با احترام کامل، هر ادعایی باید با ذکر دلیل باشه وگرنه خواننده روی چه حسابی باید به حرف یا ادعای گفته شده اطمینان کنه؟ به هرحال دلایل عدم رضایت از یه محصولی مثل مانیتور مسئله امنیت ملی نیستش که باید محفوظ نگه داشته شه!![]()
با احترام کامل، هر ادعایی باید با ذکر دلیل باشه وگرنه خواننده روی چه حسابی باید به حرف یا ادعای گفته شده اطمینان کنه؟ به هرحال دلایل عدم رضایت از یه محصولی مثل مانیتور مسئله امنیت ملی نیستش که باید محفوظ نگه داشته شه!![]()
لطفا دلایل رو بگید حتما . خیلیا هنوز نخریدن و هنوز هم مشکل یا چیز خاصی از این مانیتورا شنیده نشده
اگه مشکل فنی یا چیز خاصی هست بگید همه بدونن .
اقا من تازه v22 گرفتم موقع بازی احساس میکنم تصویر یکم گیر میکنه با مانیتور قبلی این مشگلو نداشتم
مطلبهایی که با عث شد دلم رو بزنه (البته میدونم نقد های خوب بچهای فورم بعد از این پست میاد ولی این نظر شخصی منه)
1)سوختن چهار پیکسل در وسط مانیتور(دو تا کنار هم و دو تا جدا گونه که خوب شامل گارانتی هم نمیشه حتما باید پنج تا باشه یا سه تا کنار هم)
2)الان که دارم بعد از این مدت به رنگهاش نگاه میکنم متوجه میشم واقعا تفاوت قابل ملاحظه ای بین هم رده های سامسونگ و این مدل هست(تو این سه ماه خودم رو کشتم تا بتونم رنگهاش رو یکمی طبیعی کنم ولی الف- نشد و واقعا هم نمیشه ب- هر قدر هم که تنظیم کنی با هر نرم افزاری فقط کافیه دو شاخ برق رو از پریز بکشی خوب روز از اول روزی از اول بشین دو باره تنظیم کن هیچ چیزی رو ذخیره نمیکنه تو چند تا مانیتور دیگه هم امتحان کردم و این تقریبا بد ترین حالت یه مانیتوره)
3)بک لایتش آدم رو دیونه میکنه اگه یه فیلم تیره ببینی یا بگ گراند مشکی وای دیگه اصلا قابل تحمل نیست.
4)روز های اول که از مانیتور استفاده میکردم واقعا چشمام اذیت میشد(پیش خودم گفتم خوب پسر تو از مانیتور 15 تلویزیونی اومدی ال سی دی اولشه تحمل کن) ولی هر وقت میرفتم پیش دو ستام یا یه ال سی دی دیگه گیر می اوردم زل میزدم توش هرچی سعی میکردم فایده نداشت چشمام تازه حال میومد علی الخصوص اگه سامسونگ بود.
5)فرض کن یه فیلم میریزی رو فلش و سیستم رو خاموش میکنی میخوای فیلم ببینی خوب الان از جونت سیر میشی تصویر در بهترین حالت هم انگار از یه کارت گرافیک 64 داره بیرون میاد نمیدونم چرا ولی با بهترین فیلمها هم امتحان کردم ولی کیفیت نچ تازه صداش هم که واقعا به هیچ دردی نمیخوره میشه با یقین گفت که اگه اسپیکر وصل نکنه باید فیلم صامت ببینی
6)این مانیتور در پشت خودش استعداد فوق العاده ای داره واسه جمع کردن گردو خاک هر هفته فقط کارم اینه یه بلوور قرض کنم بگیرم پشت مانیتورتا یه نلبکی خاک بیاد بیرون(صنعت اغراق.. البته اتاق من ته خونه و بدون روزنه برای ورود خاکه اما چی بگم؟
7)بدنه براق حالا بعد از تمیز کردن مرتب دیگه داره براقیش رو از دست میده
8)زاویه دید این مایتور در سطح تیم میلی افتضاحه(در چهار جهت با تغییر زاویه دید کلا تصویر رو از دست خواهی داد. اگه دو نفر با قد بلند و کوتاه بشینن پشت مانیتور حتما هر جفتشون باید مانیتور رو بالا و پایین بکنن وگر نه در بالا و پایین سطح مانیتور دچار مشکل دید میشن
9)فقط کافیه شما دچار مشکل کم بود فضا در روی میز کامپیوترت باشی این مانیتور کاملا مشکلت رو دو برابر میکنه پایه گرد و تقریبا پهن بهت کمک میکنه که ... نمیدونم چرا به فکرشون نرسیده یکم از طرفین این پایه رو بکشن تا مانیتور پایدار تر و از نظر جا گیری در عرض کم تر باشه راستی یادم رفت بگم اتصال مانیتور به پایه بسیار سست و بد طراحی شده با انگشت کوچیکت بزن رو میز کامپیوترت حالا تموم مانیتورت با اون پایه گرد بزرگ داره میلرزه
10)و مشکل اخر تمیز کردن سط مانیتوره من که فقط با دستمال خالی اون هم هر دو هفته یک بار روش میکشم اگه یه انگشت خدایی نکرده کسی بزاره رو مانیتورت گریت در میاد تا تمیزش کنی تازه اونم با آب معدنی
ای کاش به هرف اون دوستم گوش کرده بودم. و به این برند اعتماد نمیکردم.که توی دراز مدت این قدر برام پشیمونی بیاره البته احتمالا ردش میکنم بره و میرم سراغ سامسونگ
راستی دوست عزیز نو که اومد... نه داداش ما هوایی نیستیم
به احتمال زیاد چون این مانیتورتون از مانیتور قبلی شما بزرگتر و در نتیجه رزولوشن بیشتری داره . میشه گفت کارت گرافیک شما در این اندازه کم میاره و یا باید با اندازه و کیفیت کمتر بازی کنید یا گرافیک رو ارتقا بدید .
مشكل از زمان پاسخ گوييمانيتور استاقا من تازه v22 گرفتم موقع بازی احساس میکنم تصویر یکم گیر میکنه با مانیتور قبلی این مشگلو نداشتم
چي بگممطلبهایی که با عث شد دلم رو بزنه (البته میدونم نقد های خوب بچهای فورم بعد از این پست میاد ولی این نظر شخصی منه)
1)سوختن چهار پیکسل در وسط مانیتور(دو تا کنار هم و دو تا جدا گونه که خوب شامل گارانتی هم نمیشه حتما باید پنج تا باشه یا سه تا کنار هم)
2)الان که دارم بعد از این مدت به رنگهاش نگاه میکنم متوجه میشم واقعا تفاوت قابل ملاحظه ای بین هم رده های سامسونگ و این مدل هست(تو این سه ماه خودم رو کشتم تا بتونم رنگهاش رو یکمی طبیعی کنم ولی الف- نشد و واقعا هم نمیشه ب- هر قدر هم که تنظیم کنی با هر نرم افزاری فقط کافیه دو شاخ برق رو از پریز بکشی خوب روز از اول روزی از اول بشین دو باره تنظیم کن هیچ چیزی رو ذخیره نمیکنه تو چند تا مانیتور دیگه هم امتحان کردم و این تقریبا بد ترین حالت یه مانیتوره)
3)بک لایتش آدم رو دیونه میکنه اگه یه فیلم تیره ببینی یا بگ گراند مشکی وای دیگه اصلا قابل تحمل نیست.
4)روز های اول که از مانیتور استفاده میکردم واقعا چشمام اذیت میشد(پیش خودم گفتم خوب پسر تو از مانیتور 15 تلویزیونی اومدی ال سی دی اولشه تحمل کن) ولی هر وقت میرفتم پیش دو ستام یا یه ال سی دی دیگه گیر می اوردم زل میزدم توش هرچی سعی میکردم فایده نداشت چشمام تازه حال میومد علی الخصوص اگه سامسونگ بود.
5)فرض کن یه فیلم میریزی رو فلش و سیستم رو خاموش میکنی میخوای فیلم ببینی خوب الان از جونت سیر میشی تصویر در بهترین حالت هم انگار از یه کارت گرافیک 64 داره بیرون میاد نمیدونم چرا ولی با بهترین فیلمها هم امتحان کردم ولی کیفیت نچ تازه صداش هم که واقعا به هیچ دردی نمیخوره میشه با یقین گفت که اگه اسپیکر وصل نکنه باید فیلم صامت ببینی
6)این مانیتور در پشت خودش استعداد فوق العاده ای داره واسه جمع کردن گردو خاک هر هفته فقط کارم اینه یه بلوور قرض کنم بگیرم پشت مانیتورتا یه نلبکی خاک بیاد بیرون(صنعت اغراق.. البته اتاق من ته خونه و بدون روزنه برای ورود خاکه اما چی بگم؟
7)بدنه براق حالا بعد از تمیز کردن مرتب دیگه داره براقیش رو از دست میده
8)زاویه دید این مایتور در سطح تیم میلی افتضاحه(در چهار جهت با تغییر زاویه دید کلا تصویر رو از دست خواهی داد. اگه دو نفر با قد بلند و کوتاه بشینن پشت مانیتور حتما هر جفتشون باید مانیتور رو بالا و پایین بکنن وگر نه در بالا و پایین سطح مانیتور دچار مشکل دید میشن
9)فقط کافیه شما دچار مشکل کم بود فضا در روی میز کامپیوترت باشی این مانیتور کاملا مشکلت رو دو برابر میکنه پایه گرد و تقریبا پهن بهت کمک میکنه که ... نمیدونم چرا به فکرشون نرسیده یکم از طرفین این پایه رو بکشن تا مانیتور پایدار تر و از نظر جا گیری در عرض کم تر باشه راستی یادم رفت بگم اتصال مانیتور به پایه بسیار سست و بد طراحی شده با انگشت کوچیکت بزن رو میز کامپیوترت حالا تموم مانیتورت با اون پایه گرد بزرگ داره میلرزه
10)و مشکل اخر تمیز کردن سط مانیتوره من که فقط با دستمال خالی اون هم هر دو هفته یک بار روش میکشم اگه یه انگشت خدایی نکرده کسی بزاره رو مانیتورت گریت در میاد تا تمیزش کنی تازه اونم با آب معدنی
ای کاش به هرف اون دوستم گوش کرده بودم. و به این برند اعتماد نمیکردم.که توی دراز مدت این قدر برام پشیمونی بیاره البته احتمالا ردش میکنم بره و میرم سراغ سامسونگ
راستی دوست عزیز نو که اومد... نه داداش ما هوایی نیستیم
من مي خواستم v22 بگيرم ولي بالاخره يه ال جي 22 اينچ گرفتم خيالم راحته بعدش شما چرا انقدر گير به سامسونگ دادي مگه ال جي چشه؟؟
گرافیکم 8600 جیفورس یک گیگه فکر نکم از اون باشه رم 2gig سی پی یو 2180 intel
والا جوری برخورد دارین میکنین انگار AOC بر اولین بار در دنیا در ایران پا به عرصه وجود گذاشته! نه عزیزان، الجی سامسونگ، AOC و هفت هشت تا برند مطرح دیگه تو دنیا LCD میسازن که اکثرشون حتی وارد ایران نمیشه یا اگه میشه کمیابه مثل LCD های DELL و Acer ؛ نمیگم نیست ولی کمه . حالا اگه یه شرکتی بیاد اونارو وارد کنه میگیم باید امتحانشو پس بده! انگار نه انگار عالم دارن استفاده میکنن.
درمورد دومدل V22 و 2230fm کافی تو اینترنت بگردین و review ها و بررسی ها رو نگاه کنین. تو فروم ها هم مطالب جالبی پیدا میشه. مشکل ما اینه حوصله خوندن نداریم، میخوایم یه چیزی رو همه به به بگن بریم همون رو بخریم.
ضمنا از همون اول هم واضحه، همه بدونین اسپیکر روی هیچ مانیتور LCD میخواد AOC باشه یا هر کوفت دیگه اصلا به لعنت خدا نمی ارزه و صرفا بعنوان یه امکان اضافی گذاشته میشه با افزایش کم قیمت که فقط جذابیت خرید پیدا کنه همین و بس.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد زاویه دید باید بگم شخصا زاویه دید AOC 2230fm رو با Samsung T1900 و T200 مقایسه کردم، از همش بهتر بود.
اون بحث کثیف شدن شیشه هم بخاطر اینکه صفحه 2230fm از نوع Glare هستش و همه LCD های Glare اینجورین ولی درعوض:
Advantages
Glossy displays create more saturated colours, deeper blacks, brighter whites, and are sharper than traditional matte displays. This makes these types of displays more appropriate for viewing photos, watching movies, or even just general computer usage such as web browsing .Also, in extremely bright conditions where no direct light is facing the screen, such as outdoors, glossy displays can become more readable than matte displays because they don't disperse the light around the screen (which would render a matte screen washed out).
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Masoud.Neshat; 24-04-2009 at 19:27.
اگه اینارو امروز نمینوشتید فردا به احتمال زیاد v22 گرفته بودم
t220 که قیمتش زیاده و بیشترم شد قراره انگار از شنبه 330 بشه و اینو 4 شنبه اون سامسونگیا که جلوی بازار رضا بساط کردن میگفتن( اون خانمه گفت ( در ضمن یه خبرم داد که انگار قراره سری های جدید t1900 با کنتراست 50000 بیاد . نمیدونم حالا درستیشو) . من انقدر پول نمیدم به t220
احتمالا میرم 2261 بگیرم . فردا میرم یه سر . فردارو گذاشته بودم واسه خرید اما با این اوصاف تردیدم بیشتر شد
اچیزایی که دوستمون گفت احتمالا راجع به v22 هم صادقه . در مورد از دست دادن براقی بعد از تمیز کردن و زاویه ی دید
تنظیمات سخت هرچند رنگا تو حالت دیفالتش بد نبود اصلا . 2230 رو قبول دارم واقعا زرد بود در مقابل v22
منم کارتم 8600gt هست تازه 512 . اون دوستمون هم با همین کارت با v22 مشکل داشتهتازه ا گیگ بوده مال اون
من فقط یه pec2009 بیشتر نمیخوام بازی کنم اگه این بد اجرا بشه خیلی عصبانی میشم
اما واقعا از تصویر v22 خوشم اومده بود .
حالا فکر کنم واقعا 2261 انتخاب خوبی باشه 16 به 9 هم هست dvi هم داره + hdmi فول hd هم که هست
هرچند من فقط یه تصویر با رنگ خوب میخام hd به کارم نمیاد . میترسم هم یا این رزولوشن به مشکل بخورم با نرم افزارام برای طراحی ( hfssو .... ) نمیدونم .. حالا ببینیم چی قسمت میشه . همیشه خرید برام سخته .ن لحظه که ادم تصمیم اخرو میگیره و میگه دیگه اینو میخوام . مال من نمیاد هیچوقت![]()
حالا شاید بیشتر صبر کنم بهتر باشه .. به 2284 هم دارم فکر میکنم..
اینجور موقع ها یه همفکری و راهنمایی خوب خیلی خوبه ادمو از شک در میاره..
Last edited by golabi_65; 24-04-2009 at 20:03.
چطوری میشه درستش کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)