من n82 دارم ارزش داره که بفروشمش n85 بخرم . یا نه
من n82 دارم ارزش داره که بفروشمش n85 بخرم . یا نه
سلام
من ميخوام n85 بگيرم ولي نميدونم گارانتي اصل بگيرم يا نه؟ بدون گارانتي 440 ولي اتصالات ميگه با گارانتي اصل 560 !!!!
به نظر شما چي كار كنم. خيلي سر در گم شدم كمك كنيد.
دوستان n85دار نگران نباشید آپدیت 12 تا چند روز دیگر میاد و اینطور که من شنیدم تغییرات زیادی داره.
Last edited by ha789di; 11-01-2009 at 13:40.
به نظر من همون 82 را نگه داری بهتره
من لقی گوشیم (N85) به حدیه که هنگام کارکردن با آن واقعا اعصابم خرد میشه وهنگامی که توی دستم می گیرم هم با تکون دادن گوشی قشنگ احساس می کنم که اسلایدش تکون می خوره (در ضمن چند تا از گوشیهای دوستام رو دیدم که هیچ لقی نداشت البته گوشی N95 8gig)
تصمیم گرفتم اونو بفروشم و یک N85 دیگه که اسلایدش لق نباشه بگیرم به نظرتون این گوشیمو چند ازم می خرن (دقیقا یک هفته است که گرفتمش)
به نظرتون این کار رو بکنم یا نه![]()
تمام گوشی های n85 تا حدودی لقی دارند دوست من. فکر نکنم بتونی گوشی پیدا کنی که لقی نداشته باشه. همینو نگه دار.
من ميخوام n85 بگيرم ولي نميدونم گارانتي اصل بگيرم يا نه؟ بدون گارانتي 440 ولي اتصالات ميگه با گارانتي اصل 560 !!!!
به نظر شما چي كار كنم. خيلي سر در گم شدم كمك كنيد.
كسي نيست بتونه كمك كنه؟
بچه ها این گوشی چینیه یا فنلاندی ؟؟؟
من دوجا قیمت کردم 440 و 450 تومن می گن . یکی از اونها هم گفت که این گوشی های جدید قیمت بالا همه شون ساخت چین هستن .
با توجه به اینکه دوستمون میگه با گارانتی قیمت کرده میدن 560 تومن ، این چه معنی ای میده ؟
"110 هزار تومن اضافه برای گارانتی دار بودن می گیرن" یا "560 تومنیه گوشی فنلاندی هست و 440 تومنیه چینی ؟"
امروز دوباره به اتصالات زنگ زدم ميگيه قيمت 495 تومن و همه گوشي ها چيني هستش !!!!! قيمتشو ديروز عوض كرده گارانتي نيا هم قيمت داد 510.
من شنیدم که چینی هستش اما تحت لیسانس می زنه. یک فروشنده ای هم بهم گفت که اگر فنلاندی بود بدون که تقلبی هستش چون همشون چینی هستند. خودمون هم گیج شدیم به خدا
جایی هستش که از روی سریال گوشی بشه فهمید گوشی کجا ساخته شده؟ لینک سایت رو من ندارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)