اقا نمی گفتی که نیکول ممرده دیگه مزه ی بازی رفت که ... :((1. اگه حرف اول هر 12 چپتر رو بذاريد كنار هم ميشه nicole Is Dead !!
اقا نمی گفتی که نیکول ممرده دیگه مزه ی بازی رفت که ... :((1. اگه حرف اول هر 12 چپتر رو بذاريد كنار هم ميشه nicole Is Dead !!
نبود؟ چه طوری هست
سلام به همه دوستان عزیزم
من بازی را تمام کردم "" خدا را سپاسگزاریم""
به هر حال من هم مثل بقیه سیو مراحل بازی را قرار دادم
این سیو شامل همه مراحل از مرحله اول تا دوازدهم است
هر کی توی هر مرحلهای گیر کرده با این سیو میتواند به مرحله بعد برود
تا بازی بعدی و دیداری دوباره
یا علــــی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه عزيزم مزه ي اين بازي با اين حرفا نميره ! ، ولي يه چيزي بگم كه ممكنه مزه ي بازي رو چند برابر كنه !
تقريبا تو بيشتر ديوارهاي بازي بعضي نوشته هاي رمزي و سمبلي ميديديم ، درسته ؟ حالا شما اين آدرس رو دنبال كنيد تا به يه decoder برسيد ؛ با اين وسيله ميتونيد نوشته هاي رمزي روي ديوار رو به انگليسي تبديل كنيد !! ( چون من هنوز اينجا نرسيدم متن اصلي رو ميذارم تا اشتباهي نشه ! )
Chapter 6, after going up the elevator lift in one of the rooms with the plants you go into a room full of the overgrowth and then a huge tentacle grabs you and you fight it off. Continue through to the door and then you come to a room where you walk into zero gravity. There are some foot lockers around and a sign on the back wall. It is a decoder for all of the symbol messages written on the walls. Now when you see that weird symbol language, you can decode them to see what they really say in Englishخودم وقتي رسيدم به چپتر 6 امتحان ميكنم ولي الان كسي دور و ور اين مرحله نيست كه امتحان كنه ؟
سلام
این دیکودر یک برنامه میشه برات یا یک راهنما ؟
میشه ازش همه جا استفاده کرد ؟ اطلاعات دیگه ای داره ؟
نه خیالت راحتاقا نمی گفتی که نیکول ممرده دیگه مزه ی بازی رفت که ... :((
در طول بازی اینقدر ضد حال می خوری که مردن نیکول برات عادی میشه !
فكر كنم بيشتر تو داستان كمك كنه . هر جا كه اون نوشته ها رو ديدي ميشه ازش استفاده كرد . مثلا :
Last edited by hosseincode2008; 21-11-2008 at 13:52.
دوستان ورژن بازی بعدی ساخته میشه یا نه؟.کسی خبری چیزی داره؟..یکی از بازیهایی که خیلی فاز داد این مدت همین بازی بود..
البته هنوز سایلنت هیل و cod جدید رو بازی نکردم !...
100 % نسخه های بعدی ساخته میشه
يك جمله از IGN در مورد Dead Space 2 :
This game has been confirmed as being in development but has yet to be announced for any platforms. Check back here for more informationصفحه ي مخصوص Dead Space 2 در IGN :
Last edited by hosseincode2008; 21-11-2008 at 19:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)