دوست عزيز
اين برنامه چند رسانه اي با امكانات روي كيبرد
خير روي ميز وجايي كه مسير خنك كندگي را مسدود نكنه اشكالي پيش نمياد
توجه:روي قالي يا جايي كه پرز داشته باشه نگذار
دوست عزيز
اين برنامه چند رسانه اي با امكانات روي كيبرد
خير روي ميز وجايي كه مسير خنك كندگي را مسدود نكنه اشكالي پيش نمياد
توجه:روي قالي يا جايي كه پرز داشته باشه نگذار
همون طور که دوستمون گفت یه نرم افزار مفید از اچ پی هست که تقریبا از اکثر فایلها پشتیبانی می کنه و کارایی بالایی داره، ریموت هم امکان استفاده از امکانات مولتی مدیا رو از راه دور براتون فراهم میکنه ( البته بابعضی از انواع گوشیهای موبایل هم امکان پذیره )این quick play چیه به چه دردی میخوره یا اون ریموت کنترلش؟
T.N.T جانPlease help me to chooooooooooseخیلی خوبه که این جور تحقیق می کنی اما به نظر من زیاد حساس نشی بهتره چون بعد که خرید کردی بازم احساس می کنی انتخابت درست نبوده،از نظر من هیچ محصولی 20 نیست!
موفق باشی![]()
لطفاً بازاری ها جواب بدن الان که 1199 و 1135 توی جیتکس اومدن کی می یان ایران ؟ بلافاصله یا با تاخیر یک ماهه . راستی senjin جان ، اونجا 1135 هم دیدی ؟ چند بود ؟
Last edited by yashm1365; 25-10-2008 at 23:03. دليل: سوال از senjin
فرق سری 10** با 11** چیه؟
اگه میشه لینک بدید ببینم....ممنون
دل وقتی یک مدل اصلاح شده میده،نام مدل رو هم عوض می کنه،ولی اچ پی گیج می کنه ادمو..
راستی میشه با Lcd 1680 خرید؟
Last edited by vbigdeli; 26-10-2008 at 04:35.
سلام
چند صفحه قبل لینک های متعددی در این زمینه قرار دارد
سلام
آقا دست و پنجت درد نکنه
1-در مورد بحث گارانتی و خرید کدوم شرکت را پیشنهاد میکنید؟کدوم شرکت سری 11** را آورده؟
2-دل وقتی مدل 1525 را بجای 1520 داد،هم سبک شده بود و هم عمر باطریش بهتر شده بود...ولی وقتی مشخصات این دو رو می بینم،فرقی دیده نمیشه....دقیقا اطلاع دارید که چه چیزهایش بهتر شده؟
Last edited by vbigdeli; 26-10-2008 at 15:14.
تا جایی که من می دونم و تحقیق کردم کارت وایرلس 1060 یا 1070 و ... با xp مچ نبودن وسرعت تفاوت فاحشی می کرده و الا ن شااید به همین علت itel5100 گذاشتن .
و از همه مهتر ال سی دی اینفینیتی گذاشته که کیفیت بیتری داره ولی انگار تو نور خوب دیده نمی شه . برای اینکه دقیقتر بدونی باید یک کم سرچ کنی .
چون نمی شه اسم ببرم فقط راهنماییت می کنم . امروز توی سایت معروفترین گارانتی اچ پی ایران سری 11 رو دیدم و مثلاً 1135 بود 1420000 . نمی دونم کی مشهد بیاد دیگه داره اعصابم خورد می شه انقدر که صبر کردم
برای خرید حتما بیایید تهران....
واسه چی؟اینجا هنوز هم خفقانه؟! پی ام کنید ...چون نمی شه اسم ببرم فقط راهنماییت می کنم![]()
اگر واقعا با glare صفحه نمایش مشکل دارید می تونید ا این محافظهای خوب anti glare استفاده کنید. قبلا دیده بودم 8 هزار تومن تا 15 تومن بستگی به سایز LCD :و از همه مهتر ال سی دی اینفینیتی گذاشته که کیفیت بیتری داره ولی انگار تو نور خوب دیده نمی شه . برای اینکه دقیقتر بدونی باید یک کم سرچ کنی .
[IMG]www.office365.co.uk/im/pim/175236.jpg[/IMG]
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امروز توی سایت معروفترین گارانتی اچ پی ایران سری 11 رو دیدم و مثلاً 1135 بود 1420000 . نمی دونم کی مشهد بیاد دیگه داره اعصابم خورد می شه انقدر که صبر کردم
میگم شما چه اصراری دارید حتما بیاد شهرتون ؟ بابا من عمریه با تازه کارا هم توی تهران تلفنی معامله و فیش حواله میکنم و خرید میکنم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)