دوستان این کنترلش چرا اینجوریه ؟..الان من اون قسمتی هستم که جوکر فرار میکنه و یه جا هست دو نفر پایین هستند و میگه یه دکمه r بزن من هر کاری میکنم هیچی نمیشه..!..راهی هست؟
دوستان این کنترلش چرا اینجوریه ؟..الان من اون قسمتی هستم که جوکر فرار میکنه و یه جا هست دو نفر پایین هستند و میگه یه دکمه r بزن من هر کاری میکنم هیچی نمیشه..!..راهی هست؟
دوستانی که با Grapple و Glide مشکل دارن من بازی رو از این با کرک انجام دادم مشکلی دیگه نبود ولی سرویس شدم تا به 20% رسیدم !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و این کرک برای چهارمین بار معرفی شد!!!
تو رو خدا یه نگاه به پستهای قبلی بندازید!
این باگی که میگید دقیقا کجاست ؟
من الان رسیدم 18 درصد و اونجایی که باید برای بار دوم ( بعد از اینکه نشون داد بچه شدم ) از دست اون غول خیلی بزرگ با مخفی کاری فرار کنم . بعد از اینکه یک کمی فرار کردم یک جا از یک لبه آویزانم که هر کاری کردم نپرید پایین .
الان بازی دچار باگ شده ؟
دقیقا منم همینجا گیر کردم.
باگ اساسی.
احتمالا سازنده های عزیز برای نسخه های دزدی قرار دادن.
احتمالا نه مجيد جان صد در صد ! حتي يه سايتي به خاطر اين روش ضدكپي ، RockSteady رو باهوش ترين شركت بازي ساز روي كره ي زمين معرفي كرده كه همين الان خبرش تو N4G جزو داغترين هاست !احتمالا سازنده های عزیز برای نسخه های دزدی قرار دادن.
خوب حالا باید چی کار کنیم ؟
آقا لطفا کمک کنید !!؟؟
نمیدونم این جا رو چطوری رد کنم؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از کرک اصلاح شده استفاده کنین اگه عمل نکرد تا انتشار نسخه اصلی و کرک شدنش صبر کنین. (آدرس در همین پست گفته شده)
با یک باگ عمدی طرف هستین. باید به اون بالا قلاب انداخته بشه که متاسفانه عمل نمی کنه.
در پست زیر در مورد اشکالات بازی صحبت شده که کرک اصلاح شده موجوده و اگه عمل نکرد باید تا انتشار نسخه اصلی صبر کنین:
اما صحبت خودم... یک باگ هم به پست من خورده بود که با زیرکی رد کردم. بعد خروج از کاخ برای دنبال کردن DNA به در قفل زنجیر شده ایی برخورد کرده بودم که قلاب در اون قسمت عمل نمیکرد و برای رفع اون مجبور شدم نقشه رو دور بزنم و از سمت شمال خودم رو به غرب آرکام برسونم!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
... اما حالا به باغ که رسیدم میباست خودم رو اپراتور می رسوندم و می بینم که دیگه امکان حرکت وجود نداره. به اونصورت که بعد از ورود به هواکش امکان قلاب انداختن نیست... صبر می کنیم!
آقا من تو 52% بازیم گیر کردم...اونجا که میرم تو اون garden (بعد آنالیز کردن گیاه) نمیذاره برم جلو...چون یه گیاهه ولی معلوم نیستش..از اون کنارشم میرم پایین یه دریچه باید باز باشه که گیاهه اونو کنده بود ولی دریچه بسته بود نمیدونم چیکار کنم؟
کککککککککککککککککککککمممم ممممممممممممککککککککککککک ککککککک
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)