سلامسلام این سریال رو امتحان کنید ببینید جواب می ده یا نه :
ممنون دوست عزیز ، متاسفانه جواب نداد![]()
سلامسلام این سریال رو امتحان کنید ببینید جواب می ده یا نه :
ممنون دوست عزیز ، متاسفانه جواب نداد![]()
چرا موقع آپديت كردن G-Data 2012 اين اخطار رو دريافت ميكنم و آنتي ويروسم آپديت نميشه:
شاد باشيد![]()
هنوز نه ، اگه سریال های بتایی که قبلا معرفی کردم رو استفاده نکردی میتونین الان استفاده کنید.
اگه فایروال نصب دارید چک کنید که اون بلاک نکرده باشه.
سریال برای فعال سازی رو چطور گرفتید از خود نرم افزار ؟
يعني چي بلاك نكرده باشه؟
من به صورت كامل نصب كردهام و فايروال هم نصب شده است. در ضمن با Disable كردن فايروال هم همون اخطار رو ميگيرم.
البته براي بار اولي كه فايروال رو غير فعال كرده بودم اخطاري مغاير با اخطاري كه در پست قبلي گذاشته بودم نشون داد.
اخطارش ميگفت كه يك اخطاري در دانلود آپديت به وجود اومده و بعد از زدن دكمه Update دوباره همون اخطار رو نشون داد.
در ضمن من در موقع نصب از شماره سريال زير كه در پوشه محتوي Setup آنتي ويروس بود استفاده كرده:
Name : suuws16731الان هم نميتونم آنتي ويروس رو آپديت كنم.
Serial : SQU56G
شاد باشيد![]()
مشکل شما نداشتن سریال معتبره ، یک نگاه به این تاپیک بکنید میبینید که همه همین مشکل رو دارند و تا کنون سریال معتبر و کرک سالم براش پیدا نشده.
البته اگه موقع نصب تریال ورژن رو انتخاب کرده بودید ، یک سریال 30 روزه بهتون داده میشد از طرف نرم افزار و با اون کار میکردید.
اگر فول ورژن رو انتخاب کردید سریال های این پست اگر تا الان منقضی نشده باشند تا 3 ماه بهتون وقت میدن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
چطوري ميتونم به صورت تريالي دربيارمش؟
يا اينكه چطور اين سريالها رو وارد كنم؟
جايي براي وارد كردن سريال نديدم؟!!!
شاد باشيد![]()
سلامچطوري ميتونم به صورت تريالي دربيارمش؟
با کسب اجازه از دوست و استاد بسیار عزیزمون ، دکتر
شما باید برنامه رو حذف و مجددا نصب کنید و در مراحل نصب به شما دو گزینه ی تریال و فول رو میده که شما میتونید انتخاب بفرمایید
نرم افزار رو اجرا کنید و روی گزینه زیر کلیک کنید و در صفحه ظاهر شده میتونید سریالها رو وارد کنیديا اينكه چطور اين سريالها رو وارد كنم؟
در خدمت هستیم .
مشكلم رو با دادن سريال حل كردم.
اما اخطاري به من ميده كه تا 4 روز ديگه ميتونم از آپديت استفاده كنم.
سريال جديدي وجود ندار؟
شاد باشيد![]()
اما اخطاري به من ميده كه تا 4 روز ديگه ميتونم از آپديت استفاده كنم.
سلام
درسته ، برای ما هم 4 روز باقی مونده
راستی شما 2012 رو نصب کردی یا 2011 ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)