راستی در تاپیک نرم افزار ویوتی میشه بازی بگذارم ممنون
راستی در تاپیک نرم افزار ویوتی میشه بازی بگذارم ممنون
سلام به همه ی ویوتی داران عزیز .من اومدم ایکن قصمت عکس برداری رو عوض کنم که زدم از بخ و بن گوشی رو خراب کردم حالا یک back up از lgapp میخام فقط خاهشا زود
عزیز ایرادی نداره, فقط توضیح بده که بازیش تاچه یا نه و چه نوع بازی ای هست...
وقتی می خوای برنامه آپگریدر رو دانلود کنی، در مرحله 1 با این پیغام مواجه می شی:
مرحله 1كشور و زبانزماني كه برنامه آپديت كننده را نصب مي كنيد، كشور و زبان به صورت اتوماتيك مطابق با اطلاعات كامپوتر شما آپديت مي شوند.
در ضمن، شهر هرت که نیست!هر گوشی یک شماره ساخت داره که نرم افزار با توجه به اون، به سایت درخواست نگارش های تازه رو برای دانلود قرار می ده. این شماره ها هم با توجه به منطقه ای که گوشی براش ساخته شده صادر می شه. برای نمونه برای گوشی من که نوکیا 3250 هست، شماره ساخت: 0539323 هست که می شه واریانت 2 خاورمیانه (شامل زبان های تازی، انگلیسی و فرانسه). برای ال جی هم همینطوره
Last edited by DariushGreat; 12-07-2009 at 18:34.
دوست عزيز این چیزها را خودم میدونم تازه به سادگی تمام چیزهایی که گفتی را میشه دور زد؛
درمورد شماره سریال گوشی هم به راحتی با نرم افزار میشه تغییرش داد, یک سر به سایت های چینی و روسی بزنید یاد میگیرید
من هم گفتم فایل آپدیت ویوتی فارسی فقط دست کامتله....![]()
Last edited by almgti_79; 13-07-2009 at 12:08.
سلام، دوست عزيز شما به تاپيك زير مراجعه كنيد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من می گم می شه همینجوری فارسی آپگرید کرد و دست کامتل نیست. شرط چقدر می بندی؟؟؟![]()
منظورتون اينه كه گوشي اي كه فارسي شده رو ميشه آپديت كرد؟ يا اينكه گوشي ويوتي اي كه انگليسي هست را ميشه آپديت فارسي كرد؟
يعني مثلا گوشي ويوتي اي كه فارسي ساپورته (v10f)، با آپ شدن فريمورش به ورژن بالاتر (v10g) ، بازهم فارسي ساپورت باقي ميماند يا اينكه ممكنه ديگه فارسي را ساپورت نكنه؟
آره بابا می مونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)