مشکل قطعی سرویس
مشکل قطعی سرویس
نه مشکل قطعی ندارم!!
سلام دوستان
من تو تاپیک مربوطه سوالم رو مطرح کردم ولی 4-5 روز گذشته و هنوز جوابی نگرفتم.اگه میشه شما من رو راهنمایی کنین.
منم یه مودم ADSL میخوام که همزمان باهاش از دو تا دستگاه استفاده کنم.برد هم میخوام بین 30 تا 40 متر رو راحت جواب بده.
البته میخوام مودمو توی یه اتاق بذارم و به فاصله حدود 35 متر از یه اتاق دیگه هم بتونم استفاده کنم.
چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟
قیمتش چجوریه؟
یه سوال:برای استفاده از مودم باید حتما کامپیوتر روشن باشه؟مثلا من اگه بخوام با وایرلس و از طریق موبایل به اینترنت وصل شم باید کامپیوتر روشن باشه؟
گارانتی هم داشته باشه...
میتونید یه مودم میان قیمت که به درد خونه بخوره و سیمی باشه و در حد قابل قبول کار کنه معرفی کنید؟قیمت؟
دوستان ببخشید ولی من یه کم عجله دارم میشه سریع تر منو کمکم کنید....
با تشکر...
salam maerat finglish minevisam bekhatr inke keybrdm eybl fasi nadare
dostan beyne modm haye TP Link 8901 TP-LINK W8101G che farghi hast mdionm 8901 4 ta port lan zafe dare be gheyr in port ha che ffarghi daran man mohem baram wirless hast.aya 8101 aziyat mkone moshkel dare.dostan az in modem daran?mano rahnemai koninn rasi gheymt 8101 va 8901 tplink chande?
دوست عزیز شما مودم TP-LINK 8901G رو بخر.
4تا کامپیوتر با چند تا لپ تاپ رو راحت جواب میده.
قیمت حدود 65000 تومان.
بردش هم تا 70 متر به راحتی جواب میده.
---------- Post added at 09:37 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------
دوست عزیز این مودم عالیه.من دارم هم با کامپیوتر هم با لپ تاپ و هم با موبایل باهاش کار کردم.عالی جواب داد.
اینجا تو شهر ما 8901 ، 55 تومن هست. خوبه بخرم؟
با درود
از قیمتی که گفتی اطمینان داری چه زمانی 60 تومن گرفتی
الان فکر کنم دور و بر 30 تومن باشه
از نظر برد تا چه فاصله ای را ساپورت میکنه؟ و اینکه این مدل برای استفاده در 2 طبقه مختلف جواب گو هست ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و بعد از 2 تا دیوار درصد کیفیت سیگنال چه طوره ؟
یک سوال فرق حرف اخر مدل ها چیه ( g , N )
دوست عزیز قیمت قطعات و لوازم جانبی هر روز فرق میکنه.پایین بالا میشه.
من چند ماه پیش این فیمت خریدم خوب الان ارزونتر شده و خواهد شد.
مودم خیلی خوبیه.
بخر پشیمون نمیشی.
---------- Post added at 01:00 PM ---------- Previous post was at 12:58 PM ----------
من چند ماه پیش گرفتم.برا 2 طبقه جواب داد تست کردم.بین 2تا دیوار هم خوب جواب داد.
مودم رو گذاشتم تو اتاق چون وصله به PC
لپ تاپ رو همه جای خونه بردم بالا پایین تو حیاط هم خوب جواب داد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)