تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 86 اولاول ... 3541424344454647484955 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 853

نام تاپيک: ***پروژه بازسازی کامارو 1970***

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام و تشکر از راهنمایی..البته من این کار را انجام میدم به شرطی که سرعت اینترنت یاری بکنه!!!!!(:

2. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام.
    یه سوال خیلی مهم از همه:

حالا که جناب حجازی فعلا نمیتونه یه جا ماشین رو بازسازی بکنه و اخبارش رو اینجا بگذاره و البته این تاپیک هم مال ایشونه و نمیشه از مطالب غیر بازسازی و..توش چیزی گفت پس چیکار کنیم؟؟؟؟؟؟):
  4. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام..
    پیشنهاد میکنم در مورد فیلم و سریالهایی که اتومبیل آمریکایی محور داستان بوده و یا زیاد توش نشون دادن صحبت کنیم(:
    چطوره؟
  6. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام.
    فعلآ من چند تا سوال از شما میکنم تا به تجربیاتم اضافه بشه کامارو جان.
    مثلآ
    از کجا میتونم بفهمم که ماشینم کولر داشته یا نه؟
    زیر و بند ماشین من خرابه مثلآ فرمان رو که میتابونی یکم دیر عمل میکنه(ماشین گیجه) یا فرمان رو که تا ته میچرخونی گیر میکنه به گلگیر ماشین.
    چقدر خرجش میشه به طور متوسط؟
    فعلآ همینها کافیه.

8. این کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه fixxer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام بر تمامی دوستان و محمد عزیز
    من از اول این تاپیک مطالب رو فقط می خوندم و لذت می بردم. هر دفعه هم عکسی از این کامارو می ذاری کلی لذت می برم.
    اما یه مطلب خوبی اینجا بیان شد که خیلی به درد من می خوره. کلاً دیگه تو این دوره زمونه نمیشه ماشین بدون کولر سوار شد. من یه کاپریس دارم که انصافاً کولر خوبی داره. اما وقتی آب رادیاتور داغ میشه بادش گرم میشه که یه چیز طبیعی هستش. خودتون هم بهتر می دونید که به محض اینکه تو شهر از ماشینهای امریکایی کولر میگیری ماشن جوش میاره. این یه معضل بزرگ تمام ماشینهای امریکایی دهه های سابق هستش.
    هر کسی هم یه چیزی میگه. یکی می گه فنش رو بردار و برقی کن که محاله اینکارو بکنم.یکی میگه 2 تا فن برقی بهش اضافه کن.
    جناب کامارو این فن برقی که گفتین چه جوریاس؟
    دوستان اگه نظری روی این قضیه دارن بیان و بگن که کلاً این مشکل رو بشه حل کرد

10. 2 کاربر از fixxer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

واقعیتش عزیز من میگم رادیاتش رو بکن آلومینیومی دو تا فن بوش المانی ی امریکای مال خود کاپریس براش پیدا کن کاپریسی 91 هم هستش ولی قیمتش خیلی گرون باید باشه من از چند جا شنیدم ندیدم کسی روی ماشین آمریکایی بذاره
    بعضی ها هم میگن اون پروانه یا همون فن جلوی موتور هوا رو میکشه و از روی موترو هم عبور میده واسه همین واسه خنکی موتور بهتره بمونه هر کسی هم که فن گذاشته فقط واسه اینه که وقتی کولر روشن میشه دیگه ماشین روش فشار زیادی نیاد و داغ نکنه .

12. 3 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام بر همگی...

اول به سوالات جناب حجازی جواب بدم.

در مورد کولر کافیه یه نگاه به سمت چپ داخل موتور(سمت شاگرد از داخل موتور)بندازید.
    اگر یونیت کولر دیدی که کولر داشته یا بهتر بگیم که قابلیت نصب کولر را داره.یونیت کولر کاملا حجیم و دارای یک مخزن خشک کن گاز است (اگر از روی یونیت باز نشده باشه) و رادیاتور تبخیر گاز کولر (evaporation)که در داخل یونیت قرار داره و البته لوله های رفت و برگشت گاز به اون وصل شده.
    در داخل گلگیر سمت راست هم میتونی فن کولر و بخاری را ببینی که اگر بازش کردی بهتر کمی روغن به بوشهای آن بزنی(معمولا فن کولر کامارو از مدل مشابه در مدلهای دیگه بزرگتره ..)
    اما اگر این یونیت را نداشت یا اینکه یک یونیت کوچک و تقریبا هم سطح بدنه بود یعنی اینکه فقط بخاری داره(البته داشتن کلید AC بر روی پانل جلو و بغل پای چپ راننده هم دلیل خوبی برای داشتن و یا نداشتن کولر است.
    معمولا کاماروهای 6 سیلندر فقط بخاری دارن اما در مورد مدل 70 هشت سیلندر فکر میکنم داشته باشه چون 8 سیلندر ها معمولا فول ساخته می شه.
    معمولا بعد از سالها قطعات کولر رو از روی ماشین باز میکنند و شما دیگه اثری از رادیاتور خنک کن کولر که جلوی رادیات ماشین هست نمیبینید....و یا لوله ها و کمپرسور و احتمالا پایه های آنها.اما از نظر من نصب یک کولر مدل بالا بهتره و اگر ایرادی پیدا کرد قطعات راحتتر گیر میاد.مثلا کولر پراید.

در مورد فرمان و جلوبندی اول ببینید که پمپ هیدرولیک فرمان داره یا نه؟
    اگر داشت اولین کار چک کردن مقدار روغن داخل پمپ هست که باید ماشین روشن باشه و چند بار فرمان رو تا آخر به سمت چپ و راست بچرخانی و آنوقت سطح روغن رو روی درجه گیج درب پمپ چک کنی که از فول کمتر نباشه.در مورد فرمان هیدرولیک سعی بکن موقع پارک کردن تا انتها نچرخانی و به پمپ فشار وارد نکنی چون در دراز مدت و البته تداوم این کار در زمان طولانی به سوپاپ و اورینگ و کاسه نمدها صدمه میخوره...

البته کامارو شما مدتها خواب بوده و نیاز به سرویس و بازدید کامل داره از جمله سیستم فرمان و جلوبندی....اما یه تجربه عجیب در مورد گیج بودن فرمان که داشتم این بود که با اینکه تمامی سیستم جلوبندی و فرمان سالم و میزان بود اما باز فرمان گاها گیج میزد و بعضی وقتها این مقدار آنقدر زیاد بود که فکر میکردم جلوبندی کاملا شل و ول شده!!
    البته متوجه شدم که این قضیه به کیفیت سطح جاده هم بستگی داره و اکثرا بد فرمانی در سطوح ناهموار و دارای ترکهای ریز و درشت بیشتر میشه...
    من از چند آمریکایی سوار سوال کردم و همینطور جلوبند سازهای با تجربه اما جواب قانع کننده ای نگرفتم و اکثرا بدی سطح جاده یا خرابی قطعات را دلیل میدانستند.

شک من به لاستیکها رفت (لاستیکهای زیر کامارو من در سال اول از نوع کیان تایر بود)
    این لاستیکها بسیار محکم و سفت هستند و از نظر من کیفیت بسیار بدی دارند و البته بعد از مدتی فرم سطح آنها به شکل گرده ماهی در میآد(مثل قسمت پشت کمر ماهی که شبیه حرف U است) و البته شکل شیارها و فرم قرار گیری آنها هم بسیار بد طراحی شده بود.

بلافاصله لاستیکها را با مارک مارشال رادیال عوض کردم..مشکل کاملا حل شد.....
    اگر لاستیکهای شما هم از نوع کیان تایر است که عوض کنید و البته تصور میکنم لاستیکها هم بعد از سالها خوابیدن و پنچری نابود شده باشه.

گیر کردن تایر به بدنه یا شاسی دلایل زیادی داره..مثل تنظیم نبودن یک سمت نسبت به سمت دیگر.
    اگر شعاع گردش هر دو سمت برابر نیست این اولین دلیل میتونه باشه.
    پهن بودن بیش از حد رینگ و تایر هم دلیل دیگه و البته نافرم و کج بودن گلگیر.
    تمام این مسائل را در همون جلسه اول یه جلوبند ساز وارد میتونه پیدا کرده و حل بکنه(البته من توصیه میکنم کمی روی آن مطالعه کنی و کم کم میبینی که بعضی کارها رو میتونی خودت انجام بدی و در وقت و پول صرفه جویی بکنی)

هزینه تعمیرات هم باز بستگی داره که چی نیاز داشه باشه و به چه صورت؟تجربه من میگه که بعضی قطعات رو حتما باید نو گرفت (مثل سر روت و سیبک جلوبندی)اما بعضی دیگه رو بهتر دست دوم بگیریم که از نو بهتر و ارزانتر در میاد(مثل پلوسهای چرخهای عقب).
    من آخرین باری که جلوبندی را سرویس کردم حدودا 70.000 هزینه شد(بجز دستمزد چون معمولا خودم انجام میدادم)
    اما ممکنه مال شما کمتر یا بیشتر در بیاد..جنسهای توی بازار متفاوت میشه و قیمتها هم زیاد ثابت نیست.

و اما جناب fixxer

مشکل اول و اصلی گرم کردن این خودروها با کولر به دلیل داشتن سر سیلندر از جنس آلیاز آهن و چدن است.
    خودروهای امروزی همگی دارای سر سیلندرهای آلمینیومی هستند که تبادل حرارتی بالایی دارن و به همین دلیل موتور پیکان با سر سیلندر چدنی در حال حاضر با سر سیلندر آلمینیومی بر روی ROA عرضه شده تا کارایی آن بالا بره و البته همونطور که توسط جناب RAMI به درستی اشاره شد آلمینیو می شدن رادیات کمک بزرگی به خنک شدن میکنه..اما نصب فن اضافه در قسمت جلوی خودرو به شرط بودن فضای کافی و البته توان مناسب دینام کارایی را بالا میبره.

در حال حاظر امروزه فن 12 اینچ ساخت تایوان که در قسمت جلو رادیات کولر پراید (مدلهای امسال) نصب شده دارایی بالاترین بازدهی در بین این فنها البته در سطح قیمتی 12 تا 15 هزار تومان است.مسلما همانطور که جناب rami اشاره کرد فنهای قویتر و البته گرانتر هم وجود داره.

توصیه میکنم پروانه رادیات را چک کنید و ببینید طبق مدل اصلی هست یا عوض شده؟احتمال داره از پروانه های کوچکتر و با تعداد کمتر پره استفاده شده باشه...نصب فن اضافه هم که توضیح داده شد و البته رادیاتور آلمینیوم(فکر میکنم باید این مدل رادیات براش ساخته بشه)...کار دیگه اینکه حتما مایع خنک کننده باید در سطح مناسب باشه و از آب رادیاتور استاندارد و با نسبت مناسب ضد جوش و زنگ و یخ استفاده کنید..معمولا هر 3 بار که از آب رادیاتور استفاده میکنید یک بار هم ضد جوش بریزید...
    چیزهایی دیگه مثل تنظیم بودن موتور و سوپاپها هم تاثیر داره و در نهایت هنگام ترافیک از خودرویی جلویی فاصله بگیرید تا گرمای اگزوز و دود آن روی رادیات ماشین شما تاثیر کمتری بگذاره.

14. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام.
    کامارو جان خیلی ممنون استفاده کردم.
    راستی روغن هیدرولیک داره فول هم هست.
    اما حالا یادم اومد یکی از تایر های جلو(سمت شاگرد)یکم عقب تر از سمت رانندست که دلیلش فکر کنم همینه.
    مشکل حادی که نیست؟!
    ====
    در مورد کولر هم من درست متوجه نمیشم یعنی فکر کنم هر چی روش بوده دزدیدن یا باز کردن.
    این عکس رو ببینید از اینجا میشه متوجه شد؟
    راستی هوا کش فابریکش رو از صاحب قبلیش گرفتم.

16. این کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام بر همه.

این عکسی که گذاشتید خیلی خوب بوده و اطلاعات زیادی از اون به دست آوردم..

در وهله اول خوشبختانه کامارو شما کولر رو داشته و یونیت آن سالم وجود داره.این هرچند کافی نیست اما خیلی از نداشتن بهتره.
    (از همین زاویه سمت چپ و راست رو حساب کنید)

اگر به سمت چپ نگاه کنید درست چسبیده به دیواره بدنه اتاق (سمت قرینه محل پمپ ترمز) یونیت را می بینید.
    داخل این یونیت همان رادیات تبخیر کولر قرار داره و از یک سمت به کانال ورودی هوا که از سمت فن داخل گلگیر میاد وصل شده و از طرف دیگه به دهنه ورودی هوا به اتاق متصل است.موقعی که یونیت را کاملا باز بکنی این دریچه را میبینی.آن دریچه هوا را برای رادیاتور بخاری میبره.لوله های لاستیکی آب بخاری را هم میبینم که هرچند کوتاه و بریده شده اما معلومه که رادیات بخاری اون سر جاش هست(زیر پای شاگرد داخل یونیت )
    البته اینکه این رادیات هنوز سالم باشه بعید میدونم چون ورود گرد و خاک و رطوبت به اون آسیب میزنه.(مال کولر)
    از کمپرسور هم که باید درست بالای محل شمعهای 1 و 3 باشه خبری نیست..حتی پایه هم نداره البته پایه ها چیز مهمی نیست و گیر میاد اما توصیه میکنم اگر روزی خواستی کولر را راه بیاندازی از کمپرسور متداول مثل پراید استفاده بکن و البته مابقی کارها رو خود کولر ساز میدونه چکار باید بکنه و نیاز نیست آلان چیزی بگم.
    از اینجا من نتونستم ببینم آیا رادیات خنک کن کولر در جلوی رادیات خود موتور هست یا نه؟اگر بود حتما بازش بکن و یه کناری بگذار تا روزی که قصد داشتی کولر راه بیاندازی ...

در مورد پمپ ترمز خوشبختانه این پمپ دقیقا همان نمونه بزرگ روی مدلهای بالاتر است و کاملا مشخصه که میشه یک بوستر ترمز هم روش بگذاری البته اگر از قدرت ترمز گیری راضی نبودی.

پروانه ماشین شما دارای سیستم کلاچ فن بوده و البته معلوم نیست که سالم باشه!اگر این کلاچ خوب عمل نکنه باعث میشه که پروانه با سرعت بسیار کمتری از دور موتور بچرخه و این خودش یکی از عوامل گرم کردن ماشین است.
    سه راه برای آن وجود داره:

اول اینکه مثل خیلیها با جوش دادن این کلاچ به پروانه این دو قطعه را با هم یکی بکنی و در واقع سرعت چرخش هردو با موتور برابر میشه و خرجی هم نداره اما بشدت شما را از این کار منع میکنم که بسیار خطرناک بوده و میتونه عواقب خطرناکی که باعث صدمات مالی و جانی زیاد میشه را پدید بیاره.

راه دوم خرید یه کلاچ فن سالم است که البته گرونه!یه زمانی (سالهای 78 یا80) حدودا 25000 تومان قیمت داشت و البته میگفتند که دست دوم و تعمیری است و نه نو...

راه سوم که بهترین کار است خرید یک پروانه نو و اصلی است..البته اگر ایرانی بود حتما با فروشنده شرط کنید که اگر سنتر نبود پس بگیرد چون من که خریدم این پروانه (ایرانی یا چینی) سنتر نبود و لرزش زیادی در موتور و ماشین ایجاد میکرد.این پروانه را اگر دست 2 سالم پیدا کنی بهتره..پروانه ها باید سالم و بدون شکستگی و یا ترک باشد.

از هود دور پروانه هم خبری نیست!احتمالا شکسته شده و یا اینکه شما باز کردید..وجود این هود باعث میشه که بخش اعظم هوای مکیده شده توسط پروانه از داخل رادیات عبور بکنه و البته در ادامه به بدنه موتور برخورد کرده و خنک کنندگی را بالا میبره(این را من به تجربه آزمایش کردم.) پس حتما در فکر هود سالم هم باشید و البته اگر دست 2 سالم بود از نوی ایرانی که از پلاستیک بازیافت ساخته شده بهتره!

در مورد چرخها که سمت شاگرد عقبتر از سمت راننده است این ممکنه بعلت رگلاز نبودن دوتا گلگیر های چپ و راست باشه.
    البته این احتمال هم هست که یک تصادف از این سمت داشته و نتونستن شاسی را خوب در بیارند..به محل اتصال طبقهای بالا به شاسی خوب دقت کنید و آنرا با سمت دیگه مقایسه بکن..اگر جوشکاری و آثار چکش کاری روی آنها دیدی علت همون تصادفه که البته مشکل حادی نیست و این را هم یه صافکار ماهر میتونه حل بکنه..البته این بنظر من گیجی ایجاد نمیکنه بلکه فرمان را به همون سمت میکشه مثلا سمت راست...(حرف صافکار شد یادم باشه یه جریانی را بعدا براتون بگم..!!)

هواکش که گرفتید خوبه اما اگر در فکر کارب 4 دهنه هستین این دیگه به درد نمیخوره...

چیزای زیادی هست که کم کم میگم..اما اول باید بازسازی اصلی آغاز بشه..

18. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

کامارو جان در مرود رادیات من هم از همشهری شما شنیدم
    ایشون رو محمد هم یمشناسه مشهور به علی هالفکلاچ توی تیونینگ تالک هستش و یه پونتیاک فایربرد فرمولای 72 نقره ای داره که کاپوتش عوض شده ..
    ایشون رادیاتور رو از اطراف شیراز بود انگار خریده بودن .
    تا جایی هم که میگفتن فنهای بوش آلمانی مرسدس بنز و یا تسلا بود انگار مال امریکایی ها بالای 120 هزار تومن قیمت داشتن ولی به گفته دوستان دیگه بازده خوبی برای موتروهای بزرگ داشتن من خودم خیلی تو دغدغه اینم که اگه یهر وزی تونستم یکی از این امریکاییهای مورد علاقه خودمر و صاحب بشم چه تغییراتی روش انجام بدم و یا اینکه ماشین رو به حالت اولیه خودش برگردونم تا تبدیل به یه کلاسیک بشه .

20. 2 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •