تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: شما علت اصلی نتیجه نگرفتن ایران در المپیک را چه می دانی

راي دهنده
57. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ضعف مدریت ارشد ورزشی کشور

52 91.23%
  • ضعف روئسای فدراسیون ها

39 68.42%
  • برنامه ریزی غلط

40 70.18%
  • نداشتن برنامه ریزی

38 66.67%
  • ضعف در کادر فنی

30 52.63%
  • ضعف تاکتیکی و تکنیکی در ورزشکاران

20 35.09%
  • قوی بودن حریفان و تلاش بیشتر آنها

12 21.05%
  • باند بازی!!!!!!

37 64.91%
Multiple Choice Poll.
صفحه 45 از 72 اولاول ... 3541424344454647484955 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 720

نام تاپيک: المپیک 2008 پکن

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بله...
    می خواستم بیام خبر هشتمین مدال مایکل فلپس رو بدم دیدم همه قبل از من گفتن!
    به هرحال دیگه استعداد این ورزشکار از این شکوفاتر نمی شد!!!
    8 طلا در یک دوره ی المپیک...
    واقعا لقب "شگفتی سازترین ورزشکار تاریخ سال المپیک" بهش میاد...
    ----------
    در مسابقات وزنه برداری هم که امروز برگزار شد مدالی نگرفتیم!
    بوکس هم که با نتیجه ی 11 به 6 باختیم...
    ----------
    هی روزگار...
    Last edited by Mojtaba-MCI; 18-08-2008 at 06:49.

پروفشنال surena_iran2564's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    همه جای ایران سرای من است

پيش فرض

اگر ما تو کشتی و تکواندو مدال بگیریم , فقط از همت و غیرت ورزشکارامون هست و اگر نگیریم رو بی برنامگی و عدم مدیریت صحیح. حتی مدال گرفتن هم این بی برنامگی رو نباید تحت پوشش قرار بده.
    همیشه استعداد هایی میان ظهور میکنن و با بی توجهی گم میشن.!!!
    همین کشتی رو ببینید که تو این چند سال اخیر چند تا نابغه به بالاترین حد رسیدن و طی مدت کو تاهی فراموش شدن. اسم ها و نوابغ زیدن ولی من فقط یه نفرو نام میبرم که شاید خیلی ها فراموشش کرده باشن و میتونست از نوادر کشتی بشه : مهدی حاجی زاده فنی ترین کشتی گیر سال 2002 جهان که اگر اشتباه نکنم الان هم فقط 27 سال سن داره.

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

قبل ازاون هم عباس حاج کناری بود اومدیه طلاگفت بعد یه کاری کردندبراهمیشه رفت یعنی اینقدربردنش بالا که خودشو هم گم کرد

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

حاج ‌يوسف‌زاده:
    رودكي و معلومات كم‌فروشي نكردند
    شهامت پذيرش مسووليت شكست‌ها را دارم
    حرف‌هاي ميراسماعيلي درمورد شكستش قانع‌كننده نبود
    سرمربي‌تيم ملي جودو پس از ناكامي جودوكاران ايران در كسب مدال المپيك گفت: حداقل توقع من از تيمم اين بود كه بتواند يك مدال در بازي‌هاي المپيك كسب كند.
    محمدرضا حاج‌يوسف‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) به پكن، اظهار كرد: هر تيم و يا ورزشكاري كه در بازي‌هاي المپيك شركت مي‌كند، بايد داراي چند ويژگي و شرايط باشد. نخستين مساله، بحث رواني است، دومين مورد شرايط آمادگي جسماني است و سومين مورد مسايل فني و تخصصي است. به عقيده‌ي من بچه‌هاي ما از لحاظ آمادگي جسماني خوب بودند چون حداقل هر كدام از آنها چهار دور در جدول باقي ماندند و فكر مي‌كنم كه اين مساله نشان از آمادگي جسمي آنها داشت.
    وي با بيان اينكه "حاجي‌آخوندزاده" و "ميراسماعيلي" در حد و اندازه‌هاي خود ظاهر نشدند، خاطرنشان كرد: متاسفانه دو قهرمان بزرگ ما كه بيش از اين از آنها انتظار داشتيم، در حد و اندازه‌هاي خود ظاهر نشدند اما، در عوض كساني هم‌چون رودكي و يا معلومات بسيار خوب كار كردند. به هر حال آنها كم فروشي نكردند و من از آنها تشكر مي‌كنم كه در اين مدت بدون چشمداشتي براي تيم وقت گذاشتند.
    وي درمورد شكست "آرش ميراسماعيلي" گفت: از خود آرش پرسيدم كه مشكل از چه بود اما، او هيچ جوابي نداشت. من هم نفهميدم مشكل از چه بود. او خيلي از جودوكاران را توانسته بود در مسابقه‌هاي قبلي شكست دهد اما، نتوانست درمورد شكستش حرفي قانع كننده به من بزند. ما نتوانستيم بفهميم كه مشكل "ميراسماعيلي" چه بود. اميدواريم كه با بررسي‌هاي فني به اين نكته برسيم.
    حاج‌يوسف‌زاده درمورد "مسعود حاجي‌آخوندزاده" هم گفت: مسعود، آن مسعود برنده و جنگنده‌ي هميشگي نبود. او همين حريف كره‌اي را شكست داده بود اما، وقتي پس از شكست از او دلايلش را پرسيدم، گفت كه من تمرين زيادي كرده بودم و فشار زيادي به من وارد شده بود. خودم هم فكر مي‌كنم يكي از مشكلات اصلي او وزن كم كردن زياد بود. در اين دو ماه فشار زيادي به او وارد شده بود.
    سرمربي تيم ملي جودو ايران با تاكيد بر اين‌كه من شهامت پذيرش مسووليت شكست را دارم، گفت: هر جور كه حساب مي‌كرديم، بايد تيم من با يك مدال به ايران بازمي‌گشت. جودوي ما به اين رشد رسيده كه يك مدال در المپيك داشته باشد اما، ‌متاسفانه "حسين قمي" دچار استرس شد مانند "ميراسماعيلي" كه چشم و چراغ ما بود، غيرقابل پيش‌بيني ظاهر شد و مشكلات ديگري هم براي ما به وجود آمد.
    وي در پايان خاطرنشان كرد: به عقيده‌ي من 80 درصد تيم ما در حد توان ظاهر شدند. ما پس از بازگشت وضعيت بچه‌ها را آناليز مي‌كنيم تا عملكرد ما در جام جهاني بهتر شود.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

كادر فني كشتي فرنگي در حد مسابقات آسيايي بود
    خبرگزاري فارس: دبير سابق فدراسيون كشتي گفت: كادر فني تيم ملي فرنگي در حد المپيك نبود.
    بهمن بوربور در گفت و گو با خبرنگار فارس درباره نتايج كسب شده در المپيك از سوي تيم كشتي فرنگي، اظهار داشت: شرايط روحي نفرات ما مناسب نبود و در اين باخت، نمي توان به كشتي گيران ايراد چنداني گرفت.
    وي افزود: كادر فني كه انتخاب شد، در حد مسابقات آسيايي بود؛ در حاليكه المپيك مربياني مي خواهد كه ضمن توان فني بالا، به لحاظ زبان خارجي هم بين المللي باشند.
    اين قهرمان سنگين وزن فرنگي در سال هاي گذشته، گفت: المپيك مربي مثل بنا را مي خواست. مي دانيم با حميد سوريان به لحاظ عاطفي چه ارتباطي دارد. اگر بنا كنار اين تيم بود، به كسب مدال طلاي اين كشتي‌گير نبايد شك مي كرديم.
    بوربور با بيان اينكه بايد از مربيان سازنده اين كشتي گيران در تمرينات استفاده مي شد، تصريح كرد: هنگام وردو اين تيم از پكن به تهران در فرودگاه بودم و ديدم وقتي سامان طهماسبي وارد سالن شد، چطور در آغوش خيرآبادي مربي خود گريه مي كرد. فدراسيون با دلايل غيرمنطقي اين مربيان خوب را كنار گذاشت.
    تيم كشتي فرنگي شب گذشته ساعت 21:30 دقيقه از پكن به تهران بازگشت.اين تيم در اين رقابت ها با ناكامي روبرو شد و فقط حميد سوريان به مقام پنجمي المپيك قناعت كرد.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

نارضايتي مردم چين از برگزاري المپيك در پكن
    خبرگزاري فارس: مردم چين و به خصوص شهروندان پكني از برگزاري المپيك راضي نيستند و آن را مانع فعاليت‌هاي اقتصادي خود مي‌دانند.
    به گزارش خبرگزاري فارس، برگزاري المپيك 2008 در شهر پكن ضمن جاذبه هاي ورزشي و رويدادهايي كه هر لحظه به ثبت مي رسد، باعث مي شود تا فرهنگ و موضوعات پنهان ميزبان نيز نمايان شود.
    خبرنگار اعزامي فارس به چين ضمن پوشش خبرهاي ورزشي از اين رويداد بزرگ، در گشت و گذاري در پكن، آمارهاي قابل توجهي از اين كشور و تاثير المپيك در اين شهر را به دست آورده است.

* سه مكان بزرگ توريستي و علاقه خارجي ها به آنها
    خارجي هايي كه براي حمايت از ورزشكاران خود وارد شهر پكن شده اند و به عنوان توريست در اين شهر به گشت و گذار مي پردازند، از سه مكان تاريخي بيش از ساير مكان ها ديدن كرده اند. شهر ممنوعه، ديوار چين و معبد بهشت، اين مكان هاي تاريخي هستند.

* شهر ممنوعه و قدمت 600 ساله
    اين شهر با 72 هكتار 600 سال محل زندگي امپراطورها در ادوار مختلف بوده است. سنگ بناي اين مكان در سال 1406 زده شده و ساخت آن 12 سال به طول انجاميده است. 10 ميليون كارگر براي ساخت آن تلاش كرده اند. اين شهر از 1999 اتاق برخوردار است. 24 امپراطور همراه اعضاي خانواده خود در اين محل سكونت داشته اند. به جز وزيران دربار، هيچ احدي حق حضور در آن را نداشته و به همين دليل به شهر ممنوعه شهره است. اين مكان از سال 1978 به عنوان ميراث فرهنگي جهان شناخنه شده است. در اين شهر تمام امكانات رفاه زندگي وجود دارد.

* ديوار چين سمبل استقامت
    ديوار چين از 300 سال قبل از ميلاد مسيح ساخته شده است. البته به دليل عظمت اين ديوار در دوره هاي زماني مختلف ساخت آن طول كشيده است. اين ديوار 6 هزار و 700 كيلومتر طول دارد و از هفت استان مي گذرد. اين بنا تاريخي از غرب به شرق ساخته شده است. عرض آن به هفت متر مي رسد.
    چيني ها اعتقاد دارند كه اين ديوار طولاني ترين قبرستان دنياست چراكه به ازاي هر آجري كه به كار رفته، يك نفر جان خود را از دست داده است. در سالين گذشته، در قسمت هايي كه اين ديوار مخروب شده، اسكلت هاي انسان و حيوانات ديده شده است.
    فرمانده حزب كمونيسم معتقد است كه اگر هر چيني از روي ديوار چين راه نرود، يك چيني واقعي نيست. اين اثر تاريخي در سال 1978 به عنوان ميراث فرهنگي جهان به ثبت رسيده است.

* چين سومين كشور جهان به لحاظ وسعت
    اين كشور به لحاظ وسعت بعد از روسيه و كانادا، سومين كشور دنيا به حساب مي آيد. طبق آمار در سال 2005 ميلادي جمعيت يك ميليارد و 320 ميليون نفر بوده است. سالانه 16 ميليون نفر به دنيا مي آيند؛ اين درحالي است كه قانون تك فرزندي رعايت مي شود.
    چين داراي 23 استان است و چهار شهر آن جز اين استان ها به حساب نمي آيند.استان سيترون كه قبل از المپيك به دليل زلزله اسيب ديد 2800 كيلو متر با پكن فاصله دارد ولي شدت زلزله به حدي بوده كه اين شهر را هم لرزانده است. پكن دو و نيم برابر تهران مساحت دارد. اين شهر با 16 ميليون جمعيت سومين شهر چين است.

* اروم چي، شهر مسلمان نشين چين
    اغلب مسافراني كه براي تماشاي المپيك به اين كشور آمده اند، از راه دوبي يا اروم چي وارد شده اند. 95 درصد مردم اروم چي مسلمان هستند. خط اين مردم بين فارسي و عربي است و زبان آنها شبيه تركي است. اين شهر بيش از 3500 سال قدمت فرهنگي دارد و اسلام بعد از 100 سال از ظهور در خاورميانه در اين شهر رسوخ پيدا كرده است. گفته مي شود 80 ميليون نفر از مردم اين كشور دين اسلام را دارند.

* رنگ قرمز سمبل دليري
    براي مردم رنگ قرمز از اهميت زيادي برخوردار است و به همين دليل، مهمترين سمبل مسابقات را به رنگ قرمز در آورده اند. اين رنگ براي اين مردم سمبل شهامت و دليري است. اين موضوع بعد از جنگ جهاني دوم و حمله ژاپن به اين كشور كه باعث شد يك ميليون و 300 هزار نفر چيني كشته شوند، نمود بيشتري پيدا كرده است.

* دهه 80 ميلادي رشد شكوفايي اقتصادي چين
    اواخر دهه 50 ميلادي برنامه توسعه اقتصادي در اين كشور شروع شده است. پيش از آن 80 درصد دارايي در اختيار خانواده امپراطور بوده است. دهه 80 ميلادي همزمان با انقلاب اسلامي ايران، چين به رشد اقتصادي نائل مي آيد. تا قبل از آن، چيني ها سياست درهاي بسته را در زمينه هاي اقتصادي دنبال مي كردند؛ اما از سال 1987 اين سياست با اعمال سيايت درهاي باز تغيير كرد و شركت هاي خارجي براي سرمايه گذاري وارد شدند. از اين سال به بعد صنعت توريسم به راه افتاد.
    در حال حاضر 3000 هتل در پكن وجود دارد و سالانه 60 ميليون نفر توريسم وارد مي شوند. چين جز پنج كشور دنيا در جذب توريسم است. فرانسه با 90 ميليون نفر در جذب توريسم است. ايران نيز با وجودي كه به لحاظ بناي تاريخي جز 10 كشور دنيا قرار دارد، به لحاظ جذب توريسم كشور 140 در است.

* بيجينگ اسم جديد پكن
    نام چين در سال 1911 از چينگ به چين تغيير مي كند. به غير از ايران، تمامي مردم دنيا شهر پكن را به نام بيجينگ مي شناسند؛ حتي خود چيني هاي هم از اين شهر به اين نام جديد ياد مي كنند.پكن نام قديم اين شهر است.

* سمبل مسابقات فقط در فروشگاه ها
    شركت هاي چيني از پنج سمبل اين رقابت ها كه در قالب پنج عروسك شناخته مي شوند ،جا كليدي هاي متنوعي را با قيمت هاي مناسب ساخته اند؛ اما عروسك هاي واقعي آنها فقط در فروشگاه هاي تحت ليسانس المپيك با قيمت هاي گزاف يافت مي شود.

* ژيمناستيك ورزش مورد علاقه مردم
    ورزش هاي مورد علاقه مردم بسكتبال، ژيمناستيك و وزنه برداري است. طبق آمار، چيني ها سالانه 12 ميليارد جفت كفش براي تمامي مردم دنيا توليد مي كنند. در اين كشور فقط 430 ميليون نفر از تلفن همراه استفاده مي كنند كه به اعتقاد خود، اين رقم را بايد افزايش دهند. ميانگين حقوق در اين كشور 1100 يوآن است كه معادل 160 هزار تومان مي شود. اين نشان از قناعت اين مردم دارد.
    طبق آمار گرفته شده، چيني ها معتقدند در سال 2035 ميلادي از نظر نظامي، سياسي و اقتصادي از امريكا پيشي مي گيرند.
    تنها دو بحران است كه اين مردم را نگران مي كند.1-شمار زياد جمعيت سالخورده 2-كمبود آب

* 2 ميليون يوآن پاداش قهرمان المپيك
    مسئولان چين براي هر قهرمان المپيك مبلغ 2 ميليون يوآن را در نظر گرفته كه معادل 280 ميليون تومان مي شود. در پكن تمامي اتوبوس هاي در حال تردد به مانيتور مجهز هستند تا مردم رقابت هاي المپيك را تماشا كنند.

* نارضايتي مردم از برگزاري المپيك
    مردم به دليل تاثير نامناسبي كه برگزاري اين رويداد مهم در اقتصادشان گذاشته، از برگزاري اين بازي ها راضي نيستند. آنها معتقدند اين مسابقات سبب شده تا از كار بيفتند.
    پيش از اين اگر روزانه 100 رواديد صادر مي شد، به دليل كنترل جمعيت، در ايام برگزاري المپيك اين تعداد به كمتر از 10 رسيده است.
    پيش از المپيك به دليل مشكلات سياسي بين جدايي طلبان تبت و مسلمانان شمال چين، مشكلات برگزار كننده ها بيش از قبل شد.

* اهميت حيثيتي برگزاري المپيك در چين
    براي مسئولان چيني بيش از اينكه جنبه هاي اقتصادي المپيك مهم باشد، به لحاظ حفظ و برقراري امنيت مهم است. آنها پس از حمله انتحاري به 16 پليس و كشته شدن آنها و دو مربي امريكايي، در كنترل شهر دقت بيشتري را به كار گرفته اند. چيني ها از همين بابت از برگزاري اين بازي ها در كشورشان راضي نيستند. بيش از اين 70 درصد هتل هاي چين پر از مسافران خارجي بوده؛ اما در حال حاضر فقط 30 درصد آنها و بيشتر هم هتل هاي دولتي داراي مسافر هستند.هتل شرايتون يكي از اين هتل هاست.

* آشيانه پرنده براي سربلندي همه مردم جهان
    آشيانه پرنده را دو مهندس سوئيسي طراحي كرده اند؛ اما شركت هاي بزرگ در ساخت آن شريك بوده اند. اين ورزشگاه تماما استيل است. دليل استفاده ار نام آشيانه پرنده از سوي چيني ها اين است كه آنها پرنده را سمبل آزادي مي‌دانند و چيني ها معتقدند در شرايطي كه مردم دنيا دربند اختلافات سياسي هستند اين نام بهترين براي ورزشگاه بوده است. گنجايش اصلي آشيانه پرنده 85 هزار نفر است؛ اما براي المپيك با اضافه كردن صندلي به 95 هزار نفر رسانده اند.
    روز افتتاح اين ورزشگاه روزنامه هاي چيني نوشته اند كه اين ورزشگاه را نه فقط براي سربلندي مردم چين بلكه براي سربلندي و اقتدار تمامي مردم دنيا ساخته اند.

* نارضايتي مردم چين از عدم استقبال ايراني ها از المپيك
    چيني ها معتقدند برخلاف پيش بينيشان مردم ايران اصلا استقبال خوبي از المپيك به عمل نياورده اند؛ در حالي كه آنها از جام جهاني استقبال خوبي داشته اند.

* افزايش قيمت به دليل المپيك
    به دليل برگزاري المپيك در چين روي افزايش قيمت صنعت هاي مختلف در اين كشور تاثير زيادي گذاشته است. قيمت تورها در اين مدت 600 هزار تومان افزايش داشته است. قيمت هتلي كه شبي 50 دلار بوده به 400 دلار و قيمت هتلي كه 400 دلار بوده به 1400 دلار رسيده است. اين موضوع حتي روي قيمت بليت تئاتر و نمايش هاي چين هم تاثير گذاشته است.مردم چين همواره از ايراني ها به نيكي ياد مي كنند؛ اما از اين كار آنها در غذا بهانه گير و ايرادي هستند گله دارند و معتقدند ايراني ها فكر مي كنند همه امكاناتي كه در خانه هاي خود دارند را بايد در چين هم داشته باشند.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

حميد سوريان در گفت‌وگوي اختصاصي با ايسنا:
    خيلي از مسائل را بازگو خواهم كرد
    توقعات باعث شكستم نشد؛ خودم آماده نبودم

قهرمان كشتي فرنگي جهان پس از حذف از رقابت‌هاي المپيك پكن به خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) به پكن، گفت: به دليل آسيب‌ديدگي‌هاي متعددي كه پيش از بازي‌هاي المپيك داشتم، نتوانستم خودم را خوب براي المپيك آماده كنم.
    حميد سوريان پس از حذف از بازي‌هاي المپيك پكن در گفت‌وگوي اختصاصي با خبرنگار اعزامي ايسنا به پكن، اظهار كرد: من به دليل آسيب ديدگي‌هايي كه داشتم نتوانستم خوب تمرين كنم و با آمادگي صد درصد به المپيك نيامدم. البته فكر مي‌كردم با همين ميزان آمادگي هم بتوانم قهرمان شوم و از خودم توقع داشتم خوب كار كنم. اما، متاسفانه اين طور نشد.
    وي ادامه داد: در چند مدت اخير به علت آسيب ديدگي از ناحيه‌ي زانو نمي‌توانستم تمرينات دووميداني را انجام دهم. همچنين به علت آسيب ديدگي شصت يك سري از تمرين‌هاي فني كشتي را انجام ندادم اما، به خودم مي‌گفتم كه بايد در المپيك خوب كار كنم. ولي متاسفانه اين طور نشد. شرايط به گونه‌اي پيش رفت كه كشتي را با يك اشتباه در برابر حريف روس واگذار كردم.
    سوريان بااشاره به كنده كشي اشتباهش در ديدار با حريف روس خاطرنشان كرد: آنجا كه كنده كشيدم حريفم من را انداخت و كشتي را باختم. آن مساله باعث شد كه به طور كامل روحيه‌ام را از دست بدهم. از آن پس در مسابقه‌هاي رده‌بندي هم نتوانستم شرايط روحي‌ خوبي را به دست آورم. من نتوانستم در مسابقه‌هاي رده‌بندي از لحاظ روحي آماده شوم.
    سوريان با تاكيد بر اين كه من شرمنده مردم هستم، تصريح كرد: با اين شكست فقط شرمنده مردم شدم. شايد برخي بگويند كه استرس و فشار رواني براي من زياد بود اما، من فكر مي‌كنم استرس آنچناني نداشتم. توقعات باعث نشد كه من شكست بخورم، من خودم آماده نبودم.
    قهرمان سه سال گذشته‌ي كشتي جهان با اشاره به برخي از مشكلاتي كه در ماه‌هاي گذشته داشته، خاطرنشان كرد: دوست دارم خيلي از مسائل را بازگو كنم. چرا كه دوست ندارم ورزشكار ديگري هم‌چون من سال‌ها براي كسب مدال المپيك زحمت بكشد و به خاطر هيچ و پوچ و مشكلات و حاشيه‌هايي كه ديگران به وجود مي‌آورند، نتواند براي المپيك آماده شود. شايد برخي با مشاوره‌هاي غلط و يا حتي كمبود امكانات يك قهرمان را از مسير خود خارج كنند اما، به هر حال اكنون نمي‌خواهم در اين موارد صحبت كنم چرا كه اكنون زمان بازگو كردن گلايه‌ها نيست. به هيچ وجه در اين روزها شرايط روحي خوبي ندارم.
    وي درمورد برنامه‌هاي آتي‌اش هم به ايسنا گفت: فعلا خسته و نااميدم و هيچ برنامه‌اي براي آينده ندارم. در اين سال‌ها همه‌ي هدف من براي پكن بود و مي‌خواستم با نتيجه گرفتن در اين مسابقه‌ها براي آينده‌ام برنامه‌ريزي كنم اما، متاسفانه اين طورنشد. اميدوارم كه در آينده بتوانم اين كار را انجام دهم.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

شانس مدال وزنه برداري ايران هفتم شد
    اصغر ابراهيمي بهترين شانس وزنه برداري ايران در بازي هاي المپيك پكن در مكان هفتم ايستاد.

به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) از پكن، مسابقات گروه A دسته‌ي 94 كيلوگرم مردان بازي‌هاي المپيك پكن عصر امروز با حضور 10 وزنه بردار برگزار شد و طي آن اصغر ابراهيمي از ايران عنوان هفتمي را كسب كرد. در اين رقابت ابراهيمي كار خود را با بالاي سر بردن وزنه‌ي 180 كيلوگرم در حركت يك ضرب آغاز كرد اما دو بار پياپي در مهار وزنه‌هاي 184 كيلوگرم ناكام ماند.
    وي در حركت دو ضرب هم در ابتدا وزنه 212 كيلوگرم را انتخاب كرد كه در نخستين حركت موفق نبود اما در دومين حركت موفق به مهار اين وزنه شد.
    وي در سومين بار در حركت دو ضرب وزنه 217 كيلوگرم را انتخاب كرد كه در مهار آن موفق نبود.
    ابراهيمي در نهايت با ركورد مجموع 392 كيلوگرم در مكان هفتم قرار گرفت. در اين رقابت "اليا الين" از قزاقستان با بالاي سر بردن وزنه‌هاي 180 و 226 كيلوگرم به مدال طلا دست يافت. سيمون كالچي از لهستان با بالاي سر بردن وزنه‌هاي 179 و 224 كيلوگرم در مجموع با 403 كيلوگرم دوم شد و وزنه‌بردار روسي با ركورد 402 كيلوگرم در حالي كه در گروه B وزنه زده بود به مدال برنز دست يافت.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سپه وند:
    دوازده سال زندگي و زحمتم هدر رفت
    خودم براي خودم استرس ايجاد كرده بودم

بوكسور وزن 64 كيلوگرم ايران پس از باخت مقابل حريف دومنيكني خود و ناكامي در كسب مدال گفت: با اين شكست دوازده سال زندگي و زحمتم هدر رفت.
    مرتضي سپه وند در گفت وگو با خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) به پكن اظهار كرد: من خيلي بد بازي كردم، حريفم چپ گارد بود و من در مبارزه با حريفان چپ گارد مشكل زيادي دارم، براي همين نمي‌توانستم با او خوب رقابت كنم، از طرف ديگر به نظر من او كثيف مبارزه مي‌كرد.
    وي در مورد اخطارهايي پياپي كه داور به سپه وند مي‌داد، گفت: به دليل اينكه گاردش براي من مناسب نبود به او مي‌چسبيدم و داور هم براي همين به من خطا مي‌داد اما من مثل هميشه نبودم چرا كه كسب مدال برنز براي من اهميت زيادي داشت، همه‌ي زندگي من به اين مدال بستگي داشت.
    دوازده سال زحمت كشيده بودم كه با اين مدال بزرگ بتوانم زندگيم را تغيير دهم اما متاسفانه اين‌طور نشد.
    وي ادامه داد: من احساس مي‌كنم كسي در خراب كردن وضعيت من تاثير نداشت، من خودم براي خودم استرس ايجاد كرده بودم، آمدم بودم كه مدال بگيرم و پول كسب كنم، اين مهمترين هدف من بود اما متاسفانه اين‌طور نشد.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

مایکل فلپس، ابرمرد المپیک پکن

مایکل فلپس، دارنده‌ی هشت مدال طلا از المپیک پکن

رویایی که مایکل فلپس، شناگر پرقدرت آمریکایی آن را در بازی‌های المپیک پکن متحقق ساخت، به «ماموریتی ناممکن» بی‌شباهت نبود. او در این دوره از مسابقات موفق شد هشت بار مدال طلا را به گردن بیاویزد و رکوردی تازه به پا کند.

بازی‌های المپیک هر چهار سال یک بار برگزار می‌شوند و شاید به همین خاطر برای ورزشکاران دنیا از اهمیت خاصی برخوردارند. اگر چه خود حضور در این مسابقات برای یکایک ورزشکاران ارزشمند است، اما اکثر آنان به قصد موفقیت، کسب مدال و حتی به جای گذاشتن رکورد قدم به میدان می‌گذارند.
    یکی از رکوردهای جذابی که شکستن آن بس دشوار است، رکورد کسب مدال است. مایکل فلپس، شناگر ۲۳ ساله آمریکایی با کسب ۸ مدال طلا در تنها یک دوره از بازی‌ها نه تنها به ابرمرد مسابقات المپیک پکن بدل شده، بلکه به موفقیتی بی‌نظیر دست یافته و رکوردی جدید در کسب مدال به جای گذاشته است.
    فلپس که متولد بالتیمور در آمریکاست، در دوران کودکی، به اختلال کم‌توجهی ­ بیش‌فعالی دچار بود و برای دستیابی به تمرکز و آرامش لازم، ناگزیر به مصرف داروهای تجویزشده بود. او در سن ۱۱ سالگی به ورزش شنا روی آورد. ورزش برای او دریچه‌ای و امکانی بود برای مصرف انرژی مازاد.
    میاکل فلپس در همان دوران نوجوانی عطش سیری‌ناپذیری داشت و حتی یکبار، ۲۴ مسابقه در طول تنها دو روز انجام داد. او به سرعت حاصل این تلاش و پشتکار فراوان را گرفت و ۱۴ ساله بود که توانست به پشت سر گذاردن رقابت‌های مقدماتی خود را به بازی‌های المپیک ۲۰۰۰ سیدنی برساند.
    فلپس در ۱۴ سالگی در شنای ۲۰۰ متر پروانه به مرحله نهایی راه یافت و پنجم شد. با توجه به این موفقیت بزرگ، مشخص بود که این شناگر جوان، دیر یا زود قله شنای جهان را فتح خواهد کرد. فلپس در سال ۲۰۰۱ در مسابقات شنای قهرمانی جهان، در ۲۰۰ متر پروانه رکورد جهان را شکست و به این ترتیب به جوان‌ترین رکوردار شنای جهان بدل شد.
    در مسابقات المپیک ۲۰۰۴ آتن، مایکل فلپس گامی بزرگ به سوی قله شنای جهان برداشت و توانست ۶ بار مدال طلا را به گردن خود بیاویزد و به این ترتیب فاصله خود را با مارک اشپیتز، هموطن خود کم کند که در مسابقات المپیک ۱۹۷۲ مونیخ ۷ مدال طلا را از آن خود کرده بود. حال در بازی‌های المپیک ۲۰۰۸ پکن، فلپس ۲۳ ساله سرانجام موفق به شکستن رکورد اشتپیتز شد. ۵ مدال طلای انفرادی و ۳ مدال طلای گروهی.
    این ابرمرد مسابقات المپیک پکن بعد از تحقق این رویای بزرگ، از هم‌تیمی‌های خود قدردانی کرد و گفت: «آنچه که من به آن دست یافته‌ام، تنها با کمک دیگر شناگران هم‌تیمی من میسر شد. من هیچوقت به تنهایی قادر به انجام این کار نمی‌بودم. خوشبختانه شناگران فوق‌العاده‌ای در تیم من هستند و فقط از این راه بود که توانستیم در رقابت‌های گروهی پیروز شویم. همگی ما به نتایجی عالی دست یافتیم.»
    درخور توجه آنکه فلپس با کسب مجموعا ۱۴ مدال طلا در دو دوره از بازی‌ها، موفق‌ترین ورزشکار تاریخ المپیک محسوب می‌شود، آنهم با داشتن تنها ۲۳ سال سن. میکل فلپس علیرغم فشرده بودن مسابقات المپیک پکن، ۷ رکورد تازه به پا کرد.
    کارشناسان و ورزش‌دوستان همچنان شگفت‌زده‌اند و از خود می‌پرسند که چنین چیزی چطور ممکن است. باید اذعان داشت که مایکل فلپس از بهترین شرایط جسمی برای ورزش شنا برخوردار است. او ۱ متر و ۹۳ سانتی‌متر قد دارد و ۹۱ کیلوگرم وزن.
    دستانی دراز و پاهایی بزرگ از دیگر ویژگی‌هایی هستند که به فلپس سرعت می‌بخشند. او همچنین دارای قلبی قوی است، بطوری که هر ثانیه ۳۰ لیتر خون از قلب او میگذرد و در بدنش جاری می‌شود، یعنی دو برابر میزان معمول. اما داشتن این خصوصیات و امتیازات به تنهایی کافی نیست.
    یکی از دلایل مهم موفقیت فلپس پشتکار اوست و خستگی‌ناپذیر بودن او در تمرین کردن. او همواره تاکید می‌کند که مواد انرژی‌زا به کار نمی‌برد. نتایج منفی تست‌های دوپینگ در مورد فلپس شاهدی هستند بر صحت گفته‌ی او. ناگفته نماند که ستاره بزرگ ورزش آمریکا و ابرمرد بازی‌های المپیک ۲۰۰۸ پکن، علاوه بر تست‌های رسمی، همچنین داوطلبانه در آزمایش‌های سازمان ضددوپینگ آمریکا نیز شرکت می‌جوید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •