تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 1211 اولاول ... 3541424344454647484955951455451045 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

توی این خبر که زده سال 2005...
    ولی به احتمال زیاد دروغه...تا موقعی که ایران قانون کپی رایت رو رعایت نکنه کونامی نمیاد با اونا همکاری کنه
    چون هیچ سودی براش نداره
    روزنامه ها و مجلات ایران هم خوراکشون دروغ گفتنه و در ضمن اگه ساخت و ادیت یه بازی یخاطر اسرائیل بخواد کنسل بشه همون بهتر که انجام نشه
    منم هیچ اصراری به راست بودنش ندارم
    خودم هم قبلا گفتم همش رو از مجله کپی کردم
    البته شاید با سرچ نام محمد دروتی که نوشته نماینده ی کونامیه یه به راست یا دروغ بودن اش پی برد

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

منم هیچ اصراری به راست بودنش ندارم
    خودم هم قبلا گفتم همش رو از مجله کپی کردم
    البته شاید با سرچ نام محمد دروتی که نوشته نماینده ی کونامیه یه به راست یا دروغ بودن اش پی برد
    من اين اسم رو توي گوگل سرچ كردم هيچ ركوردي نديدم كه توش نشانه اي از نماينده كونامي باشه. به هر حال قرار نيست هر كس هر ادعايي داشته باشه بلافاصله قبول كرد. اگه اونهايي كه توي وينسار نماينده كونامي توشون بود شايعه ول نميكردن بين بچه ها كه نصب پچ هاي كونامي باعث اعمال تغييرات روستر ميشه. يادمه وقتي پچ 1.30 عرضه شده بود در توضيحش مي نوشتن آپديت ترانسفرهاي زمستاني در حاليكه ربطي نداشت آپديت روستر ها از طريق دانلود فايل cv0f.img هست. ديگه وقتي يه سايت با اين همه دبدبه كبكبه بياد اين خبر رو توي سايتش درج كنه چه انتظاري هست بله دست همه ويرايشگراني كه توي وينسار فعاليت مي كنن رو مي بوسم خود من در مورد كيت هاي استقلال و پرسپوليس بايد بگم كه از كيت هاي ساخت برو بچه هاي وينسار استفاده مي كنم. ولي همه ديدند كه دوستي كه كيت استقلال رو ساخته بود اومده بود توي فروم و تاپيك PES2009 چه علم شنگه اي به پا كرده بود:

جريان اين بود كه من توي فروم PES2009 لينك كيت استقلال رو خواستم يكي بهم داد منم دانلودش كردم اصلا هم نفهميدم كي درستش كرده چون مهم هم نبود برام. ولي هركي درست كرده بود دستش درد نكنه. بعد يه مدت يكي توي فروم اومد كيت استقلال رو خواست منم روي 2shared آپ كردم دادم بهش بعد سازنده اون كيت اومده بود به من مي گفت تو كيت ساخته من رو به اسم خودت داري ميدي به مردم. ديگه به همچين آدمي من چي بگم. ( يعني كسي كه نمي دونه فروم يعني چي واقعا براش يه هيچي بايد گفت آخه توي فروم همه لينك ها و فايل ها از اين ور اونور مياد ديگه كسي هم ادعا نميكنه كه فايل مال اون هست من تا حالا شده فايلي رو توي فروم بذارم و بگم كار خودمه؟ اگه هم چيزي بوده واقعا كار خود من بوده تازه اصلا هم ناراحت نميشم اگه ازش استفاده بشه واسه اينكه خوشبختانه دل بزرگي دارم تا اينكه بخوام به خاطر اين مسائل خودم رو كوچيك كنم.) واقعا براي من يكي وينسار شديدا زير سوال رفت يه برهه از زمان مي خواستم عضو بشم همكاري هم بكنم ديدم. با اينكه مستعد هستند ولي واقعا دل كوچيكي دارند. و واقعا تنگ نظر. پس يه همچين مجموعه اي هم نمي تونه براي ما ملاك باشه و هيچ دليلي نمي بينيم ادعاهاي اين مجموعه توي فروم ما باعث ايجاد شبهه ها و حاشيه ها بشه. با تمام احترامي كه براي برو بچه هاي اين تاپيك دارم ازشون خواهش مي كنم اين بحث ليگ برتر و ويرايش و اينارو جمع كنيم اينكه يكي از اعضاي وينسار نماينده رسمي كونامي هست. باعث شبهه مي شه و كسي ازش سودي نمي بره. قرار نيست كه هر كي هر ادعايي كرد بيايم بر اساس اون ايجاد شبهه بكنيم. يادمه ضميمه كليك با اون همه اعتبارش يه شايعه بي اساس در مورد فاركراي گفته بود كه يوبي يه پچ ميده نمي دونم شاتگان اضافه ميكنه به بازي كو اومد؟ پس بهتره اين بحث ها كه ريشه در منابع بي اساس دارند به پايان برسه و تاپيك از مسيرش منحرف نشه. خلاصه از سر درد دادن هدفم اينه كه به ها لطف كنن و بحثي در اين مورد به ميان نيارند. قبلا از توجه همه متشكرم

3. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

همه ی حرفهات درست
    ولی فکر کنم اون پست من رو اشتباه متوجه شده
    توی اون متن نوشته بودم که نماینده ی وینسار با نماینده ی بخش اسیاییه کونامی (که از قضا یه ایرانیه به نام محمد دروتی) مذاکره کرده بوده.
    این پست رو هم برای اینکه بحث ادامه پیدا کنه ندادم برای این بود که احساس کردم خیال میکنی یه نفر از کونامی عضو وینساره
    که به هیچ وجه اینطوری نیست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    همونجا

پيش فرض

بابا این کونامی کی یه مطلب جدید میده پس. مردیم ما

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

چند تا خبر بود که دوستمون جناب 4039 صفحه های قبل زحمت ترجمه اونها رو کشیدن
    باز از فیفا بهتر کار کرده که هیچ خبری بیرون نداده

7. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

توی این بی خبری این مطلب جالبو هم بدونین بد نیست .
    کونامی توی نسخه بعدی بازی دست به یک نو آوری جالب توی بخش کنترل بازی زده.به این شکل که شما میتونین علاوه بر بازیکن پا به توپ بازیکنان بدون توپ رو هم کنترل کنین و میتونین بازیکنان مورد نظرتونو در جریان بازی به محل های خاص و مورد نظرتون بفرستین .کونامی گفته این نوع کنترل , یک تغییر اساسی در سبک بازی شما ایجاد میکنه .
    راستی فاشیست جان اسم من حسینه .شمام که انگار دوست نداری خودتو معرفی کنی .

9. 4 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

کونامی توی نسخه بعدی بازی دست به یک نو آوری جالب توی بخش کنترل بازی زده.به این شکل که شما میتونین علاوه بر بازیکن پا به توپ بازیکنان بدون توپ رو هم کنترل کنین و میتونین بازیکنان مورد نظرتونو در جریان بازی به محل های خاص و مورد نظرتون بفرستین .کونامی گفته این نوع کنترل , یک تغییر اساسی در سبک بازی شما ایجاد میکنه .

والا امکانش هست این نوآوری با شکست مواجه بشه همونطور که EA هم خواست یک نو آوری بده رفت کار با موس رو برای کامپیوتر زد که چیزه جالبی نبود فقط تنها کارش این بود که اگر ضربه آزادات 95% گل میشد این می کردش 100% خالص
    این نوآوری هم احتمالا کنترل سختی داره و کلا چیزه جالبی نیست به نظر من!!!
    چون اگه بخوای اونطوری کنی که باید بازیکن توپ به دست رو ول کنی دیگه!!!!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    همونجا

پيش فرض

آره. 779 راست میگه من سال پیش فیفا رو نصب کردم و وقتی یک ضربه ی آزاد زدم و رفت تو گل و اون نوآوری موس رو دیدم از نصب بازی پشیمون شدم. اما از وقتی که PES 2009 اومده همیشه نصب بوده. امیدوارم نوآوری Konami خوب باشه و طرفدارانش رو ناامید نکنه

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

البته تو فیفا هم می بازیکن هایی که صاحب توپ نیستن رو کنترل کنی ولی فقط می تونی به اونا فرمان بدی که به سرعت رو به جلو حرکت کنند تا بتونی بهشون پاس تو عمق بدی!
    یکی از مشکلات ساکر هم به نظر من همینه که باید صبر کنی تا بازیکنات خودشون فرار کنن تا به تونی بهشون پاس های عمقی بدی!

13. این کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

یعنی چی؟؟؟یعنی دیگه کنترل کسی که صاحب توپه رو میدی به cpu خودت بازیکن بدون توپ میشی؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •