ممنونم.
مدلش sdm/500bd-emea
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون این قابلیت رو داره؟
ممنونم.
مدلش sdm/500bd-emea
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون این قابلیت رو داره؟
datasheet این هارد رو بررسی کردم . ظاهراً قابلیت hardware encryption رو نداره و در نتیجه باید از نرم افزار برای encrypt داده ها استفاده کنید (مثل true crypt) . استفاده از true crypt دو روش داره .
1. کل فضای هارد encrypt بشه ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) .
2. یه فایل ظرف (container) بسازید و توسط این برنامه این فایل ظرف را mount کنید و داده ها را داخل این فایل بریزید ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) .
آقا دستت درد نکنه.متاسفانه دگمه تشکر رو پیدا نکردم تشکر بکنم.
حالا دوتا سوال داشتم.
اول اینکه چه هارد اکسترنالی بخرم که hardware encryptionداشته باشه؟خودشم یک ترا
دوم هم به نظرتون عمر هارد اینترنال بیشتره یا اکسترنال؟چون من برای جمع آوری فیلم و تماشای اونا لازم دارم.
اگه فروشگاه اینترنتی هم مدنظرتون باشه ممنون میشم.
بازم ممنون.
Last edited by رها17; 06-04-2013 at 00:42.
1. هاردهايي مثل WD my passport و يا WD my book اين قابليت رو دارند . دقت كنيد كه هر هارد اكسترنالي از برند وسترن چنين قابليتي رو ندارند مثل WD element .
2. هاردهاي اينترنال معمولاً به دليل اينكه در جاي امني قرار ميگيرند (داخل كيس) كمتر در معرض آسيبهاي ناشي از ضربه و سقوط قرار ميگيرند . اگر پاور سيستم مناسب باشه در مقايسه با هاردهاي اكسترنال شانس بيشتري دارند كه سالم بمانند . اگر اصلاً جابه جايي نداريد و زياد از هارد استفاده ميكنيد بهتره كه هارد اينترنال بخريد در غير اينصورت اگر ميخواهيد جابجا كنيد حتماً هارد اكسترنال پرتابل بخريد .
اگر نگران كاركرد زياد هارد هستيد ميتونيد از طريق power option طوري تنظيم كنيد كه در زمانهاي بيكاري هارد spindown بشه (مشروط بر اينكه هارد مورد نظر ويندوزي نباشه) .
واقعا ممنون که با حوصله و دقیق جواب میدین.
فقط مطلبی رو فراموش کردم.آیا این هاردهای اکسترنال به هر وسیله ای اعم از کامپیوتر یا دی وی دی پلیر و خلاصه هر دستگاه دیگه ای وصل بشه نیاز به پسورد داره یا نه؟چون این برام خیلی مهمه که دارای این قابلیت باشه و به هر دستگاهی متصل شد پسورد بخواد.
از نظر قیمت تفاوت اینتر و اکستر چقدره؟
اگر هارد دیسک قبلاً lock شده باشه یا حاوی دیتاهای encrypt شده باشه به هر وسیله ای متصل بشه تا زمانی که پسورد داده نشه unlock یا decrypt نمیشه .
البته یک مسئله ای هم باید در نظر بگیرید این هست که معمولاً در روشهای software encryption حتماً نرم افزار مناسب جهت decrypt کردن روی سیستم دوم و سیستمهای دیگر نصب شده باشه . در برنامه true crypt با انتخاب گزینه traveler disk setup این برنامه در کنار فایل ظرف کپی میشه که دیگه نیازی نیست این برنامه در هر سیستمی نصب شده باشه .
قیمتها با توجه به نوع گارانتی و انصاف فروشنده متغیره ولی برای مثال هارد دیسک اینترنال دوترابایت WD Green حدود 360 هزارتومن هست و قیمت هارد اکسترنال WD my book که از همان هاردهای WD Green استفاده شده حدود 420 هزار تومن هست .از نظر قیمت تفاوت اینتر و اکستر چقدره؟
ببینید منظورم این بود که اگه western digital my book رو بگیرم به هر دستگاهی وصل بشه پسورد میخواد یانه؟بدون اینکه برنامه ای به دستگاه دیگه مثلا دی وی دی پلیر لازم باشه.یعنی من وقتی این هارد رو گرفتم یه پسورد روش بزارم و به هر دستگاهی وصل کردم با همون پسورد وارد بشم و نیاز به هیچی نباشه.
خودم چندین سال قبل یه فلش داشتم به هر دستگاهی وصل میکردم برنامه ای داشت که پسورد میخواست و خیلی عالی بود.
اگر هارد my book یا my passport قفل شده باشه دستگاههایی چون TV یا دیویدی پلیرها یا رسیورها و ... قادر به شناسایی این هارد نیستند . به عبارت دقیقتر قبل از اینکه این هارد به این دستگاههای گفته شده متصل شوند باید در ویندوز توسط برنامه خودش پسورد به طور کامل حذف شود .
سلام،
این فایل container که میسازیم، درست مثل گاوصندوقی که با برنامه folder lock ساخته میشه، خیلی راحت قابل پاک شدن هست.
راه و یا برنامه دیگه ای نیست که اون فایل تولید شده به عنوان container رو غیر قابل پاک کردن کنه ؟
سلام
ببخشین یه سوال خیلی مهم دارم که نیاز به راهنمایی سریع دارم
من میخوام یه هارد بخرم
اول اینکه این که گذاشتم خوبه واسه خریدن؟
دوم با تو جه به این که کامپیوترم قدیمیه اینو باز میکنه؟مشکلی که پیش نمیاد
سوم اینکه میشه به گوشیم هم وصل کنم؟مدل گوشیم sony xperia acro s
ممنون میشم از دوستان که راهنماییم کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)