کاملا تایید میشه! اتومبیل های رده d و e یعنی سدانهای متوسط و بزرگ فکر کنم e هم استیشن واگن باشه! ربطی به کیفیت و درجه خودرو نداره!
کاملا تایید میشه! اتومبیل های رده d و e یعنی سدانهای متوسط و بزرگ فکر کنم e هم استیشن واگن باشه! ربطی به کیفیت و درجه خودرو نداره!
قیمت پایه 20 میلیون رو تو اخبار خوده منطقی داشت میگفت، و میگفت از 20 میلیون شروع میشه و بسته به امکانات و تجهیزات قیمت زیاد میشه.
درسته منطقي گفت 20 ميليون . ولي به نظرتون 20 ميليون واسه اين قيافه مي ارزه ؟؟؟
امكاناتش خوبه !!! حتي داشبوردش هم عوض كردن ولي خوب قيافش به درد نميخوره !!! اصلا وقتي از جلو نگاش ميكنم ماشين انگار داره گريه ميكنه !!!! ( نظر شخصي ) نظر شما چيه ؟؟؟
چند ماهي هست كه سمند lx دارم و اصلا از شتاب و سرعتش راضي نيستم...يكي از دوستانم كه مهندس مكانيكه و در يكي از نمايندگي هاي ايران خودرو كار مي كنه ،بهم پيشنهاد كرده كه برنامه پرشياي elx را روي ecu سمندم بريزه! و معتقده كه نتيجه با توجه به رايگان بودن اينكار ( البته اينكار غير قانونيه ) فوق العاده است ! فقط مصرف سوختم يه كم بالا ميره...
شماها چي ميگين؟ بخصوص فرشاد خان؟
ایران خودرو و سایپا علاقه شدیدی به فاجعه سازی دارن
اینا face lift نمی کنن طرح ماشینو می گیرن و یه چیز ناقص و فاجعه بیرون میدن مثل پراید 132 و زانتیا مثلا فیس لیفت شده
در کل نباید به این دوتا شرکت مونتاژ کننده امید داشت
مگه ری مپ کردن ecu S2000 سمند کار آسونیه؟اونم بخواد تبدیل بشه به Ecu یه ماشین 16 سوپاپ !
فکر کنم مزاح کرده بودن! اگه تعویض سرسیلندر رو هم براتون انجام میدن این کارو بکنین! ببنین بلوک سیلندر سمند و پارس Elx یکی هست (جفتشون بیس Xu7 هستن) فقط سرسیلندر ها فرق می کنه+برنامه Ecu و سایر سنسور ها و ...
اگه همه اینا رو مجانی می کنه من بودم با کله می رفتم سراغ این کار![]()
آخه پرشیا elx دارای 16 سوپاپس هستش با برنامش با موتور سمند 8 سوپاپه جور در نمی یاد(همون برنامه زمان بندی سوپاپها)
ولی اگه ایشون مهندسن و همچین پیشنهادی دادن لابد یه چیزی میدونن که ما بی اطلاعیم
سلام
یه چیزی رو من لازم میدونم بگم و اون هم اینه که زمان بندی سوپاپ ها فکر نکنم ربطی به ecu داشته باشه.
در واقع اصلا الکتریکی نیست و کلا مکانیکی هست.
زمان بندی سوپاپ ها همون تایمینگ ( timing ) هست که با یه تسمه که از میلنگ به میل سوپاپ ( میل بادامک ) وصل هست انجام میشه. در برخی موارد هم به جای تسمه زنجیر هست از جمله در پیکان.
البته با حرف دوستی که گفتن اگه میتونید سر سیلندر 16 بندازید موافقم و در اون صورت ریمپ کردن خیلی بهتر جواب میده.
اگه اطلاعات بیشتری به دست آوردید ما رو بی نصیب نذارید.
![]()
چرا ربط نداره فرشاد؟
پس میشه توضیح بدی vvti تویتا یا همون زمانبندی متغیر سوپاپها با چی تنظیم میشه
فکر کنم منظورش تو سمند بود.چرا ربط نداره فرشاد؟
پس میشه توضیح بدی vvti تویتا یا همون زمانبندی متغیر سوپاپها با چی تنظیم میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)