لطفا جواب بدید یه چنتا تست روش انجام دادم و تونستم اطلاعات داخلش رو کپی کنم توی هارد .. مشکل اینه که ویندوز اون رو شناسایی میکنه ولی ادرسی برای دسترسی بهش تعیین نمیکنه (مثل c:\) و در لیست درایوها و my computer هم نشونش نمیده. فقط اگه به صورت دستی یک Paths به اون بدیم میتونیم واردش بشیم! من دو بار ویندوز رو repire کردم و همه سرویسهاش رو هم فعال کردم نمیدونم دیگه چکار کنم! کسی میدونه؟
سلام
من يک حافظه فلش مدل Silicon-Power Flash Memory 8GB USB Ultima II I-Series خريدم و فقط دو بار اطلاعاتي داخلش ذخيره و دو بار هم خوندم و هر بار به درستی safely remove رو اجرا کردم.
حالا بعد از 2 ماه به سيستم وصل کردم و فلش را شناسايي کرد ولي آدرسی درايو اون رو نشون نمیده و نمیشه بازش کرد و به هيچ طريقي نميشه اطلاعتش رو دريافت کرد. فقط در ويندوز شناسايي ميشه و آيکن safely remove مياد پايين صفحه و فقط ميتونم اين کار رو انجام بدم.
چکار کنم؟
-------
18-01-2011
ویندوز نمیتونه ادرسی به این درایو اختصاص بده ولی اگه خودمون از دیسک مناجمنت آدرس دهی دستی کنیم (مثلا k:\) اونوقت با زدن open باز میشه ولی نه میشه از explorer مستقیم دیدش و نه در لیست درایوا ظاهر میشه و نه از run اجرا میشه.
فقط از طریق دیست مناجمنت ویندوز میشه بازش کرد و یه بکاپ از اطلاعات داخلش تهیه کرد یا چیزی جدید کپی کرد.
توی نوار ادرس هم هیچی نشون نمیده!
مشکل اینه که 8 گیگ فضاش سالمه و درایورش هم در ویندوز لود میشه فقط نمیشه مستقیم بهش دسترسی داشت!
دوست عزیز 900913 منم دقیقا همین مشکل رو دارم و هر چی گشتم هم چیزی پیدا نکردم. لطفا اگه کسی چیزی میدونه یا خودتون تونستید مشکل شناخته نشدن کول دیسک توسط ویندوز رو پیدا کنید به ما هم خبر بدید
این پست رو هم ملاحظه کنید مربوط به همین مشکل است:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید