كركي براي آپديت 3 هستش كه جلوي 0 - 0 شدن همهي بازي ها رو بگيره؟
كركي براي آپديت 3 هستش كه جلوي 0 - 0 شدن همهي بازي ها رو بگيره؟
هنوز خیر تا وقتی کرک برای آپدیت 3 نیومده شما نباید اون رو نصب می کردی
کرک فعلی فقط با آپدیت 2 کار میکنه
چرا کرک 3 برای من don't send میده؟؟؟
کمکم کنید...
سلام به همه شما مورينيوهاي عزيز اگه ممكنه يه كمك به من بدين چون تازه با اين بازي آشنا شدم
ميخوام ورزشگاهمو بزرگ كنم ولي به پول نياز دارم چندتا پچ از cheathappens.com گرفتم اما كار نميكنه اگه ممكنه يكي يه لينك يا رمزي از پول تو سايت بذاره ممنون.
سوال دوم اينكه چه طوري ميتونم مالك باشگاه بشم؟يا باشگاهو بخرم.
با تشكر از همه دوستان
دومی به دردت می خوره آقایhamidrayaneh
سلام به همه شما مورينيوهاي عزيز راستش من تازه به جمع شما اومدمو تازه اين بازيو شروع كردم يه چند تا مشكل دارم واقعا ممنون ميشم كمكم كنيد:1- اولين مشكل من اينه كه ميخوام ورزشگاهمو بزرگ كنم ولي به اندازه كافي پول ندارم چند تا ترينر هم از سايت گرفتم ولي كار نميكنه شما رمز يا ترينر پول داريد؟ هركي داره بذاره كه لنگ موندم2- منم مثل همه شما با وجود قهرماني تو همه جامها اخراج شدم ولي تو يه پست نوشته بود كه اگه تو دو تاريخ 28 ژوئن و1 جولاي يه بازيكن اضافه كني درست ميشه ميخواستم يكي كه اين كارو بلده آموزش بده چون من نتونستم درست سر در بيارم. البته اينم بگم كه ميدونم لول مربي و پولاي خودمو از دست ميدم ولي برام مهم نيست.لطفا اين سوالات منو جواب بديد تا از بلاتكليفي درام با تشكر از همه دوستان.
دوست عزيز من اين روشي كه گفتي رو امتحان كردم باشگاهم خريدم ولي خودم پولدارم ولي cash باشگاه هنوز همون مقدار قبلي نميشه از پول خودم به cash اضافه كنم؟
1-برید به \fm09\fifa manager 09\user\objects
یکی از فایل ها رو باز کنید و واسه رقم های نوشته شده علامت منفی (-) بزارید. حالا هر وقت خونه یا ماشین رو می خرید به جای اینکه از پولتون کسر بشه به پولتون اضافه می شه.(می تونید روقم رو هم بیشتر کنید تا کارتون سریع تر بشه) حالا باشگاه رو می تونید بخرید.
شما باید بری توی قسمتی که نوشته از کدوم تیم و بازیکن و ... خوشتون میاد و اونجا پول را به باشگاهتون اضافه کنید.
این برای افزایش پول هستش که اقای عارف رحمانی نوشته و درست هم هستش
2-شما بهتره آپدیت 2 و اون فایل اخراج نشدن را دانلود کنید.
اگر اون یکی راه را می خواهید باید وقتی که اخراجتون می کنن به سراغ add new player بروید.
با سپاس
چرا کرک 3 برای من don't send میده؟؟؟
کمکم کنید...
راستی آیا کسی هستش که این دو پچ اخراج نشدن یعنی آپدیت 2 و اون پچ جلوگیری از اخراج نشدن را برای من بفرسته.
گفتم که برای آپدیت 3 کرک نیومده نباید نصب کنید!
اگرهم نصب کردید باید بازی رو از اول با آپدیت 2 نصب کنید!!
کسی می تونه این دو فایل را برای من بفرسته...
اقا کسی روش گذاشتن عکس برای بازیکنا را دقیق میدونه.من تمام مراحل را درست انجام میدم عکس را با فرمت تی جی ا میزارم تو قسمت یوزر و پیکچر و فایل را هم اسمش کد داخل اپیرینس میزارم ولی تو بازی فقط عکس انیمیشنیش میاد.
کسی امتحان کرده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)