تو اين سبك به نظر من سري اين بازي ها حرفه اولو ميزنه
dragon age origins
Mass Effect
final fantasy
تو اين سبك به نظر من سري اين بازي ها حرفه اولو ميزنه
dragon age origins
Mass Effect
final fantasy
میگم مهدی جان چقدر بازیو رفتی یه عکس از شخصیتت بذار حال کنیم.
سلام
بازی بسیار زیباست از هر لحاظ که فکرشو بکنید عالیه گرافیک گیم پلی داستان و کلی معیار دیگه . اما کاش بازی fps بود به جای rpg . راستش من از بازی خیلی خوشم اومده اما اینکه هی باید برم اینور و اونور دنبال ماموریت بگردم یه خورده حال بگیریه و لی در کل روند اصلی بازی خیلی با حاله.
آره بازی برای x360 دوتا dvd هستش... آخه برا کنسول ها دیگه فروشنده های محترم نمیتونن دبه کنن و بازی رو تو دیسک اضافی بدن خورد مردمواقعا بازی خیلی باحالیه
از همه دوستانی که تو این تایپک منو تشویق به خریدن این بازی کردند ممنونم. راستی من نسخه Xbox360 این بازی رو گرفتم و 2 تا DVD هستش خواستم بدونم واقعا واسه Xbox360 این بازی دو دی وی دیه؟؟!![]()
آقا اگه می شه یه راهنمای پرشن جامع بزارید 45 صفحه رو کی می تونه بخونه؟![]()
گفتگوی شخصیتها در بازی تاثیری روی بازی میزاره ؟
من که انگلیسیم خوب نیست نمیفهمم چی میگن تند تند میزنم برن
اصله بازي به اينه كه بفهمي چي به چيه كلا RPG رو اين اصل ميچرخه ولي به روشه شما هم ميشه بازيو تمم كرد![]()
وایییییییییییییی
این مرحله آخر چقدر قشنگ بووووود.
اصلا نمیشه احساساتمو تو کلمات بیان کنم
ولی خداییش بازی خیلی توپی بود.
من 5 نفر از یارامو از دست دادم.( خیلی ناراحت کننده بود )
با اینکه همشون Loyal بودن.
چجوری شما یاراتون نمردن......؟؟؟
دوست من اصلا این کارو نکن اگه بازی نکنی بهتره. تک تک انتخابات رو بازی تاثیر میذاره.مخصوصا آخرش پس همشو بخون تازه لذتش هم بیشتر میشه
با سلام به همه دوستان.
من یه مشکلی با این بازی دارم.
من بازی رو که نسخه TPTB TEAM هست (کرک شده توسط این تیم) از یه سایت دانلود کردم. کلا حجمش 4.5 گیگ بود.
بازی اجرا میشه و تا اونجایی که شپرد تو فضا معلق میشه و بعدش اونرو ریکاور میکنن پیش میره و از اونجایی که بازی میخواد تازه شروع بشه، فقط یه صفحه سیاه میاد. بازی هنگ نمیکنه چون صداهای محیط هستش.
اگر کسی بتونه کمکم کنه ممنون میشم.
اینم بگم که بازی پرتابله. بعد از اینکه از حالت فشرده خارجش میکنم، میتونم اجراش کنم. همراه بازی دوتا پچ هم بود که دانلود کردم و نصب کردم و باز هم مشکلم حل نشد.
البته اینم اضافه کنم که فکر نمیکنم مشکلی با سیستم داشته باشه، چون بازی DARK VOID رو بدون هیچ مشکلی اجرا میکنم.
Last edited by iAR11; 10-02-2010 at 21:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)