تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 288 اولاول ... 354142434445464748495595145 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 2876

نام تاپيک: SATIO تاچ سیمبین با دوربین 12 مگا پیکسلی از Sony Ericsson

آخر فروم باز apoosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رو كاغذ كه8910 در زمينه مصرف باتري بهتري داره

اما در عمل سوني اريكسون
    در بهينه سازي مصرف باتري خيلي خيلي بهتر از سامسونگ و نوكيا عمل كرده
    و تا گوشي نياد بيرون نميشه گفت كدوم بهتره

من اصلا اين جوري فكر نميكنم
    سليقه يه موضوعه
    ولي به نظرم طراحي ساتيو بسيار بسيار زيبا تر
    هماهنگ تر و چشم نواز تر از اچ ادي
    تو آرنا اچ دي از21075 راي تو طراحي ميانگين 8.5 رو گرفته
    اما ساتيو با سي و هفت هزار راي ميانگين 8.8 رو كسب كرده
    حرفهایی که من زدم همش از روی تجربه بود. البته ساتیویی که من باهاش کار کردم نمونه بود اما یک نمونه بیشتر از هرچیزی شبیه به مدل اصلیش ساخته میشه و نه چیز دیگه ای!
    در باطری دوستان صحبتهای خوبی کردند اما خود من به شخصه با ساتیویی که کار کردم اصلا باطری خوبی نداشت و خیلی زود خالی میشد. از نظر تئوری هم به طور حتم 8910 برتره
    درباره ظاهر گوشی خود من هم ساتیو را برتر میدونم و قبل از اینهم گفتم. فقط یه چیزی که خیلی برام عجیب بود وزن ساتیو بود که من وقتی دستم گرفتم از سبکی زیاد احساس کردم چیزی تو دستم نیست!(اغراق!) اما جدا نسبت به کاراییش سبکه، البته اگر مدل اصلی هم همین وزن را داشته باشه یکی از مزایای خوبش است

همانطوری هم که قبلا گفته بودم کار تخصصی من گوشی موبایل هست و بدون هیچ تعصبی گوشیها را بررسی میکنم و باجرات میتونم بگم در اکثر موارد 8910 برتر هستش

2. این کاربر از apoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Tokhme Morgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

باتري خوبي داره 8910 خداييش ! من كه راضي بودم! ولي هرچي زور زدم باش حال نكردم
    ولي ساتيو تا نياد نميشه نظر داد! سوني اريكسون كلا گوش هاش مهندسي تره و بيشتر روش كار ميشه! اون رو شمايي كه تخصصت گوشي هست بايد تا حالا فهميده باشي! يكي نوكيا گوشي هاش مهندسي هست يكي هم سوني! البته سوني بيشتر!
    منظورم از مهندسي هم اينه كه تمام ابعد كار رو ميسنجه و يه گوشي كم عيب و نقص تر نسبت به ديگر برند ها توليد ميكنه!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مثلاً k850 یا مثلاً c905 یا ....
    خب اینا که سی پیو و چمیدونم ازینا ندارن
    جدی گفتی یا شوخی کردی
    مگه میشه گوشی ای که دوربین 8مگاپیکسل داشته باشه cpu نداشته باشه !!!!!!!!!!!!!

سیستم عاملم که یکیه.. میشه ساتیو کمتر باتری مصرف کنه ؟ خب نمیشه
    خب به این میگن تکنولژی
    حالا بزار نسخه نهاییش بیاد اون موقع کامل 2 تا گوشی با هم میشه مقایسه کرد

apoosh عزیز ساتیو از نظر مولتی مدیا و پخش فیلم و موزیک چطوره چون تو فیلم هایی که ازش اومده حداقل مدیا سنتر فوق العاده ای و محیطش هم خیلی جذابه

5. این کاربر از corey بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

جدی گفتی یا شوخی کردی

خب به این میگن تکنولژی

apoosh عزیز ساتیو از نظر مولتی مدیا و پخش فیلم و موزیک چطوره چون تو فیلم هایی که ازش اومده حداقل مدیا سنتر فوق العاده ای و محیطش هم خیلی جذابه

یه پردازنده ای به هر حال داره ولی احتمالاً همون 220 مگاهترزیست که رو k850 بود
    قبول نداری یه گوشی با صفحه 2 اینچی و سی پی یو ضعیف و جاوا مصرف باتریش باید خیلی کم باشه ؟
    حالا مثلاً p1 هم هست که باتریش خوبه ولی بازم نگا کنی نور ال سی دیش کمه سی پی یوش 208 ه و....
    مثلاً سامسونگ میاد روی s8300 یه سی پی یو 500 مگاهرتزی میندازه باتریشم 880 میلی امپره ولی بازم خوب جواب میده...به این میگن تکنولوژی

7. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باتري خوبي داره 8910 خداييش ! من كه راضي بودم! ولي هرچي زور زدم باش حال نكردم
    ولي ساتيو تا نياد نميشه نظر داد! سوني اريكسون كلا گوش هاش مهندسي تره و بيشتر روش كار ميشه! اون رو شمايي كه تخصصت گوشي هست بايد تا حالا فهميده باشي! يكي نوكيا گوشي هاش مهندسي هست يكي هم سوني! البته سوني بيشتر!
    منظورم از مهندسي هم اينه كه تمام ابعد كار رو ميسنجه و يه گوشي كم عيب و نقص تر نسبت به ديگر برند ها توليد ميكنه!
    با تمام احترام باید بگم که اصلا صحبتهاتون را در مورد مهندسی قبول ندارم! اصلا این خیلی خنده داره که شرکتهایی با این عظمت دوتاشون مهندس دارن و بقیه شون حتما دکتر!!
    همین سونی اریکسون گوشیهای زشت و بدردنخور کم نداره و نوکیا هم که یکی از ایرادات اصلیش الان طراحیشه و شما میگی مهندسه!! مشکلات گوشیهاشون هم که خیلی زیاده
    درحال حاضر تمام شرکتها با تمام قدرت و سرمایه گذاری زیاد طوری کار میکنند که کمترین ایرادی را بتوان بهشون وارد ساخت و همه برندها، تیمهای گسترده تحقیقاتی دارند که نظرات مصرف کنندگان را در طراحی گوشیهاشون، حتی با توجه به منطقه خاص، می سنجند و تولید میکنند
    شما هم که از سونی اریکسون طرفداری میکنی باید بدونی در بین برندهای نوکیا، سامسونگ، ال.جی و موتورولا، این سونی اریکسون هست که با اقتدار در رتبه آخر ایستاده و فروشش نسبت به پارسال نزدیک به نصف شده و اگر کمپانی قدرتمندی چون سونی پشتوانه آن نبود الان تا مرز ورشکستگی نیز پیش رفته بود

9. 2 کاربر از apoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جدی گفتی یا شوخی کردی

خب به این میگن تکنولژی

از نظر جذابی و طراحی سونی اریکسون خیلی روش کار کرده و کلا یکی از نقاط قوت گوشیهای سونی اریکسون همین طراحیهای متنوع و دوست داشتنی در منوها و برنامه هاش است که کاربر ایرانی خیلی می پسنده

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دو سه تا باگ تو فریمور میتونه گند بزنه به باتری ! شما چطور رو نسخه پرتوتایپ نظر میدید ؟ یه فریمور میتونه گوشی رو زیر و رو کنه.

c905 و k850 و هر گوشیه دیگه ای cpu داره ! رنج کلاکه c905 واینا فکر کنم بین 200 تا 300 mhz هست دقیق نمیدونم ولی قبلا دیدم یه جایی.

پروفشنال Sadeq_ME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Stamford Bridge

پيش فرض

از حدود قیمت Satio خبر نداری apoosh جان؟

آخر فروم باز Original Titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

اصلا این خیلی خنده داره که شرکتهایی با این عظمت دوتاشون مهندس دارن و بقیه شون حتما دکتر!!
    فك كنم شما منظور تخم مرغ رو نفهميدي!
    گفت مهندسي تره!
    دليلي كه سوني اريكسون سقوط كرد غفلتش بود! و توليد نكردن گوشي آل اين وان
    همین سونی اریکسون گوشیهای زشت و بدردنخور کم نداره
    اگه سوني گوشي زشت و به درد نخور زياد توليد كرده پس سامسونگ چه كار كرده؟؟؟
    سامسونگ تا روزي 5 تا گوشي تو كارخونش در نياد در كار خونه را نمي بنده! همش هم مثل هم! تا مدل گوشي را ندوني نمتوني راحت بفهمي چي به چيه!

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سامسونگ تا روزي 5 تا گوشي تو كارخونش در نياد در كار خونه را نمي بنده! همش هم مثل هم! تا مدل گوشي را ندوني نمتوني راحت بفهمي چي به چيه!
    سلام به همگی .

اینکه سامسونگ تولید گوشی زیاد داره خب کاملا مشخصه ولی دوست عزیز بیشتر این گوشیها شاید از اون 5 تائی که شما گفتی 6تاش سفارش کمپانیهای مخابراتی مثل AT&T و T.Mobileو Sprint هستش که شما رنگ این گوشیها رو در خاورمیانه که هیچ در اروپا هم نمینی عزیز .

در کل وقتی i8910 معرفی شد هم گفتم چه از نظر تئوری ، عملی ، کمی ، کیفی و ... ساتیو به غیر از دوربین هیچ برتری که نداره جدا ضعف هم داره .

مخلصیم .

15. 2 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •