تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 100 اولاول ... 354142434445464748495595 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 992

نام تاپيک: اخبار و مباحث پيرامون ا N-Gage II ا

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Bangalore,India

پيش فرض

یا psp جدید که قراره بیاد بگیرید یا ایپاد تاچ نسل دوم که میگن برای بازی باز هم بیشتر بهبود یافته شده!!
    یه بازی parking lot ایفون و ایپاد صد شرف داره به بعضی بازیهای جدید ان گیج!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه dr.vampire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

اگه iphone رو به قیمت واقعی یعنی بین 230 تا 500 میدادن یه لحظه هم صبر نمکردم ولی میدن 840 تا 940 !!!!!!!!!!!
    Last edited by dr.vampire; 23-12-2008 at 13:25.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    [ ღ _ ღ ]

پيش فرض Mega Monster

این بازی هم قراره بیاد ومن اینو تویه یه تاپیک خارجی دیدم.(میگفتن از چیپ گرافیکی استفاده میکنه)

اینم توضیحاتش(میشه یه چیزایی ازش فهمید)
    Welcome to Mega Monster, a brand new development from Firemint!

Mega Monster is the pinnacle of 3D accelerated gaming for mobile phones, introducing players to the awesome power and destruction of a monolithic pet. The player is in charge here, and must train and control their mammoth beast. Utilizing a revolutionary control system the player can dish out reward and punishment to impose their will on their free-roaming mega mutation. Train your pet to follow orders then send them out on missions of carnage and watch the destructive power your Mega Monster unleashes.

Mega Monster features stunning 3D graphics with a fully destructible environment. Buildings shake under bombardment and eventually crumble to the ground; cars and pedestrians flee at the sight of your Mega Monster while the army and air force unite to put a stop to the destruction. Revel in the awesome destructive power!

ویدیو این بازی هم بود ولی نتونستم بذارم.فقط بگم که خارق العاده بود!فکر کنم حجمش دور و بر 30 مگ بشه!
    Last edited by Majid-6120; 23-12-2008 at 17:48.

4. 3 کاربر از Majid-6120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Bangalore,India

پيش فرض

اهان حالا شد!اصلا از ریخت منوی بازی مشخصه درست و حسابی هست!مطمئنید برای پلت فرم ان گیج داره میاد؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    [ ღ _ ღ ]

پيش فرض

اهان حالا شد!اصلا از ریخت منوی بازی مشخصه درست و حسابی هست!مطمئنید برای پلت فرم ان گیج داره میاد؟؟؟
    مطمئن باش.منبع معتبره.
    ولی بچه ها باید بگم که فوق العاده است!ویدئو بازی رو که دیدم کف کردم!

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

آره امين جان..اين بازي واسه 2009 هست...قبلا" هم معرفي شده بود.. مجيد جان كاملش كرد...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:

8. این کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MohandesMCD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    in the world of MAGNETS & MIRACLES

پيش فرض

موافقم...من تا عيد صبر ميكنم...بلكم نوكيا يه كلاينت مخصوص چيپ بده بيرون...اگه نده پول جمع ميكنم يه iPhone يا iPod ميگيرم...
    من پايم آيپاد تاچم رو بهت بفروشم 8گيگه.تنها مشكلش اينه كه پشتش اسمم هك شده رو آيپاد من پيشنهاد ميدم psp بگير داش يونس اين آيپاد تاچ زياد باحال نيست كار كردن باهاش.حداقل سر اين real football 2009 و اسفالت4 منو سرويس كرده
    من به شخصه از انگيج كشيدم بيرون.نوكيا خيلي داره مسخره بازي در مياره

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

من پايم آيپاد تاچم رو بهت بفروشم 8گيگه.تنها مشكلش اينه كه پشتش اسمم هك شده رو آيپاد من پيشنهاد ميدم psp بگير داش يونس اين آيپاد تاچ زياد باحال نيست كار كردن باهاش.حداقل سر اين real football 2009 و اسفالت4 منو سرويس كرده
    مهندس جون Kroll و Hero Of Sparta رو بازي كردي رو iPOD آخه..؟ برو ببين...

11. این کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dr.vampire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

مگه مشکلش چیه؟؟؟؟؟ با چیش مشکل داری؟؟؟ کنترل بازی گرافیک بازی با چی؟؟؟؟؟؟؟بگو اگه حاده نریم طرفش!!!!!!!!!

آخر فروم باز MohandesMCD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    in the world of MAGNETS & MIRACLES

پيش فرض

نه يونس جون اينا رو نريختم رو آيپاد.من چند ماه پيش ديدم از پسش بر نميام بردم پايتخت يه 40تومن تيغم زدن واسم كلي برنامه و بازي ريختن.2-3ماه پيش بود فكر كنم.فكر كنم من تنها كسي هستم تو دنيا كه آيپاد تاچ داره و ازش بد ميگه!
    10 تا عكس ميريزم روش حجمش ميشه 3مگ؟ در حالي كه رو pc حجمش اينقدر نيست اصلا خيلي كمتره.آيپاد رو وصل كنم به يه pc ديگه كل موزيك و عكس ايناش ميپره تازه! نميدونم قلقش دستم نمياد اصلا.كلا دارم احساس علاقم رو به اين چيزا از دست ميدم همش موبايل و آيپاد و....
    دوستم رفته يه mp3 player خريده.دايره هستش عين گردنبنده.اينقدر رفتم تو حسرتش.ميندازي گردنتو هدفون رو ميزاري تو گوشهات.راحت و ساده.لازم نيست كلي خودت رو سيم پيچي كني
    من قبول دارم آيپاد چيزه خوفيه.الان يه اسكرين سيور دارم با انگشتام ميزنم روي اب و موج كوچيك درست ميشه و ماهي ها تكون ميخورن.يا يه ليوان آبجو هستش آيپاد رو تكون ميدي اينم تكون ميخوره با اون كف هاش
    آيفون رو هم ديدم خيلي محيطش قشنگه.عكس كه ميگيري عين اين دوربين قديمي ها صفحه نمايش سريع بسته ميشه و باز ميشه
    خيلي توپه.خيلي عاليه.ولي هر چيزي رو زماني كه نداري تو كفش هستي.فوقش تا 1-2ماه حال ميكني بعدش چيزه جذابي نيست ديگه انگاري.همه چيزها تكراري ميشه بعد يه مدت.البته من خيلي وقته اين مدلي شدم كلا
    كنترل بازي هم مثلا واسه همين real football شما برو سايت gameloft تو قسمت بازي هاي آيپادش.اسكرين شاتهاشو ببين.يه جوي استيك مجازي تو بازي هستش كه بايد با اون كار كرد.حقيقتش چند بار بازي كردم نيومد دستم بيخيالش شدم
    بازم ميگم من شديدا به دستگاه هاي اين مدلي بي علاقه هستم واسه همين اينجوري ميگم.psp رو باهاش كار نكردم ولي به نظرم بايد باحالتر از اين باشه.
    واسم فرقي نداره نوكيا بازي چي بزنه . اپل چيكار كنه و psp جديد چه ويژگيهايي داره.همشون ميخان جيبه خودشون رو پر كنن و بس.ميشينم رو لپتاپم hitman 1 واسه سال 2000 رو بازي ميكنم كيفيش از اينا هم بيشتره

14. 4 کاربر از MohandesMCD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •