از این دو تا بالایی کدومش ورژن جدیده؟
Google Chrome v8.0.552.224 Stable ~ 23.43 MB
v8.0.552.224 Stable
[64-bit Linux only] [56449] High Bad validation for message deserialization on 64-bit builds. Credit to Lei Zhang of the Chromium development community.
[60761] Medium Bad extension can cause browser crash in tab handling. Credit to kuzzcc.
[63529] Low Browser crash with NULL pointer in web worker handling. Credit to Nathan Weizenbaum of Google.
[$1000] [63866] Medium Out-of-bounds read in CSS parsing. Credit to Chris Rohlf.
[$1000] [64959] High Stale pointers in cursor handling. Credit to Sławomir Błażek and Sergey Glazunov
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[CENTER]
Google Chrome 10.0.634.0 Dev
Direct Link
Date: 1/11/2011
Size: 24.28 MB
License: Freeware
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من دانلود کردم فقط چطور میشه ادرس سایتهارو توش ذخیره کرد؟
نحریم گوگل برای کروم برداشته شد برید از سایتش دانلود کنید :
خوبیش اینه که اینو نصب کید اونومات خودش آپدیت میکنه ....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب پس بالاخره گوگل ادم شد![]()
دوستان لینک های مستقیم رو چطوری میشه از سایت خود گوگل گرفت ؟
شما باهاش مشکلی ندارید؟ من از خود گوگل دانلود و نصب کردم ولی فقط یک صفحه سیاه ( مثل داس ) باز میشه!!
من هیچ مشکلی ندارم واقعا عالیه.... استیبل هم هست.
تازه آچار سمت راست بالا رو بزنید بعد about google chrome چک میکنه آپدیت لازم داشته باشه آپدیتم میکنه![]()
من دوباره دانلودش کردم و اینبار کار کرد. ولی به این نتیجه رسیدم که هیچ چیز جدید و به درد بخوری نسبت به فایرفاکس و اپرا نداره! برا همین هر وقت گوگل استفاده از برنامه های اندروید رو هم برای ایران آزاد کرد از این استفاده میکنم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)