در این تاپیک جدیدترین DATABASE ها قرار گذاشته شده !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در این تاپیک جدیدترین DATABASE ها قرار گذاشته شده !
GM On کن !
ممنون از تاپیکت ولی اینا تقریباً خیلی قدیمی هستن ولی به حر حال خیلی عالیه ممنون
پریست 6/8 t6 داره با اون عصایی که از ایلیدان میوفته کلی هم آیتم اپیک دیگه تو کیفش داره. تیلورینگ و انچنتینگ هم چهار صدو سی و خورده ای انگار .20k honor داره با 4k gold. پا لادین 3تا t5 و دروید 2 تا t5.
اگر ممکنه بگو چطور معامله میشه کردم.
سلام حسین ...
عزیزم از دستت ناراحتم من باید کلی صبر کنم که شما آن بشی بیای و جواب بدی ! ولی جدیدن اصلا به سوالات من
جواب نمیدی ؟! چرا ! من احتیاج دار م به کمک !
میشه تو این تاپیک به سوالات من جواب بدی ممنون میشم ×!
سلام دوست عزیز ....
پریستتون رو میتونین بین 200 تا 250 بفروشین ! با توجه به این ایتم ها و ورک و ....
ولی پالادین رو همون 150 ! بیشتر نمیدن !
ولی شما گفتی که همه این هیرو ها توی یک اکانت هست و این قیمتت رو میاره پایین ! اگز هر کدوم از هیروها یه چندتا آیتم هو داشته باشند بازم اکانت رو بیشتر 300 تومن نمیتونی بفروشی ! اگه کسی بخره ...
ولی اگر یه GM پیدا کنی که هیرو ها رو واست جدا کنه کخ بتونی تکی بفروشی خیلی به نفعت میشه !
با Navicat برو تو قسمته Realmd اونجا یه تب داری به اسمه account_extend اونجا شماره ی اکانت یا اسمه اکانتتو پیدا کن بعد جلوی او G_ID رو بکن 4 و Gender رو بکن 2 اینجوری اکانتت ادمینه سایت میشه و میتونی با مینی منیجر باهاش آنلاین بشی
اون user , Password که میخواد برای ساختن تو سرور نیست برای اینه که بتونی تو مینی منیجر فعالیت کنی و یوزر و پسوردت باید اجازه ی فعالیت داشته باشن که به این طریقی که گفتم به اکانتت اجازه ی فعالیت تو مینی منیجر رو میدی
موفق باشی
Last edited by Bllizzardwow; 10-07-2009 at 09:51. دليل: ایراد تایپی
راستی SQL های مینیمنیجر رو یادت نره اونارم باید هرجا که گفته کامل اینپورت کنی
سلام حسین مرسی که جواب دادی ولی !
این همون مینیمنجر هست که میشه باهاش item gmi و ..... ساخت خب چجوری !
یه سوال دیگه من ورزن world خودم رو به 3.1.0 تغیید دادم و بقیه patch ها رو هم گرفتم با luncher ولی دیگه اون Luncher بقیه
patch های 3.1.2 و 3.1.3 رو دانلود نمیکنه ! من چیکار کنم !
خودم free پچ های 3.1.2 و 3.1.3 رو دانلود کردم ولی نصب نمیکنه و ارور میده !
مشکلتون دقیقاً چیه و کجاست ؟
لطفاً توضیح بدین تا من و بقیه بتونیم کمکتون کنیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)