بار اول که زنگ زدم پشتیبانی گفتش که مودمو خاموش کن یه چند دقیقه...کردم نشد....
اما در مورد تنظیمات دستی...اوکی اونم تست میکنم (فعلا که بعد از حذف ویروسها قطعی نداشتم اگه بازم قطع شد این کارم تست میکنم)
منظورت مشکل از مودمه ینی؟؟؟؟؟![]()
بار اول که زنگ زدم پشتیبانی گفتش که مودمو خاموش کن یه چند دقیقه...کردم نشد....
اما در مورد تنظیمات دستی...اوکی اونم تست میکنم (فعلا که بعد از حذف ویروسها قطعی نداشتم اگه بازم قطع شد این کارم تست میکنم)
منظورت مشکل از مودمه ینی؟؟؟؟؟![]()
شهرستان يزد
ببخشید می خواستم بدونم ارزون ترین adsl با سرعت 512 ره اندازی وهزینه ی ماهیانش چنده؟
یخورده ناجور شد چون من نزدیک به 2 ماه همین مشگلو داشتم البته منطقه مخابراتی ما آشغالترین منطقه هست سربسته بهت بگم در سلامت مودم تردید نکن ولی برای اطمینان باید سر خط رو چک کنی که مشگل داخلی نباشه پریزهای تلفن رو هم نیگاه کن چیزی غیر از اینی که به مودم زدی نباشه اگه تلفنت وصله باید سر خط به مودم و از اسپیلیتر به تلفن رفته باشه ولی برای محکم کاری یمدت تلفن رو از دور خارج کن و مودم رو مستقیم و بدون اسپیلتر وصل کن ببین چی میشه.
ولی تجربه خودم 5% احتمال داره ایراد داخلی باشه
سلام
کد شهرستان به علاوه پیش شمارتون را اعلام کنید تا راهنماییتون کنم
ممنون![]()
خوب مگه مجبور بودی که فن اوا بگیری؟؟؟؟
میتونی کد یزد + پیش شماره تلفنتو بدی ببینیم جای دیگه هم هست که سرویس بهتر بده یا خیر؟
میدونی که تو ایران به کاربر خونگی 512 نمیدن ولی اگه شرکت هستی ارزون هم میخوای فکر کنم قیمتای داتک یا صبانت خوب باشه..... حالا شهرتون را بگین راحتتر میشه راهنمایی کرد
نمیدونم والا....فعلا که خدارا شکر دیسکانکت نشدم بعد از حذف ویروسها...حالا بقیه چیزا رو هم چک میکنم
ولی من از پریز فقط مودمو گرفتم و تلفن را به همرا ه اسپلیتر تو یه پریز دیگه (ولی با همین خط) نصب کردم....
تلفن هم از این دو گوشیها هستش که قسمت سیمیشتو یه اتاق دیگس ولی اون بی سیمه هردفه یه جاس
![]()
Last edited by mehdi_vsgh; 19-08-2008 at 20:34.
کد شهر 0351
پیش شماره 525
منطقه Yazd - Shahid Motahari تحت پوشش خدمات ADSL شركت پارسآنلاين است.
چرا از پارس انلاین نگرفتی؟؟؟
حداقلش اینه که از فن اوا معتبرتره و قطعا خدمات پشتیبانی قویتری دارنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
والا انگار دانک با خیلیا پدر کشتگی داره رانژه خط کوفتی من که بیش از یکماه طول کشید
متاسفانه داتک بیش از یک ماه رانژه خطش طول میکشه/. این دوستمون که 6 روز بود شانس داشته.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)