ممنون .
تم ها چي ؟ اونا هم ميخورن ؟ من تم هاي N73 رو كه روي N82 نصب ميكردم بعضي از آيكوناش نميومد و به جاش آيكونهاي default خود گوشي ميومد . اينجا هم همينطوريه يا تم گوشي هاي ديگه اصلا روش نصب نميشه ؟؟
ممنون .
ممنون .
تم ها چي ؟ اونا هم ميخورن ؟ من تم هاي N73 رو كه روي N82 نصب ميكردم بعضي از آيكوناش نميومد و به جاش آيكونهاي default خود گوشي ميومد . اينجا هم همينطوريه يا تم گوشي هاي ديگه اصلا روش نصب نميشه ؟؟
ممنون .
یکی از دوستان گفت که دوستش n96 اصل فنلاند رو خریده...
میشه بگید از کجا؟ما شنیده بودیم که این گوشی فقط توی چین تولید میشه تحت لیسانس فنلاند....!!!
من امروز اعلائدین بودم و ان 96 رو پرسیدم گفت اصل فلاند 618 لیبل فلاند 585 تمن
به نظر من هر دوش یکی (اینطور نیست؟؟؟؟)
اصلا شما از کجا می تونی بفهمی کدوم اصل کدم چین !!!!!!!!!!!
سلام . داداش زیاد خودتو جهت پیدا کردن اصلش درگیر نکن هر دوشون تو یه کیفیت هستند اونیکه ارزون تره رو بخر اگه مایلی . فقط سعی کن لیبل نباشه که تو ذوقت میزنه بعدم من خودم اصل این گوشی رو دارم به نظرم پولت رو هدر نده این گوشی همچین چیز تعریفیم نیست عکسش که مذخرفه رو صفحش که لک میافته ----h لامذهبش که تا ما خریدیم به کل تو ایران قطع شد برو تو برند های n82 و n79 فکر کن که لااقل تمام امکاناتش به طور معقول قابل استفادس و بابت چیز های بدرد نخورش پول زیاد نمیدی
نه..اون ربطي به اين قضايا نداره...اون مشكل از تم سازه كه واسه همه آيكون ها درست نكرده..
دوستان گوشی ان96هایی که تو ایران وجود دارن همشون از نو ع چینی تحت لیسانس نوکیا هستن. ولی در خارج از کشو(قاره های دیگه)ان96 فنلاند هم وجود داره.
اونایی که تو ایرانن همه چینین بیخود گول نخورید.
گوشی رو ریست کردم بازی پاک شد فیلم ترنسفورمر رو هم باز نمیکنه میگه قفل شده
بهت گفته بودم قبل از هر کاری Backup بگیر.
اگر از قبل بکاپ داشته باشی و ریستور کنی License ترنسفورمرز هم برمیگرده.
اقا این ----h چییییییییییییییییییی شد بابا بیاد یه تومار ردیف کنیم تا اینا به خودشون بیانو وصلش کنن به ما که رسید اسمون تپید
فردا بهشون زنگ بزن آمار بگیر.
(معاونت فناوری صدا و سیما)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)