برنامه جار هست.حجم فایلشم تقریبا 6.5 میشه.هر سری که می خوام نصب کنم گوشی ریست میشه.
برنامه جار هست.حجم فایلشم تقریبا 6.5 میشه.هر سری که می خوام نصب کنم گوشی ریست میشه.
نمیدونم والا ولی از حجم نیستش .. ممکنه فایلش ایراد داشته باشه ... اگه قرار باشه نگیره باید پیغام بده .. فکر کنم برنامش مشکل داره یا اصلا برای اون گوشی نیست .. چون مثلا لمسی میشناسه شاید فرق داره ...
بازم میگم در جریان نیستم چون با نقشه تهران کار نکردم ... اما در حد گمان باید درست باشه
دوستاني كه گوشيشونو به آخرين فريمور آپديت كردن آيا سرعتش بالاتر رفته ؟ كلا چه تغييراتي كرده ؟
راستي رنگ مشكيش توي بازار پيدا ميشه ؟
میشه سرعت گوشی رو با یه گوشی دیگه چه میدومنم مثلا 5800 یا n73یا هر گوشی دمه دسته خودتون مقایسه کنین ؟ کلا تو این مدت که داشتین از چه لحاظ ضعیف عمل کرده لطفا جانب داری گوشی تون رو نکنید واقعیت رو بگین- ممنون میشم
عالیه...هنگ اصلا نداره...چون جاواست...
من بلاخره بعد از چند ماه تحقیق دیروز بدون گارانتی رنگ طلایی شو خریدم 354 تومن
طلاییشو هیجا ندیده بودم!
واقعا عالیه
فقط باتریش 1 روزه خالی شد
دوستانی که اطلاع دارن، چه جوری میشه از جی پی اس استفاده کرد؟
قضیه این Route 66 چیه؟ روی مال من نیست
ممنون
Last edited by peyman_khafan; 09-09-2009 at 23:37.
مبارک باشه،رنگ طلاییش رو تا حالا ندیده بودم،من خودم مشکیش رو دارم،اگه میشه یه عکس از گوشیت بذار ببینیم چه جوریه،لطف می کنی.
در مورد جی پی اس هم دقیق نمیدونم ولی گوگل مپ داره،میتونی مقعیت یابی و مسیر یابی کنی.
داداش برنامه رهیاب رو از یه سایت دیگه دانلود کردم،این یکی هم نصب نمیشه،ارور میده ولی گوشی ریست نمیشه،یه زحمتی میکشی امتحانی روی گوشیت نصب کنی ببینی نصب میشه یا نه؟؟؟
ممنون
اوکی حتما تا چند دقیقه دیگه عکسشو می ذارم
آره با گوگل مپ امتحان کردم ولی خیلی دقیق نشون نداد
اینم عکس گه گفته بودم
روی جعبش زده Onyx Gold
]
Last edited by peyman_khafan; 10-09-2009 at 16:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)