تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 48 اولاول ... 354142434445464748 آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 474

نام تاپيک: FUEL

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من تست کردم با درایور جدید هم درست نشد جالب اینجاست که روی low یا high باشه هیچ فرقی نمی کنه میری تو بازی به صورت رون اجرا می شه بعد که 5 دقیقه اگه تو بازی باشی شروع به کند شدن می شه حتی توی منو ی بازی !!!!

آخر فروم باز kourosh4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست من فکر کنم مشکل شما سخت افزاری باشه مثل داغ کردن یک قطعه یا اینجور چیزی ...
    Last edited by kourosh4; 05-09-2009 at 13:26.

پروفشنال pcali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

من تست کردم با درایور جدید هم درست نشد جالب اینجاست که روی low یا high باشه هیچ فرقی نمی کنه میری تو بازی به صورت رون اجرا می شه بعد که 5 دقیقه اگه تو بازی باشی شروع به کند شدن می شه حتی توی منو ی بازی !!!!

سلام ببینم شما با بازی دیگه ای که همچین مشکلی نداری چرا بازی رو روی یک سیستم دیگه
    امتحان نمیکنی مطمئنا نسخه بازی مشکل داره اگرم بازی مشکل نداشت ویندوز رو عوض کن
    حالا ناراحت نشی منم چند وقتی یک بار با بعضی بازیها که مشکل دارم که قبلا مشکل نداشتن
    با عوض کردن ویندوز مشکلم حل شده بود این مورد چندین باز برای بازیهای مثل Mass Effect و
    Mirror Edge برام اتفاق افتاد که حل شد اینو گفتم که نگی تا که مشکلی پیش میاد میگن
    ویندوزت رو عوض کن چون من تجربش کردم

اگه نباشه جاش خالی می مونه mooli70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوستان من که این بازی رو تمام کردم . یعنی همه ی مپ ها و ماشینها رو باز کردم و از همه با حال تر پیست مپ آخر بود . به همه توصیه می کنم حتما بازی کن . بای بای .

اگه نباشه جاش خالی می مونه khalabane javan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    emirates - england - germany

پيش فرض

بچه ها سلام . من این دومین باره که برام اتفاق میوفته . بازی رو قسمت اول مپ رو رفتم موق سیو هی failed میشد و تو سایت ها هم که خوندم هی باید بزنی تا سیو شه . بعد که زد save successful من از بازی اومدم بیرون دوباره که رفتم اصلا سیو نشده بودو دوباره همه چیز از اول اومد : دی . راستی از کرک razor اشتفاده می کنم. اگر میشه یه کمکی کنین

پروفشنال pcali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

بچه ها سلام . من این دومین باره که برام اتفاق میوفته . بازی رو قسمت اول مپ رو رفتم موق سیو هی failed میشد و تو سایت ها هم که خوندم هی باید بزنی تا سیو شه . بعد که زد save successful من از بازی اومدم بیرون دوباره که رفتم اصلا سیو نشده بودو دوباره همه چیز از اول اومد : دی . راستی از کرک razor اشتفاده می کنم. اگر میشه یه کمکی کنین

شما بازی رو unistall کن دوباره نصب کن درست میشه اولش یک بک آپ از سیوهای بازی داشته باش

اگه نباشه جاش خالی می مونه khalabane javan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    emirates - england - germany

پيش فرض

شما بازی رو unistall کن دوباره نصب کن درست میشه اولش یک بک آپ از سیوهای بازی داشته باش
    اینکارم کردم متاسفانه نشد .

پروفشنال Behnam_o2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Your Heart

پيش فرض

دوستان خواهشآ یکی کرک سالم بازیو برام آپلود کنه. تمام کرکایی که بچه ها گذاشته بودن رو تست کردم هیچ کدوم دانلود نشد. حتی این آخری که داش مسعود گذاشت. خواهشآ یه لطفی کنین تا ما هم بتونیم سیو کنیم بازی رو .مرسی

پروفشنال Behnam_o2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Your Heart

پيش فرض

چرا تنظیمات گرافیکی رو تغییر میدمو میرم تو بازیو برمیگردم بیرون دوباره تنظیمات default هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

چرا تنظیمات گرافیکی رو تغییر میدمو میرم تو بازیو برمیگردم بیرون دوباره تنظیمات default هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    شما مشکل xlive داری...مشکلی که خیلی از بچه ها با این بازی داشتند باید کلا کرکت رو عوض کنی از اینجا درخواست بدی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •