اگه با یک ماشین با هر سرعتی از روی اب رد بشی اب اونطوری که توی این بازی هست نمی پاشه روی شیشه جلویی.
خودتون یه امتحانی کنید هوا هم بارونی هست کلی اب هست تو خیابون ها من هر کاری کردم نشد که نشد.
اگه با یک ماشین با هر سرعتی از روی اب رد بشی اب اونطوری که توی این بازی هست نمی پاشه روی شیشه جلویی.
خودتون یه امتحانی کنید هوا هم بارونی هست کلی اب هست تو خیابون ها من هر کاری کردم نشد که نشد.
سلام
این بازی چه گیم پدی ساپورت میکنه ؟
من از این آنالوگ دارهای معمولی دارم ولی تو بازی فقط کیبردو نشون میده.
چیکار کنم ؟
من با این که طرفدار پر و پا قرص NFS هستم ، اما باید بگم که این بازی یه چیز دیگه است در حال حاضر.
من کلی در بازی پیشرفت کرده بودم ولی دیروز که میخواستم وارد بازی بشم دیدم سیو هام رو قبول نمیکنه و وارد live نمیشه . در صورتی که تو دو سه هفته قبلی هیچ مشکلی نداشته .
یکی از دوستان تو چند صفه قبل گفته بودن
فرقی نمیکنه چه گیم پدی باشه
شما میری تو قسمت آپیشن و بعد کنترلز
بعد روی هر گزینه ای که خواستی میری و اینترو میزنی و هر دکمه ای از گیم پد رو که میخوای میزنی
من واقعا نمیتونم از E-Brake استفاده کنم .... نمیدونم مشکل از خودمه یا از بازی .... موارد استفاده اش تو LA خیلی زیاده ولی من نمیتونم .....
سلام.من اين بازي رو خريدم اما بعد از اولين مسابقه كه ميخواد بياد تو منو ها بازي هنگ ميكنه.boys teamهم نبود بازي كرك هم داشت.
تو بازي سنتر پرسيدم گفتم مشكل از كركش هست.يكي كرك درست رو برا ما آپلود كنه خيلي ممنون ميشم.(آگه شد فشرده باشه)
من فکر نمیکنم مشکل شما از کرک بازی باشه بهتره بازی رو داخل Seven نصب
کنید بهتر جواب میده با این حال اینهم کرک در ضمن آخرین آپدیت کارت گرافیکتون
رو حتما نصب کنید در دادن فریم به بازی خیلی کمک میکنه .
دانلود کرک
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من فكر كنم بازي به حدي واقعي طراحي شده كه شما از روي آب رد بشي ،شيشه جلوي ماشينت خيس نشه.
بلكه بايد يه ماشين جلوت باشه تا آب توي خيابون رو بتونه بپاشونه به شيشه جلوي شما.
خب اين بازي matrix نيست.
سلام
منم قبلآ طرفدار سری بازیهای NFS بودم ولی الان دیگه نه به نظر من بازی های سبک شبیه سازی بهترن .اگه یه بازی مسابقه خیابانی(مثل سری NFS) به سبک شبیه سازی می ساختن خیلی باحال بود.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)