanhayam; 04-06-2010 at 15:33.
البته هر قطعه ای عمر مفید داره. حتی دکمه های ماوس تر حسب تعداد کلیک
ولی در مورد پلاسما این قضیه یک مشکل تکنیکی هست که چه بخوای چه نخوای بعد از مدتی Brightness کم میشه. البته CRT ها هم این مشکل رو دارند و اتفاقا ظاهرا مشکل شدیدتر از این حرف هاست ولی زیاد به چشم نمیادولی اگه تلوزیون CRT قدیمیتون رو کنار یک مدل جدید بذارید متوجه تفاوتش می شید
ولی LCD ها همچین مشکلی ندارند و در نهایت ممکنه منبع نور پشت LCD نورش کم بشه که قابل تعویض هست و برای خود LCD مشکلی پیش نمیاد
به هر حال مشکل اونقدر ها هم چدی نیست، ولی بهتر بود قبل از خرید بدونید
برای اطلاعات بیشتر :
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)