تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 170 اولاول ... 354142434445464748495595145 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 1694

نام تاپيک: گفتگوی آزاد دوچرخه

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

دوچرخه واسه لاغری و اب شدن چربیهای دور کمر چقدر مفیده؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

خیلی؛من رو که لاغر بودم؛خیلی خوب رو فرم اورد؛البته بسته به دوچرخه و مسافت و سرعتی که شما میرید هم داره.

پروفشنال davidjoker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جایی که فقط دو نفر هست...

پيش فرض

شما اگر می خواهید چربی آب کنید به یک دوچرخه ثابت و یک رژیم غذایی مناسب نیاز دارید.

4. 2 کاربر از davidjoker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام عزیزان ، خسته نبشین

ارتفاع زین باید چه جوری باشه ؟ من جمعه صبح رفتم بیرون شدید زانو هام درد گرفت ، بعدش زینو 10سانت دادم بالا بهتر شد ولی احساس میکنم ایندفعه به کمرم فشار میاد ، اندازه ایده آل چقدره ؟ (قدم 176)

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان، من یه مشکل با شانژمان دوچرخه Giant Boulder خودم دارم (ست شیمانو Acera).
    نمی دونم چرا وقتی دنده جلو رو از یک به دو تغییر میدم، زنجیر روی چرخ دنده دومی نمی افته! وقتی از بزرگه (3) به وسطی عوض می کنم زنجیر راحت می افته روی چرخ دنده دومی، ولی وقتی از کوچکه یعنی 1 می خوام ببرم رو وسطی که 2 باشه، نمیره!
    عجیبه که اگر دنده رو توی حالت ایستاده عوض کنی و رکاب بزنی راحت از یک هم رو دو میره، ولی اگر سوارش باشی اصلا نمیره!
    امروز هم زنجیر توی سمت جلو افتاده بود که کلی ما رو مجبور به پیاده روی کرد!
    من بیشتر دنده رو روی یک جلو (کوچک ترین دنده جلو) و هفت عقب (کوچک ترین دنده عقب) می ذاشتم و تعمیرکار می گفت نباید روی 1-7 بذاری، بلکه باید اگر جلو 1 است عقب هم 1 باشه (یعنی کوچک ترین چرخ دنده جلو با بزرگترین عقب)، گفت به خاطر همین 1-7 گذاشتن شما به زنجیر فشار اومده و افتاده!
    به نظرتون شانژمان احتیاج به تعمیر داره؟ اگه تعمیر می خواد چقدر خرجشه؟ چه توصیه ای دارید که دیگه این گرفتاری تکرار نشه؟
    ممنون.

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلام عزیزان ، خسته نبشین

ارتفاع زین باید چه جوری باشه ؟ من جمعه صبح رفتم بیرون شدید زانو هام درد گرفت ، بعدش زینو 10سانت دادم بالا بهتر شد ولی احساس میکنم ایندفعه به کمرم فشار میاد ، اندازه ایده آل چقدره ؟ (قدم 176)
    به نظر من جوری باید باشه که وقتی رکاب در پایین ترین حالت قرار میگیره، و نیمه جلویی پنجه روی رکاب هست، زانو راست باشه.
    البته این نظر منه و دوستان از حالت استاندارد بهتر خبر دارن.

دوستان، من یه مشکل با شانژمان دوچرخه Giant Boulder خودم دارم (ست شیمانو Acera).
    نمی دونم چرا وقتی دنده جلو رو از یک به دو تغییر میدم، زنجیر روی چرخ دنده دومی نمی افته! وقتی از بزرگه (3) به وسطی عوض می کنم زنجیر راحت می افته روی چرخ دنده دومی، ولی وقتی از کوچکه یعنی 1 می خوام ببرم رو وسطی که 2 باشه، نمیره!
    عجیبه که اگر دنده رو توی حالت ایستاده عوض کنی و رکاب بزنی راحت از یک هم رو دو میره، ولی اگر سوارش باشی اصلا نمیره!
    امروز هم زنجیر توی سمت جلو افتاده بود که کلی ما رو مجبور به پیاده روی کرد!
    من بیشتر دنده رو روی یک جلو (کوچک ترین دنده جلو) و هفت عقب (کوچک ترین دنده عقب) می ذاشتم و تعمیرکار می گفت نباید روی 1-7 بذاری، بلکه باید اگر جلو 1 است عقب هم 1 باشه (یعنی کوچک ترین چرخ دنده جلو با بزرگترین عقب)، گفت به خاطر همین 1-7 گذاشتن شما به زنجیر فشار اومده و افتاده!
    به نظرتون شانژمان احتیاج به تعمیر داره؟ اگه تعمیر می خواد چقدر خرجشه؟ چه توصیه ای دارید که دیگه این گرفتاری تکرار نشه؟
    ممنون.

هنگام تعویض دنده سر دنده رو تا اخر ببر بالا و بعد از اینکه زنجیر افتاد روی ستاره مورد نظر سر دنده رو ول کن. اگه اینجوری درست نشد پیچی که در کنار سر دنده مربوط هست رو یکم باز تر کن.

8. 4 کاربر از Farshadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

من قبل از خرید دوچرخه یه تحقیق اینترنتی در این مورد کردم و اکثر سایت هایی که دیدم نوشته بود که دوچرخه سواری پس از شنا دومین ورزش خوب برای تقویت عضلات اطراف مفصل زانو و جلوگیری از آرتروز زانو هاست (در واقع پا زدن در مقابل یه نیرو که داره مقاومت می کنه ذکر شده بود و این دو ورزش به عنوان بهترین مثال ها).
    اصلی ترین علتی که دارم دوچرخه سواری می کنم هم همینه، چون می دونم سن بیماری آرتروز در ایران متاسفانه پایین اومده و خیلی جوان ها دارن مبتلا میشن.
    نمی خوای که بگی دوچرخه بدون کفش زانو رو خراب می کنه؟ منظورت از خطر آسیب و جراحی زانو خطر ضربه و تصادف است یا این که خود ورزش مضره؟
    cao cao، نمی خوای به پست 438 جواب بدی؟
    فقط بگو منظورت از این که کار زانو رو به عمل می کشونه چی بود؟
    سلام به همه
    یه چند روزی شمال بودم اگه جواب ندادم معذرت میخوام
    ببینید تمام دچرخه سوارایی حرفهای و نیمه حرفه ای ارن از کفش استفاده میکنن
    چون استفاده از کفش و پنجه دیگه تمرکز کردن روی حالت قرار گرفتن پا رو روی پدال نمیخواد
    هنگام پریدن از روی چرخ جدا نمیشید و زمین نمیخورید
    انرژی کمتری هدر میدید و مصافت بیشتری رو طی میکنید
    انا همه از مزایای کفش و پنجه هست
    به نظر من خرج کردن حدود 100 هزار تونم اضافه برای سلامتی یه عمر خیلی زیاد نیست
    بله شما اگه بتونین ضربان قلب خودتون رو روی یه تعداد مشخص نگه دارید او تمرین باعپ چربی سوز شدن خواهد شد
    شما وزن خودتون رو هم بگید که من بگم چه ضربانی باید داشته باشید ولی لازم به ذکره که پابت نگه داشتن ضربان و کنترل ان نیاز به ساعت های و یا کیلومتر های ضربان صنج داره که من برای افراد عادی پیشنهاد نمیکنم
    سلام عزیزان ، خسته نبشین

بببین دوست من
    شما باید هنگامی که روی دوچرخه میشینید پاشنه چای خود رو روی پدال بذارید و انقدر زین رو بالا یا پایین کنید تا پاشنه پای شما به صورت کاملا کشیده در بیاد
    هنگامی که با پنجه رکاب میزنید یه کمی خمیدگی در پای شما هست که اون کافی هست و به زانو ها و رباتهای شما صدمه نمیزنه
    هنگام تنظیم ارتفاع به دقت عمل کنید

10. 5 کاربر از cao-cao بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

به نظر من جوری باید باشه که وقتی رکاب در پایین ترین حالت قرار میگیره، و نیمه جلویی پنجه روی رکاب هست، زانو راست باشه.
    البته این نظر منه و دوستان از حالت استاندارد بهتر خبر دارن.

هنگام تعویض دنده سر دنده رو تا اخر ببر بالا و بعد از اینکه زنجیر افتاد روی ستاره مورد نظر سر دنده رو ول کن. اگه اینجوری درست نشد پیچی که در کنار سر دنده مربوط هست رو یکم باز تر کن.
    یه بار واسه دوستان اومزش تنظیم شانژمان رو گذاشته بودم اگه پیدا نکردید بگید دوباره بذارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

با سلام خدمت سائو سائو عزیز
    آقا بابت پاسخهای دقیق و لطفی که به این بچه های فروم دارید واقعا سپاس گذارم ، حضور شما واقعا نعمت بزرگیه من که خیلی استفاده کردم. امیدوارم سلامت باشید و سایه لطفتون از سر ما کم نشه.
    والا من از ابتدا کل این تاپیک رو خوندم. ولی راستش هنوز خوب سر در نیاوردم دوچرخه چی بخرم . میخوام اگه امکانش هست یه نسخه واسه ما بپیچین.
    من تو شیروان زندگی میکنم یه شهر نزدیک بجنورد ( مرکز استان خراسان شمالی ) و 3 ساعت با مشهد فاصله داره. ( جدیدا اینجا ساکن شدم). لابد فکر میکنید اینجا اصلا دوچرخه وجود نداره.ولی جالبه نمایندگی giant وجود داره!!! و البته انواع و اقسام دوچرخه ها .
    من 186 قدمه و 82 وزنمه و اصلا دوچرخه سواری 20 ساله نکردم . می خوام شروع کنم به 2 دلیل :
    1- من عاشق طبیعتم و اطراف شهر پره از روستا های بسیار قشنگ و کوه و دشت و ... که البته ممکنه دور هم باشن. عکاسی هم میکنم.( اینجا پره از مکانهای آف رود که گاهی لازم میشه دوچرخه رو رو دوشم بگیرم.)
    2- من تحرکم خیلی کم شده میخوام تو شهر جایی میخوام برم با دوچرخه برم .
    چون اصلا حرفه ای نیستم و نمیخوام هم مسایقه شرکت کنم، فقط میخوام لذت ببرم.
    اینجا یه دوچرخه دیدم بدنه آلومینیوم6061 و تایوانی و قطعات دنده ها شیمانو بود 240 میداد ، giant هم از 350 تا 1000 به بالا.
    حالا با این تفاصیر.
    قیمت مهم نیست ، ولی نمیخوام بیخودی پول بدم.
    چی بگیرم و با چه ابعادی.
    پیشاپیش تشکر میکنم.

13. این کاربر از journalist1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

امروز رفتم قیمت کردم به شرح زیر بود:
    1- BOULDER SE با تشکیلات سرام 420
    2-RINCON با شانژمان ALIVIO و دنده های که ضعیف تر حالا یادم نیست 570
    3- YUKON کلا ALIVIO و با ترمز دیسکی 690
    4- مدلهای CROSS هم داشت که قیمتاش 200 تا 300 بود همشون هم تشکیلاتشون SHIMANO بود.( و خوشکل و به نظر مناسب میومدن)
    مریدا نداشت.
    ما هنوز منتظریم
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •