از بین اینهایی که گفتین فقط مدل zen قابلیت کارت sd رو داره
از بین اینهایی که گفتین فقط مدل zen قابلیت کارت sd رو داره
از این مدلهایی که شما نام بردین،ظاهرا فقط ZEN قابلیت افزایش حافظه رو داره.ولی قبل از اون به نظرم یه چیزایی راجع به این مدل بدونی:
درسته که ZEN قابلیت افزایش حافظه با مموریهای SD رو داره،ولی فایلهای روی مموری با بقیه فایلهای روی حافظه خود پلیر،جمع نمیشن(اصطلاحا integrate نمیشن).به این معنی که مثلا به لیست آلبوم ها و آرتیستها و ... اضافه نمیشن.
فقط میشه مستقیما به مموری و رفت و به اون دایرکتوری و فایل مورد نظر رسید.
در ضمن ZEN یه ایراد دیگه ای که داره،اینه که فقط بر اساس مشخصات آهنگ (ID3 tag) قابلیت پخش داره و نمیشه بر اساس فولدر ها و ... پخش کرد آهنگ ها رو.اگه آهنگهاتون منظم نیستن و همه tag ها رو دقیق مرتب نکردین(مثل من) سر و کله زدن باهاش خیلی سخت هست.
کیفیت ضبط صدای ZEN هم کاملا متوسطه(در مقایسه با کیفیت کاملا خوب کارهای COWON).
در مجموع،نباید از ZEN انتظار در حد COWON داشت.هر چند با توجه به قیمتش و کیفیت صدا و ...،انصافا پلیر خوبیه.
مواردی که دوستمون a_safari1985 گفت دقیقا مواردی هست که تو کاوون رعایت میشه
البته شخصا تا حالا با ضبط صدای ZEN کار نکردم در واقع تو شرایط برابر با کاوون مقایسش نکردم ولی کیفیت ضبط صدای کاوون هم خیلی خوبه
سلام
این عزیز دل d2 قیمت 4 گیگش رو دیدم یکی از دوستان حدود 150 زده بود .... درسته دیگه ؟
اونوقت o2 میارزه دوبرابر البته 8 گیگ .
سلام
قیمت D2 که 150 تومن نیست البته اول باید قیمت ها رو دوباره از امرتات بگیرم چون ممکنه تو این مدت تغیراتی کرده باشه تا به شما قیمت دقیق رو بگم
درمورد O2 هم که اصلا این دو تا توی یه رده نیستن تا با هم مقایسه کنیم o2 یه PMP هستش ولی D2 تو رده mp3player هستش
ولی واقعا o2 یه چیزه دیگس
من چتد تا نمونه از فایلهایی رو که با ZEN ضبط شده بود رو گوش دادم.کیفیت ضبط در حد بقیه کارای creative هست.فقط "هست".یعنی نمیشه گفت که مثلا برای فلان برنامه مشکلی نیست،من با این ضبطش می کنم!صدا دور و باHiss ه.
ولی کارای COWON (لا اقل F2 که داشتم) کیفیت ضبط کاملا قابل قبولی دارن.حتی در مقایسه با Voice recorder سامسونگ YV-120 که قبلش داشتم.
ولی فکر میکنم یکی از دوستان اینجا این قیمت رو دادن
خب همون دیگه ... پس یه چیز دیگس ... ممنون .. اگه قیمت گرفتین مارو بی نصیب نگذارید
عثمان جان کابل o2 اومد بلاخره؟؟( تی وی)
قیمتش چنده؟
سلام
حسین جان ببخشید دیر شد خیلی گرفتار بودم
تا اونجایی که من میدونم هنوزم وارد نشده
سلام دوستان.سال نو بر همگیتون مبارک باشه.تازه وارد هستم و به راهنمائیتون برای انتخاب یک pmp نیاز دارم.میخواستم بدونم میشه توی PMP دیکشنری یا برنامه های دیگه نصب کرد؟؟؟؟ به فرض من میتونم یک دیکشنری Babylon نصب کنم یا راحت به اینترنت وصل بشم؟؟؟ اگه میشه شما بدون محدودیت هزینه چه مدل و مارکی رو پیشنهاد میکنید؟؟؟ اگه مدلش غیر از cown هم بود موردی نداره، فقط از خوب بودنش مطمئن باشید.لطفا هرکس نظری داره بگه،ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)