آره عزیز n79 هم یه اسمارتفون هست.
به گوشی های برتر هر شرکت که از هوشمندی خاصی برخوردارند اسماتفون میگند.
آره عزیز n79 هم یه اسمارتفون هست.
به گوشی های برتر هر شرکت که از هوشمندی خاصی برخوردارند اسماتفون میگند.
دوستان سلام
من یه ان 79 دیروز خریدم. با کمک سایت نوکیا متوجه شدم که آپدیت هست و احتیاجی به آپدیت نداره. لطفا میشه بهم بگین که چجوری می تونم متوجه بشم که هک شده یا نه؟ در صورت هک شده چه امکاناتی بیشتر میشه و بهترین روش هک کردن برای این گوشی چی هست؟
مبارک باشه. حتما ازش راضی میمونی. من تمام اون روشهایی که اینجا گذاشتن رو امتحان کردم ولی هیچکدوم جواب نمیدن. بهتره از سایت OPDA فایل cer key رو بگیری و هر برنامه رو فقط یک بار برای گوشیت ساین کنی. نیازی به هک نیست!
راستی گوشیت منو فارسی داره؟ گوشی من نداره ولی میتونه فارسی دریافت کنه.
دوست عزیز بهتره یه بار هم شده رنگ مشکی این گوشی رو از نزدیک تو دستتاتون لمسش کنید!
چشم. حتما همین کارو میکنم. چون بعد عید که میخوام گوشی بگیرم یکی از گزینه هام همینه. ولی همین چند صفحه پیش بود که چند نفر میگفتن خوب شد مشکی نگرفتیم و اینا!
بهتره حتما خودتون رنگ مشکی این گوشی رو ببینید و لمس کنید. جالب اینکه اون موقعی که بعضی دوستان میگفتند خوب شد مشکیشو نگرفتیم هنوز مشکی این مدل به بازار عرضه نشده بود!!! رنگ مشکی این گوشی یه مدت کوتاهی هست که نوکیا به بازار عرضه کرده. بهرحال دیدن و پسندیدن... اختلاف سلیقه ها رو هم نباید فراموش کرد.
ممنونم... من هنوز خودم جرات نکردم هکش کنم! گذاشتم تا بعد از اینکه فایل آپدیتش اومد یه کاریش بکنم. گوشیم فونت فارسی نداره اما فونت عربی داره. اتفاقا دوست دارم فارسیش کنم اما روش ها شو که دیدم و تا یه مرحله هم جلو رفتم به مشکل بر خوردم فعلا پشیمون شدم. در ضمن فارسی رو هم می تونه بگیره...
من مشکیشو هم دست گرفتم ولی اونقدر که سفیدش منو جذب کرد مشکیش برام جذاب نبود... سلیقه ایی هست...
یه راهنمایی دیگه هم اگه بهم بکنید ممنون میشم... من توی گوشی قبلیم که 6630 بود وقتی برنامه ایی میریختم روی گوشیم وقتی اونو نصب می کردم فایل sis اونو پاک می کردم. اما توی این گوشی من هرچی گشتم نتونستم فایل های sis که ریخته بودم روشو پیدا کنم. با xplor هم دنبالش گشتم ولی نبود. دوستان میشه بهم بگن که سر این فایل ها چه بلایی میاد یا کجا می تونم پیدا و پاکشون کنم؟
فایل sis رو با برنامه نوکیا نصب میکردی؟ (Nokia Suite )
تو سایت فارسی نوکیا در مورد ویژگی های n79 نوشته : امکان استفاده به عنوان مودم
منظورش چیه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)