دوچرخه واسه لاغری و اب شدن چربیهای دور کمر چقدر مفیده؟
دوچرخه واسه لاغری و اب شدن چربیهای دور کمر چقدر مفیده؟
خیلی؛من رو که لاغر بودم؛خیلی خوب رو فرم اورد؛البته بسته به دوچرخه و مسافت و سرعتی که شما میرید هم داره.
شما اگر می خواهید چربی آب کنید به یک دوچرخه ثابت و یک رژیم غذایی مناسب نیاز دارید.
![]()
سلام عزیزان ، خسته نبشین
ارتفاع زین باید چه جوری باشه ؟ من جمعه صبح رفتم بیرون شدید زانو هام درد گرفت ، بعدش زینو 10سانت دادم بالا بهتر شد ولی احساس میکنم ایندفعه به کمرم فشار میاد ، اندازه ایده آل چقدره ؟ (قدم 176)
دوستان، من یه مشکل با شانژمان دوچرخه Giant Boulder خودم دارم (ست شیمانو Acera).
نمی دونم چرا وقتی دنده جلو رو از یک به دو تغییر میدم، زنجیر روی چرخ دنده دومی نمی افته! وقتی از بزرگه (3) به وسطی عوض می کنم زنجیر راحت می افته روی چرخ دنده دومی، ولی وقتی از کوچکه یعنی 1 می خوام ببرم رو وسطی که 2 باشه، نمیره!
عجیبه که اگر دنده رو توی حالت ایستاده عوض کنی و رکاب بزنی راحت از یک هم رو دو میره، ولی اگر سوارش باشی اصلا نمیره!
امروز هم زنجیر توی سمت جلو افتاده بود که کلی ما رو مجبور به پیاده روی کرد!
من بیشتر دنده رو روی یک جلو (کوچک ترین دنده جلو) و هفت عقب (کوچک ترین دنده عقب) می ذاشتم و تعمیرکار می گفت نباید روی 1-7 بذاری، بلکه باید اگر جلو 1 است عقب هم 1 باشه (یعنی کوچک ترین چرخ دنده جلو با بزرگترین عقب)، گفت به خاطر همین 1-7 گذاشتن شما به زنجیر فشار اومده و افتاده!
به نظرتون شانژمان احتیاج به تعمیر داره؟ اگه تعمیر می خواد چقدر خرجشه؟ چه توصیه ای دارید که دیگه این گرفتاری تکرار نشه؟
ممنون.![]()
به نظر من جوری باید باشه که وقتی رکاب در پایین ترین حالت قرار میگیره، و نیمه جلویی پنجه روی رکاب هست، زانو راست باشه.
البته این نظر منه و دوستان از حالت استاندارد بهتر خبر دارن.
هنگام تعویض دنده سر دنده رو تا اخر ببر بالا و بعد از اینکه زنجیر افتاد روی ستاره مورد نظر سر دنده رو ول کن. اگه اینجوری درست نشد پیچی که در کنار سر دنده مربوط هست رو یکم باز تر کن.
سلام به همه
یه چند روزی شمال بودم اگه جواب ندادم معذرت میخوام
ببینید تمام دچرخه سوارایی حرفهای و نیمه حرفه ای ارن از کفش استفاده میکنن
چون استفاده از کفش و پنجه دیگه تمرکز کردن روی حالت قرار گرفتن پا رو روی پدال نمیخواد
هنگام پریدن از روی چرخ جدا نمیشید و زمین نمیخورید
انرژی کمتری هدر میدید و مصافت بیشتری رو طی میکنید
انا همه از مزایای کفش و پنجه هست
به نظر من خرج کردن حدود 100 هزار تونم اضافه برای سلامتی یه عمر خیلی زیاد نیست
بله شما اگه بتونین ضربان قلب خودتون رو روی یه تعداد مشخص نگه دارید او تمرین باعپ چربی سوز شدن خواهد شد
شما وزن خودتون رو هم بگید که من بگم چه ضربانی باید داشته باشید ولی لازم به ذکره که پابت نگه داشتن ضربان و کنترل ان نیاز به ساعت های و یا کیلومتر های ضربان صنج داره که من برای افراد عادی پیشنهاد نمیکنم
بببین دوست من
شما باید هنگامی که روی دوچرخه میشینید پاشنه چای خود رو روی پدال بذارید و انقدر زین رو بالا یا پایین کنید تا پاشنه پای شما به صورت کاملا کشیده در بیاد
هنگامی که با پنجه رکاب میزنید یه کمی خمیدگی در پای شما هست که اون کافی هست و به زانو ها و رباتهای شما صدمه نمیزنه
هنگام تنظیم ارتفاع به دقت عمل کنید
یه بار واسه دوستان اومزش تنظیم شانژمان رو گذاشته بودم اگه پیدا نکردید بگید دوباره بذارم
با سلام خدمت سائو سائو عزیز
آقا بابت پاسخهای دقیق و لطفی که به این بچه های فروم دارید واقعا سپاس گذارم ، حضور شما واقعا نعمت بزرگیه من که خیلی استفاده کردم. امیدوارم سلامت باشید و سایه لطفتون از سر ما کم نشه.
والا من از ابتدا کل این تاپیک رو خوندم. ولی راستش هنوز خوب سر در نیاوردم دوچرخه چی بخرم . میخوام اگه امکانش هست یه نسخه واسه ما بپیچین.
من تو شیروان زندگی میکنم یه شهر نزدیک بجنورد ( مرکز استان خراسان شمالی ) و 3 ساعت با مشهد فاصله داره. ( جدیدا اینجا ساکن شدم). لابد فکر میکنید اینجا اصلا دوچرخه وجود نداره.ولی جالبه نمایندگی giant وجود داره!!! و البته انواع و اقسام دوچرخه ها .
من 186 قدمه و 82 وزنمه و اصلا دوچرخه سواری 20 ساله نکردم . می خوام شروع کنم به 2 دلیل :
1- من عاشق طبیعتم و اطراف شهر پره از روستا های بسیار قشنگ و کوه و دشت و ... که البته ممکنه دور هم باشن. عکاسی هم میکنم.( اینجا پره از مکانهای آف رود که گاهی لازم میشه دوچرخه رو رو دوشم بگیرم.)
2- من تحرکم خیلی کم شده میخوام تو شهر جایی میخوام برم با دوچرخه برم .
چون اصلا حرفه ای نیستم و نمیخوام هم مسایقه شرکت کنم، فقط میخوام لذت ببرم.
اینجا یه دوچرخه دیدم بدنه آلومینیوم6061 و تایوانی و قطعات دنده ها شیمانو بود 240 میداد ، giant هم از 350 تا 1000 به بالا.
حالا با این تفاصیر.
قیمت مهم نیست ، ولی نمیخوام بیخودی پول بدم.
چی بگیرم و با چه ابعادی.
پیشاپیش تشکر میکنم.
امروز رفتم قیمت کردم به شرح زیر بود:
1- BOULDER SE با تشکیلات سرام 420
2-RINCON با شانژمان ALIVIO و دنده های که ضعیف تر حالا یادم نیست 570
3- YUKON کلا ALIVIO و با ترمز دیسکی 690
4- مدلهای CROSS هم داشت که قیمتاش 200 تا 300 بود همشون هم تشکیلاتشون SHIMANO بود.( و خوشکل و به نظر مناسب میومدن)
مریدا نداشت.
ما هنوز منتظریم
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)