تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 79 اولاول ... 3541424344454647484955 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 785

نام تاپيک: {{تعمیرگاه مجازی گوشیهای نوکیا}}

آخر فروم باز *QWERT*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    پاسارگاد

پيش فرض

سلام دوستان.یه اتفاقی واسه گوشیم افتاده میخوام ببینم خودم میتونم کاریش کنم یا نه.
    اون روز نمیدونم چرا گوشیم(3120) یهو از تو کوچه از بالای در حیاط افتاد تو خونمون
    از اون روز دیگه نه آنتن میده،نه اسپیکرش صداش در میاد و خودش واسه خودش هی خاموش میشه و ری استارت.
    اگه میشه یه راهنمایی کنید

2. این کاربر از *QWERT* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Saeed Nazari SN85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض 1 question

من يكي از دوستام كه ان85 داره امروز بيشم بود و و رو گوشيش حدود 32 تا تم كه اكثرشون بالاي 2 مگ حجم داشتند به همراه 30نرم افزار رو گوشيش نصب بود اما خدايي اصلا هنگ نكرد اما من هنگ كردم . سرعتش هم با اون همه برنامه استثنايي بود بعد رمشو به من داد تا ازش بك اب بگيرم و تو اين موقع عكس هاي زيادي گرفت كه حافظه ي گوشيش بر شد و بعد رمشو باهمون برنامه ها بهش دادم وبه گوشي وصل كرد وگوشي هم بيغام برشدن حافظه ي گوشي رو ميداد ورفت يه برنامه رو رو نصب كنه گوشي به علت بر بودن حافظه اجازه نداد و دوستم تمام عكسهايي كه گرفته بود رو از حافظه ي گوشي حذف كرد و حدود 38 مگ از اون خالي شد و رفت روي دوربين عكس بگيره كه گوشي سيستم ارور داد و واز برنامه دوربين اومد بيرون و دوباره رفت تو دوربين و يه عكس گرفت و رفت يه عكس ديگه بگيره دوباره سيستم ارور داد و وقتي از دوربين اومد بيرون دوباره سيستم ارور داد وبعد من گوشيشو گرفتم تا رمشو فرمت كنم هنگام فرمت هم سيستم ارور داد و رمشو فرمت كردم و خود گوشيشو مستر ريست كردم اما حالا ديگه سيستم ارور نميده ....ومي خواستم از دوستان سوال كنم كه اون سيستم ارور به خاطر نصب اونهمه برنامه و همچنين فول شدن حافظه ي گوشي بود؟ چون بعداز فرمت كه ميرم رو دوربين و عكس ميگيرم به خوبي كار ميكنه و مشكلي نداره... يا اينكه سيستم گوشي دچار مشكل شده ........................و يه سوال ديگه كه اين لايف تامر اعداد رو به چه حسابي مي نويسه( #92702689#*) رو همين گوشي دوستم نوشته بود(هشت صفر:دو بنج تا صفر) ورو 3110 بدرم نوشته 0085:20 (به نظر خودم مثلا اين دوستم ان85 رو 2ماه و8 روز بيش خريده وازش استفاده كرده و دوستم هم تو همين مدت 2ماه وخورده اي گوشيشو خريده) حالا ديگه درستي و نادرستيش باشما.. اگه فلش هم بشن همين رو مينويسه ؟............تازه يه فايلي هم از تابيك هاي ديگه گرفتم كه به شما ميگه چطور ميتونيد اونو صفر كنيد باتشكر ..

4. این کاربر از Saeed Nazari SN85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

سلام دوستان.یه اتفاقی واسه گوشیم افتاده میخوام ببینم خودم میتونم کاریش کنم یا نه.
    اون روز نمیدونم چرا گوشیم(3120) یهو از تو کوچه از بالای در حیاط افتاد تو خونمون
    از اون روز دیگه نه آنتن میده،نه اسپیکرش صداش در میاد و خودش واسه خودش هی خاموش میشه و ری استارت.
    اگه میشه یه راهنمایی کنید
    :18:
    یهو می انداختیش زیر چرخای تریلی 18 چرخدیگه...!

احتمالا بورد گوشیت رو ترکوندی. ببرش پیش یه تعمیرکار. اگه بوردت صدمه زیادی دیده بود دیگه بندازش سطل زباله...! چون بورد دارای قیمتی معادل 2/3 قیمت یه گوشی نو هست!

من يكي از دوستام كه ان85 داره امروز بيشم بود و و رو گوشيش حدود 32 تا تم كه اكثرشون بالاي 2 مگ حجم داشتند به همراه 30نرم افزار رو گوشيش نصب بود اما خدايي اصلا هنگ نكرد اما من هنگ كردم . سرعتش هم با اون همه برنامه استثنايي بود بعد رمشو به من داد تا ازش بك اب بگيرم و تو اين موقع عكس هاي زيادي گرفت كه حافظه ي گوشيش بر شد و بعد رمشو باهمون برنامه ها بهش دادم وبه گوشي وصل كرد وگوشي هم بيغام برشدن حافظه ي گوشي رو ميداد ورفت يه برنامه رو رو نصب كنه گوشي به علت بر بودن حافظه اجازه نداد و دوستم تمام عكسهايي كه گرفته بود رو از حافظه ي گوشي حذف كرد و حدود 38 مگ از اون خالي شد و رفت روي دوربين عكس بگيره كه گوشي سيستم ارور داد و واز برنامه دوربين اومد بيرون و دوباره رفت تو دوربين و يه عكس گرفت و رفت يه عكس ديگه بگيره دوباره سيستم ارور داد و وقتي از دوربين اومد بيرون دوباره سيستم ارور داد وبعد من گوشيشو گرفتم تا رمشو فرمت كنم هنگام فرمت هم سيستم ارور داد و رمشو فرمت كردم و خود گوشيشو مستر ريست كردم اما حالا ديگه سيستم ارور نميده ....ومي خواستم از دوستان سوال كنم كه اون سيستم ارور به خاطر نصب اونهمه برنامه و همچنين فول شدن حافظه ي گوشي بود؟ چون بعداز فرمت كه ميرم رو دوربين و عكس ميگيرم به خوبي كار ميكنه و مشكلي نداره... يا اينكه سيستم گوشي دچار مشكل شده ........................و يه سوال ديگه كه اين لايف تامر اعداد رو به چه حسابي مي نويسه( #92702689#*) رو همين گوشي دوستم نوشته بود(هشت صفر:دو بنج تا صفر) ورو 3110 بدرم نوشته 0085:20 (به نظر خودم مثلا اين دوستم ان85 رو 2ماه و8 روز بيش خريده وازش استفاده كرده و دوستم هم تو همين مدت 2ماه وخورده اي گوشيشو خريده) حالا ديگه درستي و نادرستيش باشما.. اگه فلش هم بشن همين رو مينويسه ؟............تازه يه فايلي هم از تابيك هاي ديگه گرفتم كه به شما ميگه چطور ميتونيد اونو صفر كنيد باتشكر ..
    درباره مشکل رم N85 به احتمال قوی نسل تازه ویروس MyDocument رو گرفتی. این فایل سریغ خودش رو تکثیر می کنه و رم رو پر می کنه. با یه ضد ویروس باحال پاکسازیش کنین.

درباره لایف تایمر هم 0085:20 یعنی این که با این گوشی 85 ساعت و 20 دقیقه مکالمه شده.!
    شاد و پیروز باشین

6. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه kindgirl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شهر رویاهای گم شده

پيش فرض

سلام دوستان
    گوشی من شارژ نمیشه
    مشکل از باطری شه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

5 گوشی تند تند ریست میشه

سلام.
    من 5530 دارم.دوتا از دوستامم دارن و تقریبا باهم اما از جاهای مختلف خریدیم.lcd هرسه تاموون دیر به دیر رنگاش قاطی میکرد و ریستارت میشد. بیشتر وقتی رم کم میاورد.تا اینکه بعد چند هفته امروز من تو برنامه Xplorer بودم که باز ریست شداما بعد ریست باز رنگ lcd قاطی میکنه و باز ریست میشه.بازم ریستو ...
    لطفا کمکم کنید.
    اصلا چیزی نشون نمیده صفحه سفیده بعد راه راه میشه و سفیدو ریست میشه.
    چیکار کنم؟ از ال سی دیه؟
    رم و سیم کارتم در میارم فرقی نداره.
    تو شارژ هم میزنم روشن میشه باز ریست میشه و....

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

سلام.
    من 5530 دارم.دوتا از دوستامم دارن و تقریبا باهم اما از جاهای مختلف خریدیم.lcd هرسه تاموون دیر به دیر رنگاش قاطی میکرد و ریستارت میشد. بیشتر وقتی رم کم میاورد.تا اینکه بعد چند هفته امروز من تو برنامه Xplorer بودم که باز ریست شداما بعد ریست باز رنگ lcd قاطی میکنه و باز ریست میشه.بازم ریستو ...
    لطفا کمکم کنید.
    اصلا چیزی نشون نمیده صفحه سفیده بعد راه راه میشه و سفیدو ریست میشه.
    چیکار کنم؟ از ال سی دیه؟
    رم و سیم کارتم در میارم فرقی نداره.
    تو شارژ هم میزنم روشن میشه باز ریست میشه و....
    سلام
    ورزن گوشیه شما چیه؟
    اگه 11 هست حتما به 20 آپدیت کن رفع میشه آخه ماله منم همینطور بود که ورژن 20 روش ریختم کاملا درست شد.
    اگر هم که 20 هست ببر بیرون فلش کنن.

10. این کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام من گوشیم نوکیا سری 60 هست. و با دکمه های *سبز و 3 و روشن نمی شه می شه کاری کرد؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

سلام من گوشیم نوکیا سری 60 هست. و با دکمه های *سبز و 3 و روشن نمی شه می شه کاری کرد؟

سلام
    به تالارهای گفتگوی پی30ورلد خوش اومدی. امیدوارم مدیر شدنت رو ببینم
    می شه کاملتر توضیح بدی که چه اتفاقی افتاده که این جوری روشن نمی شه؟

شاد و پیروز باشین
    نوروزتان پیروز

آخر فروم باز leon scott kendy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    می دونی تهران کجاست

1 salam

سلام بچه ها من صفحه کلید گوشیم که n81 هست آب خورده و پر شده باید یک صفحه کلید براش بگیرم . البته منظورم برد صفحه کلید هست می خواستم قیمتش رو بدونم می شه بگید چنده من تهرانم
    قیمتش رو م یخوام بدونم
    بعد یک سوال این پاساژ علایدین باز هست برم
    یک جا بگید برم قیمتش خوب باشه

می گم بچه ها صفحه کلیدم با مشکل برخورده و دکمه های پایین کار نمی کنه باید چی کار کنم
    جاهای دیگه رفتم و تحقیقی کردم هر کی یک جوری حل کرده بود حالا من باید چی کار کنم
    یک تعمیر کاری باحال و خوب نمی شناسید که کارش ردیف و درست باشه و نزنه یک جای گوشی رو داغون کنه
    قیمتش رو بگید خودم درست می کنم مشکلی ندارم
    فقط یک توضیحی کی نقشه ای هم بهم بگید ممنون می شو

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

سلام بچه ها من صفحه کلید گوشیم که n81 هست آب خورده و پر شده باید یک صفحه کلید براش بگیرم . البته منظورم برد صفحه کلید هست می خواستم قیمتش رو بدونم می شه بگید چنده من تهرانم
    سلام
    بورد اصلی حدود 30 تومن هست. البته تاکید می کنم بورد اصلی! اگه بتونی گیر بیاری....

قیمتش رو م یخوام بدونم
    بعد یک سوال این پاساژ علایدین باز هست برم
    یک جا بگید برم قیمتش خوب باشه
    علاءالدین یه دزدکده ای هست که دومی نداره! من دزد هم دست تعمیرکارای اونجا نمی دم؛ چه برسه به گوشی اون هم برای تعمیر!!! ( البته توشون هم خوب پیدا می شه. اما تا بخوای بگردی پیدا کنی موهات مث دندونات سفید می شه! )

می گم بچه ها صفحه کلیدم با مشکل برخورده و دکمه های پایین کار نمی کنه باید چی کار کنم
    جاهای دیگه رفتم و تحقیقی کردم هر کی یک جوری حل کرده بود حالا من باید چی کار کنم
    یک تعمیر کاری باحال و خوب نمی شناسید که کارش ردیف و درست باشه و نزنه یک جای گوشی رو داغون کنه
    قیمتش رو بگید خودم درست می کنم مشکلی ندارم
    فقط یک توضیحی کی نقشه ای هم بهم بگید ممنون می شو
    به احتمال قوی مشکل شما با تینر برطرف بشه. رو و زیر چیپ ها و اتصالات بورد صفحه کلید جرم و رسوب گرفته که با گذاشتن توی محلول تینر برطرف می شه. البته نری همین الآن فرتی بندازیش توی تینر تا حل بشه و از بین بره!!! با هر تینری نمی شه این کارو کرد. تینر با درصد خلوص ویژه هست که من از اون بی اطلاعم.
    در ضمن؛ باز کردن گوشی کار هر کسی نیست. این جوریم نیست که نقشه بگذاری جلوت و دل و روده گوشی رو بریزی بیرون و سپس جمعش کنی...
    مطمئن ترین جا گارانتی هست. اگه ببری اونجا واست درست می کنن. البته چون آب خورده بعید می دونم که مفتی درستش کنن؛ ولی خب مطمئن ترین جاست. حداقل مطمئنی که چیزی از گوشیت کم نمی شه.

شاد و پیروز باشین
    نروزتان پیروز

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •