تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 69 اولاول ... 3541424344454647484955 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 685

نام تاپيک: ===> حل مشکلات Disk Write Protected فقط در این تاپیک <===

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

با سلام
    فلش مموری 4G من هم مشکل رایت پروتکت داشت اولش با برنامه Transcend JetFlash Recovery Tool 1.0.20 فرمت نشد و اخطار UPD میداد ولی برنامه OnLineRecovery خیلی راحت فرمتش کرد با تشکر فراوان از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    BND

پيش فرض

سلام
    من یه مموری microsdhc 8gig ساندیسک گرفتم و خیلی ازش راضی بودم
    دی
    دیشب وقتی کسپر موبایل داشت اسکن میکرد گوشی هنگ کرد
    حالا وقتی به گوشی وصلش میکنم هنگ میکنه و وقتی به کامپیوتر میزنم ارور Disk Write Protected رو میده!!!
    چیکار کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    BND

پيش فرض

کسی جوابی نداره!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

14

سلام
    من يک حافظه فلش مدل Silicon-Power Flash Memory 8GB USB Ultima II I-Series خريدم و فقط دو بار اطلاعاتي داخلش ذخيره و دو بار هم خوندم و هر بار به درستی safely remove‌ رو اجرا کردم.

حالا بعد از 2 ماه به سيستم وصل کردم و فلش را شناسايي کرد ولي آدرسی درايو اون رو نشون نمیده و نمیشه بازش کرد و به هيچ طريقي نميشه اطلاعتش رو دريافت کرد. فقط در ويندوز شناسايي ميشه و آيکن safely remove مياد پايين صفحه و فقط ميتونم اين کار رو انجام بدم.
    چکار کنم؟

-------
    18-01-2011
    ویندوز نمیتونه ادرسی به این درایو اختصاص بده ولی اگه خودمون از دیسک مناجمنت آدرس دهی دستی کنیم (مثلا k:\) اونوقت با زدن open باز میشه ولی نه میشه از explorer مستقیم دیدش و نه در لیست درایوا ظاهر میشه و نه از run اجرا میشه.
    فقط از طریق دیست مناجمنت ویندوز میشه بازش کرد و یه بکاپ از اطلاعات داخلش تهیه کرد یا چیزی جدید کپی کرد.
    توی نوار ادرس هم هیچی نشون نمیده!

مشکل اینه که 8 گیگ فضاش سالمه و درایورش هم در ویندوز لود میشه فقط نمیشه مستقیم بهش دسترسی داشت!
    Last edited by 900913; 18-01-2011 at 06:50.

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

لطفا جواب بدید یه چنتا تست روش انجام دادم و تونستم اطلاعات داخلش رو کپی کنم توی هارد .. مشکل اینه که ویندوز اون رو شناسایی میکنه ولی ادرسی برای دسترسی بهش تعیین نمیکنه (مثل c:\) و در لیست درایوها و my computer هم نشونش نمیده. فقط اگه به صورت دستی یک Paths به اون بدیم میتونیم واردش بشیم! من دو بار ویندوز رو repire کردم و همه سرویسهاش رو هم فعال کردم نمیدونم دیگه چکار کنم! کسی میدونه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

dastetun dard nakone patriot ba chandin shok baz be zendegy bazgasht bosss

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

dastetun dard nakone patriot ba chandin shok baz be zendegy bazgasht bosss
    سلام
    دوست عزیز در انجمن فنگلیش تایپ نکنید
    قوانین انجمن تایپ فارسی رو برای اینجا انتخاب کرده
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

آقا دستت خیلی خیلی درد نکنه . خیلی ممنون . فلش فرمت شد .

در آغاز فعالیت farhadzmn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوست عزیز 900913 منم دقیقا همین مشکل رو دارم و هر چی گشتم هم چیزی پیدا نکردم. لطفا اگه کسی چیزی میدونه یا خودتون تونستید مشکل شناخته نشدن کول دیسک توسط ویندوز رو پیدا کنید به ما هم خبر بدید

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

لطفا جواب بدید یه چنتا تست روش انجام دادم و تونستم اطلاعات داخلش رو کپی کنم توی هارد .. مشکل اینه که ویندوز اون رو شناسایی میکنه ولی ادرسی برای دسترسی بهش تعیین نمیکنه (مثل c:\) و در لیست درایوها و my computer هم نشونش نمیده. فقط اگه به صورت دستی یک Paths به اون بدیم میتونیم واردش بشیم! من دو بار ویندوز رو repire کردم و همه سرویسهاش رو هم فعال کردم نمیدونم دیگه چکار کنم! کسی میدونه؟
    سلام
    من يک حافظه فلش مدل Silicon-Power Flash Memory 8GB USB Ultima II I-Series خريدم و فقط دو بار اطلاعاتي داخلش ذخيره و دو بار هم خوندم و هر بار به درستی safely remove‌ رو اجرا کردم.

حالا بعد از 2 ماه به سيستم وصل کردم و فلش را شناسايي کرد ولي آدرسی درايو اون رو نشون نمیده و نمیشه بازش کرد و به هيچ طريقي نميشه اطلاعتش رو دريافت کرد. فقط در ويندوز شناسايي ميشه و آيکن safely remove مياد پايين صفحه و فقط ميتونم اين کار رو انجام بدم.
    چکار کنم؟

-------
    18-01-2011
    ویندوز نمیتونه ادرسی به این درایو اختصاص بده ولی اگه خودمون از دیسک مناجمنت آدرس دهی دستی کنیم (مثلا k:\) اونوقت با زدن open باز میشه ولی نه میشه از explorer مستقیم دیدش و نه در لیست درایوا ظاهر میشه و نه از run اجرا میشه.
    فقط از طریق دیست مناجمنت ویندوز میشه بازش کرد و یه بکاپ از اطلاعات داخلش تهیه کرد یا چیزی جدید کپی کرد.
    توی نوار ادرس هم هیچی نشون نمیده!

مشکل اینه که 8 گیگ فضاش سالمه و درایورش هم در ویندوز لود میشه فقط نمیشه مستقیم بهش دسترسی داشت!
    دوست عزیز 900913 منم دقیقا همین مشکل رو دارم و هر چی گشتم هم چیزی پیدا نکردم. لطفا اگه کسی چیزی میدونه یا خودتون تونستید مشکل شناخته نشدن کول دیسک توسط ویندوز رو پیدا کنید به ما هم خبر بدید

این پست رو هم ملاحظه کنید مربوط به همین مشکل است:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •