سلام دوستان من نمیدونم چطور در رای گیری این گوشی خیلی ضعیفم هست به نظر بعضی ها والا این گوشی رو از هر لحاظی بهش نگاه کتی خیلی ضعیف نمی تونه باشه
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
سلام دوستان من نمیدونم چطور در رای گیری این گوشی خیلی ضعیفم هست به نظر بعضی ها والا این گوشی رو از هر لحاظی بهش نگاه کتی خیلی ضعیف نمی تونه باشه
ترنسمیتر نداره
به نقل از یکی از کسانی که با کانترات از اورنج این گوشی رو خریده
ضمنا شما کیبورد 97 به اون بزرگی ر فراموش کردین ؟ یا سرعت بالاتر ترنسفر دیتا در وب و وای فای ؟
چند هزار بار دیگه بنویسم 8910 و 97 تو یه کلاس نیستن ؟!![]()
منظورم واسه خودم بود چون من میتونم با کیبرد مجازی تایپ کنم و این سرعت بالای ترنسفر دیتا هم که به درد ایران نمیخوره
ای بابا کاور لنز هم که نداره :((
سلام به همگی .
خب من امروز حدود 1 ساعت با این گوشی کار کردم .
چندتا چیز به نظرم بگم بد نیست .
1. کاور پشت گوشی با وجودی که با نسخه قبلی عوض شده ولی خیلی خوب طراحی شده فقط تا حدودی اثر انگشت روش میمونه .
2. تا 32 گیگابایت بدون مشکل و هنگ مموری ساپورت میکنه .
3. کاور لنز نداره ولی لنز دوربین خیلی کوجیک و داخل طراحی شده و مشکل خاصی پیش نمیاره .
4. FM Transmitter نداشت .
5. مقدار RAM آزاد با باز کردن 6 برنامه مثل FIFA و Core Player و ... 180 مگابایت بود .
6. صدای فیلبرداری درست شده و مشکلی نداره .
7. صدای مکالمه هم خوب و واضح بود .
8. سرعت گوشی عالی .
9. فرمتهای ویدیوئی بدون مشکل و با تصویری فوق العاده ساپورت میکنه .
10. DLNA بدون مشکل و عالی عمل میکرد .
11. صفحه نمایش عملکرد عالی داشت و قدرت تاچش به راحتی میتونه در کنار iPhone قرار بگیره .
12 کیفیت صدای گوشی با هدفون Samsung E100 وحشتاک عالی بود![]()
13. کیفیت فیلبرداری عالی و بدون مکث .
14. تایپ کردن SMS خیلی راحت هستش .
15. بعضی از آیکونها در گوشی دابل کلیک میخواد .
سوالی باشه که بشه با 1 ساعت کار کردن جواب داد در خدمت هستم .
مخلصیم .
از توضیحاتت ممنونم.بلندیه صدا در اسپیکر و هدفون جه طور بود؟باسش چه طور بود؟
با سلام
صداش مثل 5800 تو اسپیکر باس میده ؟
به نظر من چون شیار اسپیکراش کوچیک هست و تو فیلمهای که در youtube دیده می شه صداش زیر و تو دماغی خواهد بود
لطفا در مورد کیفیت و بلندی صدای اسپیکرش بگین چطوره. و اینکه آیا گوشی خوش دستی هست؟
سلام به همگی .
بلندی صدا و کیفیتش در حد مطلوب هستش ولی به نظر من INNOV8 اسپیکرهای بهتری داره .
خب گوشی بزرگی هستش ولی چون ضخامت کمی داره زیاد بزرگیش اذیت نمیکنه ولی به هر حال شاید واسه بعضی ها دردسر باشه !
مخلصیم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)